درخشش دانشجویان دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری در جشنواره استانی «کارآفرینان آینده»
مراسم اختتامیه جشنواره «کارآفرینان آینده» ویژه هنرجویان هنرستان ها و دانشجویان استان مازندران با همکاری اداره کل آموزش و پرورش، دانشگاه جامع علمی کاربردی و دانشگاه فنی و حرفه ای مازندان در اردیبهشت 98 در اردوگاه شهدای دانش آموز ساری (بادله) با تجلیل از طرح ها و نفرات برتر برگزار گردید.
مراسم اختتامیه جشنواره «کارآفرینان آینده» ویژه هنرجویان هنرستان ها و دانشجویان با حضور دکتر امیر حیاتی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران، مهندس آذرکیش مدیرکل کاردانش و فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش، اسفندیار نظری معاون متوسطه اداره کل آموزش و پرورش و دکتر عادل قربانی معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران- دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری، امیر حیاتی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران یکی از اهداف و مأموریت های مهم دانشگاه متعالی را جریان سازی و مسئولیت پذیری دانست و بیان کرد:
دانشگاه فنی و حرفه ای، آموزش و پرورش و دانشگاه جامع علمی کاربردی سه نهاد متولی قانونی در توسعه کار آفرینی در استان می باشند و باید جریانی شبکه ای در بین این سه نهاد و جامعه ایجاد شود تا بتوانیم اکوسیستم کار آفرینی را تقویت کنیم. در حال حاضر کار آفرینی یک واژه قابل درک و قابل لمس برای همه می باشد. در گذشته ای نه چندان دور آرزوی همه افراد این بود که به هر نحوی شده وارد دانشگاه شوند و پس از فارغ التحصیلی غالباً یکی از مناصب دولتی را کسب می نمودند. امروزه جامعه با انبوه فارغ التحصیلان مواجه است که کاری متناسب برای آنها وجود ندارد. بنابراین تمامی تلاش این است که بتوانیم این حلقه مفقوده را با ایجاد یک جریان مثبت با برگزاری نشست های مشترک و توجه به نیروی انسانی حل و فصل کنیم.
وی با اشاره بر قابلیت های دانشگاه فنی و حرفه ای در توسعه کار آفرینی ادامه داد: اگر خانواده ها و آحاد جامعه با ظرفیت های مراکز ما آشنا شوند، دانش آموزان آگاهانه مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای را جهت ادامه تحصیل انتخاب خواهند نمود. زیرساخت های کارآفرینی در دانشگاه فنی و حرفه ای مهیا می باشد و می توانیم با تعامل دو طرفه، برای دانشجویان، دانشآموزان و اساتید هنرستان ها دوره های بازآموزی و ارتقای علمی را برگزار نماییم.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران افزود: فرایند مهارتآموزی باید به سمت لایه های پایین آموزش و پرورش منتقل گردد به این معنی که هر فراگیر و یا دانش آموزی بتواند در دوران تحصیلی حداقل چند مهارت را بیاموزد و مطمئناً از این مهارت برای کسب و کار خود استفاده می کند.
مهندس آذرکیش مدیرکل کاردانش و فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش و یکی از متولیان آموزش های مهارتی در هنرستان های کشور در سخنرانی خود اعلام کرد: ضمن تشکر از دانشگاه های فنی و حرفه ای مازندران و علمی کاربردی مازندران، به والدین و دانش آموزان هنرستانی توصیه می کنم برای ادامه تحصیل این دو دانشگاه مهارتی و مأموریت گرا را انتخاب کنند.
لازم به ذکر است دانشجویان علیرضا ولیان ایرج در بخش تولید و تعمیر تابلو دیجیتال و تولید تندیس درخشان و مرتضی ملکیان در بخش تولید تخم بلدرچین و جوجه بلدرچین از دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری به ترتیب مقام دوم و سوم این جشنواره را کسب نمودند.