در حال بارگذاری ...

ایجاد کارگروه مشترک صدا و سیما و دانشگاه فنی و حرفه‌ای فارس در راستای مهارت آموزی

 

در جلسه مشترک شورای معاونین دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس و صدا و سیمای مرکز فارس بر تعامل این دو نهاد در اشاعه فرهنگ کارآفرینی و مهارت آموزی با ایجاد کارگروهی مشترک تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس،  سیدتقی سهرابی مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس به همراه اعضای شورای معاونین امروز پس از ادای احترام به مقام شامخ شهدا و زیارت قبور مطهر شهیدولی نوری و یک شهید گمنام که پیکر مطهرشان در دانشکده فنی شهیدباهنر شیراز خاکسپاری شده از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های این دانشکده و دانشگاه فنی و حرفه‌ای فارس بازدید و با شورای معاونین این دانشگاه نشستی مشترک برگزار کردند.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس در نشست مشترک شورای معاونین دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس اظهار داشت: هرآنچه صدا و سیما با حوزه‌های علمی و دانشگاهی ارتباط تنگاتنگ داشته باشد پیام‌های تولیده شده در رسانه نیز از عمق بیشتری برخوردار بوده و مخاطبان نیز بیشتر جذب می‌شود.

سیدتقی سهرابی با بیان اینکه رسالت دانشگاه‌ها  تولید محتوا است بیان کرد: اگر این مهم به خوبی اتفاق افتد صدا و سیما نیز می‌تواند پردازش محتوا را نیز به خوبی انجام و اهدافی که دانشگاه‌ها به دنبال آن هستند را تحقق بخشد.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس با اشاره به اینکه بیش از یک دهه است شعار رهبر معظم انقلاب در حوزه‌های کارآفرینی و اقتصاد است، تصریح کرد: اگر به این مهم با جدیت بیشتری توجه می‌شد، بدون شک وضعیت اقتصادی جامعه نیز بهتر می‌شد.

وی با تاکید بر اینکه یکی از وظایف دانشگاه‌ها توسعه فرهنگ کار و کارآفرینی به همراه مهارت آموزی است افزود: در این راستا نیز صدا و سیما تمام دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان از جمله دانشگاه فنی‌و حرفه‌ای را در بخش‌های مختلف حمایت و همراهی می‌کند.

عضو شورای فرهنگ عمومی استان فارس خاطرنشان کرد: باید برنامه سازی‌ها را به سمتی ببریم که با همکاری دانشگاه‌های استان فارس از جمله دانشگاه فنی و حرفه‌ای که بخش عمده‌ای از دروس و فعالیت‌های دانشجویی در این دانشگاه علمی و کاربردی است، دانش آموزان و جوانان به سمتی سوق دهیم که تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته های مهارتی دنبال کنند تا پس از فارغ التحصیلی کمتر در اشتغال دچار مشکل شوند.

سهرابی با تاکید بر معرفی دانشجویانی که ایده و اختراعات آنان منجر به تجاری سازی می‌شود بیان کرد: بدون شک با معرفی این افراد به نوعی اعتماد به نفس، شکوفایی و خودباوری را ارتقاء می‌دهیم و در این راستا باید خودمان آستین‌ها را بالا زده و باور کنیم که راه نجات کشور توجه به اقتصاد مقاومتی است.

رئیس رسانه ملی در استان فارس گفت: با توجه به ظرفیت‌های موجود در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس در تولید برنامه های مختلف صدا و سیما نیز از نظرات صاحبان اندیشه و فکر دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس بهره‌گیری می شود و جای بسی افتخار است که با نام و برند این دانشگاه که در تربیت نیروهای آماده به کار برای ورود به بازار کار موثر هستند، استفاده کنیم.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس خاطرنشان کرد: در ویژه برنامه‌های صدا و سیمای مرکز فارس از جمله کاشانه مهر، موج دانش و سایر برنامه‌های علمی و آموزشی در رادیو و تلویزیون ظرفیت حضور دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس برای تولید برنامه‌هایی با موضوع کارآفرینی و مهارت افزایی وجود دارد.

سهرابی همچنین به افتخارات صدا و سیمای مرکز فارس اشاره و خاطرنشان کرد: امروز صدا و سیمای مرکز فارس با شبکه های ملی و بین المللی رقابت می کند و بسیاری از ایده پردازی های رسانه ملی نیز از استان فارس در کشور الگو گرفته می شود که در این راستا با توجه به ظرفیت های موجود و داشتن 150 نمایندگی شبکه های تلویزیونی آماده ایم به عنوان مشاور رسانه ای در کنار نهادهای مختلف از جمله دانشگاه فنی و حرفه‌ای باشیم.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس با بیان اینکه پیشنهاد می شود برای توسعه فعالیت های دوجانبه کارگروهی مشترک تشکیل و در جلسه‌های تخصصی به آن پرداخته شود افزود: جای بسی افتخار است که علم و مهارت را با کار و باور تلفیق دهیم و بدون شک در صورتی که علم و مهارت وجود داشته باشد مطئمن تر می توانیم بازار کار را داشته باشیم.

60 تا 75 درصد آموزش های دانشگاه فنی و حرفه‌ای عملی است

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس نیز ضمن خوش آمدگویی و قدردانی از حضور مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس و معاونان در این دانشگاه اظهار داشت: در حال حاضر 13 دانشکده فنی و حرفه‌ای در استان فارس مشغول به فعالیت بوده که یکی از آنها، دانشکده شهید باهنر است.

محمدجامعی افزود: با توجه به نیاز کشور و ایجاد اشتغال پایدار این دانشگاه که دارای امکانات مجهز کارگاهی و آزمایشگاهی در زمینه های فنی است تاکنون در تربیت نیروهای متخصص برای ورود به بازار کار موفق بوده است.

جامعی با بیان اینکه  60 تا 75 درصد آموزش های دانشگاه فنی و حرفه ای عملی است، خاطرنشان کرد: این یک نقطه قوت برای دانشگاه فنی و حرفه ای به شمار می رود که باید از این ظرفیت بیشترین بهره را برد.

وی افزود: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به ویژه دانشکده شهید باهنر امروز با توجه به پیشینه و تاثیرگذاری در شهر ناشناخته است و هنوز برخی مسئولان و صنعتگران این استان هنوز آن را نمی‌شناسند که باید برای معرفی آن بیشتر تلاش شود.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس با تاکید بر اینکه مهارت آموزی یک اختیار نیست، بلکه یک ضرورت است افزود: اگر می‌خواهیم نسل آینده نسلی باشد که اشتغال آن تامین شود باید مهارت آموزی را ترویج داد که در این راستا صدا و سیما می‌تواند نقش تاثیرگذاری داشته باشد.

جامعی برای تولید برنامه‌های مختلف و مشترک بین دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس و صدا و سیما اعلام آمادگی کرد و افزود: این برنامه‌ها می‌تواند در راستای ترویج مهارت آموزی و ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه باشد.

براساس این گزارش، در این نشست معاونان صدا و سیمای مرکز فارس و دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس به بیان ایده ها و نظرهای خود در راستای ترویج مهارت آموزی در راستای تحقق شعار سال مبنی بر رونق تولید پرداختند.