با هدف کمک به ارتقای سطح بهداشت و سلامت روان دانشجویان خوابگاه؛
طرح آموزش دانشجویان ساکن خوابگاه های دانشکده فنی امام محمد باقر ساری(ع) برگزار گردید
طرح آموزش دانشجویان ساکن خوابگاه های دانشکده فنی امام محمد باقر ساری(ع)با حضور دکتر حسن نبی پور معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران، غلامعلی کاوه مسئول امور خوابگاه ها، جهانبخش عشوری مسئول امور فرهنگی، سعید آزادشهابی مشاور امور دانشجویی دانشکده، حجت الاسلام دماوندی امام جماعت و دانشجویان ساکن خوابگاه دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری در روز یکشنبه25/01/1398 برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران- دانشکده فنی امام محمد باقر(ع)ساری، دکتر حسن نبی پور معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندرانخوابگاه را به عنوان یک دانشگاه دانست که ارتباطاتچند سویه در آن وجود دارد. وی اظهار داشت: دانشجویان با سطوح متفاوت فرهنگی و اجتماعی در خوابگاه ها حضور دارند و باید با تعدیل این سطح، خود را با سطح نرمال وفق دهند.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران افزود: انتظارات مسئولین و دانشجویان دو طرفه است. دانشجویان باید با همکاری متقابل، شأن و حرمت خوابگاه را حفظ نمایند و از جهت دیگر خدمات مورد نیاز دانشجویان نیز در خوابگاه فراهم گردد.
غلامعلی کاوه مسئول امور خوابگاه های دانشکده با تبریک سال نو اظهار داشت: پذیرش همدیگر، انعطاف پذیری، احترام به فضاهای متقابل، حفظ حرمت ها، اختصاص زمان برای مطالعه و استراحت، تقسیم کار، انجام نظافت و نظم و ترتیب از ویژگی های ضروری حضور در خوابگاه های دانشجویی می باشد.
جهانبخش عشوری مسئول امور فرهنگی دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری با عرض تبریک سال نو که به نام سال رونق تولید مزین شده و اعیاد مبارک شعبانیه بیان داشت: هدف از برگزاری این دوره آموزشی، درک بخشی از نیازمندیهای ما در حوزه خوابگاه های دانشجویی می باشد و همه ما نیاز به یادگیری و دانستن بیشتر داریم. دانشجویان بافکر و با اندیشه باید به سمت واقعیت ها حرکت نمایند و وقت گرانبهایشان را نباید صرف کارهای بیهوده نمایند.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری دانشجویان سراسر کشور گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای کشور هر ساله طرح های فوق برنامه فراوانی را برگزار می کند و از شما انتظار می رود در این برنامه ها شرکت نمایید. مسابقات در پنج بخش برگزار می شود و انتظار داریم دانشجویان با شرکت فعال در این مسابقات از وقت گرانبهای خود و فضایی که در اختیارشان است، به نحو احسن استفاده کنند.
سعید آزادشهابی مشاور امور دانشجویی دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری و مدرس این دوره آموزشی، مهارت های ده گانه مورد نیاز در زندگی خوابگاهی را مورد بحث و بررسی قرار داد و بیان داشت: مهارت های زندگی، توانایی هایی هستند که به ما کمک می کنند تا با موقعیت های مختلف زندگی خصوصی و موقعیت های پرخطر به طور صحیح برخورد کنیم. با کسب این مهارتها می توانیم در ایجاد ارتباط با دیگران سازگارانه عمل کنیم و بدون توسل به اعمالی که به خود و دیگران صدمه بزند مشکلات را حل کنیم.
وی خودآگاهی و خودشناسی را اولین و مهمترین عامل در زندگی سالم دانست و گفت: توانایی خود آگاهی به افزایش اعتماد به نفس کمک می کند. افراد خودآگاه برای خود ارزش قائل میشوند، خودخواه نیستند، انتقاد پذیرند، احساس رضایت و خشنودی دارند، زود تسلیم نمی شوند، دست از تلاش بر نمی دارند، به دیگران با دیده احترام می نگرند، نقاط ضعف و قوت خود را میشناسند و سعی بر اصلاح نقاط ضعف خود دارند.
آزاد شهابی با تشریح توانایی همدلی، روابط بین فردی، اجرای ارتباط موثر، توانایی تصمیم گیری، توانایی حل مسأله و توانایی مقابله با هیجانات منفی افزود: با دانستن این مهارت ها و به کار بستن آنها، یادگیری درونی در فرد شکل خواهد گرفت.