مدیرکل برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه
از راهاندازی ستاد رسیدگی به دانشجویان سیلزده دانشگاه فنی و حرفهای خبر داد
مدیرکل برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفهای با بیان اینکه از این دانشگاه برای حضور در هیئت ویژه رسیدگی به سیلابهای اخیر دعوت نشده است، گفت: ما خودمان ستاد رسیدگی به امور سیلزدگان را در دانشگاه راهاندازی کردیم، چرا که نزدیک به ۵۰۰ نفر از دانشجویان خود ما و خانوادههای آنها آسیبدیده از سیل هستند.
دکتر عدالت نعمتی، مدیرکل برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه دانشگاه فنی و حرفهای در گفتوگو با ایکنا؛ درباره تدوین آییننامه مسئولیت اجتماعی و نظام آراستگی محیط در این دانشگاه که قرار بود امسال نهایی و تصویب شود، گفت: ما هنوز در مراحل تدوین این آییننامهها هستیم. البته با توجه به وقوع سیلابهای اخیر بخشهای مختلفی از دانشگاه از جمله بخش فرهنگی به این مسئله ورود کردند و به امدادرسانی به سیلزدگان پرداختند؛ لذا فعلا تصویب و ابلاغ آییننامه مسئولیت اجتماعی دانشگاه و نظام آراستگی به تعویق افتاده و هر دو در همان مرحله تدوین ماندهاند و به مرحله تصویب و اجرا نرسیده است.
مدیرکل برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفهای درباره فعالیتهای دانشگاه در حوزه سیل، ادامه داد: یک جلسه ستادی در دانشگاه تشکیل دادیم و در همین راستا هماهنگی امور آسیبدیدگان سیل به عنوان یک وظیفه برای ستاد مرکزی دانشگاه در نظر گرفته شد. یک شورای هماهنگی در استانهای معین نیز تعیین شد تا نحوه کمکرسانی به مناطق سیلزده مشخص شود. همچنین یک شورای هماهنگی در استانهای هدف که سیلزده بودند راهاندازی شد تا الزامات امور امدادرسانی مشخص شود.
وی افزود: تاکنون دو گروه کمکهای همکاران دانشگاه فنی و حرفهای به استان خوزستان ارسال شده است و پایان فروردینماه نیز کاروان دوم ارسال شد. مجموع مبلغ کمکهای دانشگاه به مناطق سیلزده، ۹۰۰ میلیون ریال بود که شامل همه انواع اقلام ضروری میشد.
نعمتی با بیان اینکه گروههای امدادرسانی از دانشگاه فنی و حرفهای در قالب ۱۶ گروه جهادی به مناطق سیلزده اعزام شدند، گفت: بخشی از این گروهها به منطقه آققلا و گمیشان و بخشی دیگر به استانهای لرستان، خوزستان و ایلام اعزام شدند و برخی از آنها همچنان برای امدادرسانی در آن مناطق هستند. در مجموع حدود ۴۰۰ نفر در قالب این گروهها به مناطق سیلزده اعزام شدند.
به گفته مدیرکل برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفهای، اساتید و کارکنان این دانشگاه، یک روز حقوق خود را به سیلزدگان اهدا کردند. همچنین ستاد مرکزی مستقر در تهران و ستادهای مستقر در شهرهای دیگر در حال جمعآوری اقلام مورد نیاز سیلزدگان از سوی دانشگاهیان فنی و حرفهای هستند.
وی افزود: پس از وقوع سیل و جمعآوری کالاها و اقلام مورد نیاز و ضروری، دو کامیون از این اقلام به مناطق سیلزده ارسال شد و پس از آن نیز در اواخر فروردینماه، چهار کامیون دیگر از اقلام ضروری جمعآوری شده در دانشگاه فنی و حرفهای، ارسال شد. تقریبا دو کامیون کمکهای ارسالی از استان تهران و مابقی از دیگر شهرستانها بوده است. هنوز گزارش تکمیلی واحدها از آمار اقلام ارسالی به مناطق سیلزده، به ستاد مرکزی اعلام نشده است.
دعوت نشدن دانشگاه فنی و حرفهای به هیئت رسیدگی به سیلاب
مدیرکل برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفهای درباره اینکه آیا از این دانشگاه برای حضور در هیئت ویژه رسیدگی به سیلابهای اخیر دعوت شده است، گفت: خیر، دانشگاه فنی و حرفهای در این کارگروه حضور ندارد و ما خودمان ستاد رسیدگی به امور سیلزدگان را در دانشگاه راهاندازی کردیم، چرا که نزدیک به ۵۰۰ نفر از دانشجویان خود ما و خانوادههای آنها آسیبدیده از سیل هستند؛ بنابراین جامعه هدف ما در بحث امداد و خدمترسانی دانشجویان خودمان و خانوادههای آنها هستند.
وی ادامه داد: بنیاد خیرین دانشگاه فنی و حرفهای نیز مبلغ ۱۰ میلیون تومان به دانشجویان آسیبدیده از سیل کمک کردند. همچنین مبلغ ۵۰ میلیون تومان کمک نقدی نیز از سوی دانشگاهیان جمعآوری و به حساب دانشگاه واریز شده است که برای کمک به سیلزدگان هزینه میشود.