در حال بارگذاری ...
فعالیت های گسترده آموزشکده فنی و حرفه ای پسران قائن

در راستای اجرای طرح برند ملی و تجهیز کارگاه ها و آزمایشگاه ها


 

با عنایت به منویات مقام معظم رهبری که همواره تاکید دارند، مسأله مهارت آموزی مساله جدی و نیازی حتمی کشور است و از آنجایی که مقوله رشد اقتصادی در قالب رونق تولید مورد تأکید معظم له است آموزشکده فنی و حرفه ای پسران قائن سعی کرده است به صورت جدی به مقوله مهارت آموزی وتولید در راستای ماموریت های دانشگاه توجه کرده وبا ارتباط با صنایع بزرگ استان خراسان جنوبی گامی موثر در زمینه تولید قطعات و جذب حمایت های صنایع در جهت تجهیز کارگاه ها و آزمایشگاه های مرکز بردارد.

براساس تأکید دکتر صالحی عمران ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای و در راستای تحقق شعار سال 98 که آموزشکده ها بایستی به یک محیط بالقوه برای ارتقای مهارت ها و کارآفرینی دانشجویان تبدیل گردد لذا  نگاهی تولیدی و اقتصادی در آموزش دانشجویان این آموزشکده حاکم بوده و در این مرکز علمی و مهارتی، محور کارآفرینی و کسب مهارت بهبود یافت.

به گزارش اداره کل روابط عمومی، فعالیتهای یک ساله این آموزشکده را در چند بخش می توان تقسیم کرد که به شرح ذیل به آنها اشاره می شود.

در ابتدای فروردین 1397 تعداد زیادی از تجهیزات ودستگاه های پزشکی که از شبکه بهداشت استان بصورت اسقاط تحویل گرفته شده بود تعمیر وبازسازی شد و این تجهزات به طور کامل در کارگاه تعمیر ونگهداری تجهیزات پزشکی مورد استفاده قرار گرفت.

با عنایت به اینکه در چند سال گذشته مجوز رشته تعمیر ونگهداری تجهیزات پزشکی اخذ شده بود ولی از هیچ امکانات وتجهیزات کارگاهی در این خصوص بر خوردار نبوده سعی گردید در راستای اقتصاد مقاومتی وتولید، اشتغال واهداف دانشگاه در آموزشکده رایزنی های لازم با صنایع انجام شود که علاوه بر صنایع سطح شهرستان با صنایع دفاعی شهید کاوه خراسان نیز رایزنی های لازم صورت گرفت وپس از فرایند تحقیقاتی ومهندسی مورد نظر صنایع وتایید نتایج تحقیقات قرارداد 45000 قطعه منعقد گردید.

با عنایت به رضایت مندی وتایید کارشناسان صنایع شهید کاوه مبنی بر حسن انجام کار آموزشکده از نظر زمان وکیفیت قطعات، پیشنهاد تولید قطعات بیشتری ازسمت صنایع صورت گرفت. به همین منظور  سعی بر تجهیز کارگاه ها وخریداری دستگاه ها وتجهیزات لازم برای تولید بیشتر بعمل آمد که تفاهم نامه ای بین دانشگاه و آموزشکده منعقد شد ودستگاههای تراش و فرز cnc خریداری و در گارگاه مستقر گردید که باعث افزایش سرعت تولید گردید.

تا کنون 3 قرارداد به حجم 65000 قطعه به اتمام رسیده است و1 قرارداد معادل 100میلیون تومان در حال انقاد که تولید برای 52000 قطعه آن شروع شده است.

علاوه بر کار با صنایع کارهای زیادی از قبیل ساخت قالب های تزریق برای کارخانجات سطح شهرستان تولید گردیده است.

انجام انواع خدمات ماشین کاری برای صنعتگران سطح شهرستان و ساخت 70 تخت دانشجویی برای تجهیز خوابگاه دانشجویی که نمونه طراحی شده از سمت آموزشکده مورد توجه ریاست دانشگاه در طی بازدید از کارگاه واقع گردید که در همین راستا آموزشکده قاین بعنوان یکی از 10 آموزشکده مشمول اخذ تسهیلات صندوق رفاه قرار گرفت.

با عنایت  به عملکرد مناسب  آموزشکده در زمینه تولید قطعات وپیدا کردن بازار مناسب، مورد توجه تعدادی از سرمایه گذاران واقع گردید که این منجر به عقد قراردادی با سرمایه گذار معادل 1میلیارد تومان شد و  مقرر شده این مبلغ را صرف خرید تجهیزات وراه اندازی کارگاهی در محل آموزشکده نماید که این اقدام در راستای طرح تجهیز کارگاه بابرند ملی می باشد.

شایان ذکر است با اتکا بر خداوند متعال و تلاش یکایک کارکنان آموزشکده این مرکز توانسته است طی یک سال گذشته به اهداف اهداف دانشگاه فنی وحرفه ای از جمله؛ افزایش کارایی و اثر بخشی آموزش های فنی و حرفه ای، ایجاد زمینه های اشتغال مولد و بالا بردن نرخ بهره وری نیروی انسانی، پاسخگویی به نیازهای صنایع در حوزه های مهارتی و فناوری در سطح شهرستان وتا حدودی استان، گسترش آموزش های کارآفرینی به منظور افزایش اشتغال مولد و کاهش بیکاری، افزایش شایستگی های مدیریتی و پشتیبانی برای اداره و راه اندازی محیط های کسب و کار، ایجاد جاذبه های لازم برای افزایش سهم دانشجویان رشته های فنی و حرفه ای وصنعتگران، ارتقای فرهنگ کار و تلاش از طریق ارایه آموزش های فنی و حرفه ای با کیفیت و ارتقای جایگاه و منزلت اجتماعی اموزش های فنی و حرفه ای گام های بلندی بردارد.