ایجاد مجمع خیرین دانشگاه فنی و حرفهای در شورای عالی خیرین فارس تصویب شد
ایجاد مجمع خیرین دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس با محوریت اشتغال و حرفه آموزی در شورای عالی خیرین این استان به تصویب رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس، دکتر محمد جامعی رئیس دانشگاه فنیوحرفهای استان فارس با حضور در جلسه هیئت مدیره شورای عالی خیرین استان فارس اظهار داشت: در دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس در صدد ایجاد مجمع خیرین هستیم تا با استفاده از ظرفیت نیک اندیشان در ایجاد اشتغال پایدار تاثیرگذار باشیم.
جامعی با معرفی دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس و ظرفیتهای بالقوه آن تصریح کرد: این دانشگاه به منظور تربیت تکنسینهای ماهر و مورد نیاز صنعت تاسیس شده و از بدو تاسیس در سال 41 تاکنون برای انجام بهتر رسالت خود مبنی بر تربیت تکنیسین و مهندس حرفهای مورد نیاز صنعت وارد حوزههای تحصیلات تکمیلی نشده است.
رئیس دانشگاه فنیوحرفهای استان فارس گفت: با توجه به امکانات زیرساختی موجود در دانشکدههای این دانشگاه در استان و مجهز بودن به کارگاههای مجهز آموزشی و مهارتمحور، این دانشگاه با نگاه مهارتی و حرفه ای توانسته تکنسینها ومهندسان بسیار زیادی را به استان و کشور تقدیم کند.
جامعی گفت: نگاه ما این است تا با ایجاد مجمع خیرین دانشگاه فنی و حرفهای و حمایت نیک اندیشان بتوانیم برخی از کمبودهای موجود در دانشکدهها از جمله خوابگاهها را برطرف کرده تا علاوه بر کاهش آسیبهای اجتماعی بین دانشجویان، نیروهای بیشتری را برای ورود به بازار کار تربیت کنیم.
جامعی افزود: در دانشکده شهید باهنر شیراز به عنوان بزرگترین دانشکده فنی و حرفهای استان یکهزار و 200 دانشجو در چهاربلوک خوابگاه ساکن هستند اما با حجم چهار هزار و 800 نفری دانشجویی بخش زیادی از آنان در منازل اجاره ای سکونت می یابند که این موضوع باعث شده برخی از آنان در این منازل دچار آسیب های اجتماعی شوند.
وی بیان کرد: برای حمایت از دانشجویانی که خوابگاه ندارند، ساخت خوابگاه پنجم دانشکده شهید باهنر شیراز با ظرفیت 460 نفر آغاز شده که در این راه نیازمند حمایت خیرین برای تکمیل آن و ساخت خوابگاههای جدید هستیم.
جامعی همچنین از تکمیل ساختمان مرکز رشد دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس در دانشکده شهید باهنر خبرداد و گفت: این مرکز نیز با هدف کمک به تجاری سازی ایدهها ساخته شده و امیدواریم تا سه ماه نخست سال 98 تجهیز شود.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس با تاکید بر اینکه اشتغال مساله اصلی جامعه امروز است و آمارها نشان می دهد دانشگاه فنی و حرفه ای نیز در این زمینه موثر بوده خاطرنشان کرد: اساتیدی که در این دانشگاه حضور دارند مهارت محور هستند و نگاه ما نیز در تربیت دانش آموختگان اشتغال است و خودمان را در این زمینه مسئول می دانیم.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس تصریح کرد: نگاه دیگر ما در این دانشگاه کمک به جامعه در راستای مسئولیت های اجتماعی است و براین باوریم که باید در قبال جامعه پاسخگو بود نه اینکه تنها متخصص تربیت کرده و آنان را رها کنیم، بلکه باید با انجام پژوهشهای کاربردی در خدمت اجتماع باشیم.
جامعی بیان کرد: در این راستا جلسه های کمیسیون صنعت، انجمن مدیران صنایع و مدیران کارخانههای مختلف را به میزبانی دانشگاه برگزار کرده و تاکنون نیز توانستیم با جلب رضایت برخی مدیران صنایع در بخش خصوصی، تامین کننده نیروی کار آنان از میان فارغالتحصیلان دانشکدههای دانشگاه فنی و حرفه ای باشیم.
رئیس هیئت مدیره شورای عالی خیرین استان فارس نیز با قدردانی از رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس اظهار داشت: باید یک مجمع مهارت و اشتغالزا با محوریت این دانشگاه راه اندازی و از جزیره ای عمل کردن نیز خودداری تا بهتر به اهداف تعیین شده دست یابیم.
محمدهادی ایمانیه پیشنهاد داد: در راهاندازی مجمع خیرین دانشگاه از شخصیتهای برجسته و صاحبان صنایع و همچنین نخبگان برای اعضای هیئت امنا استفاده شود.
وی افزود: همه مجامع خیرین استان فارس باید طوری به امور خیر توجه داشته باشند که فارغ از برخورد سلیقهای اگر یک نیک اندیش دارای روحیه خوابگاه سازی است او را به این سمت هدایت کرده و تشویق کنند تا در اولویت برنامه هایش قرار دهند.
براساس این گزارش، در نشست اعضای هیئت مدیره شورای عالی خیرین استان فارس که بالاترین مرجع هماهنگی مجامع خیرین این استان به شمار میرود و در آن مسئولان مجامع خیرین تامین سلامت، مدرسهساز، مسکنساز، فرهنگساز و شهرساز به همراه سایر مجامع عضو هستند، اعضای حاضر در جلسه به بیان پیشنهادات خود در راستای چگونگی فعالیت ایجاد مجمع خیرین دانشگاه فنی و حرفه ای پرداختند.