راهاندازی مجمع خیرین دانشگاه فنی و حرفهای در فارس
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای فارس از راهاندازی مجمع خیرین این دانشگاه با الگوگیری از مجمع خیرین تأمین سلامت خبر داد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و به نقل از فارس، محمد جامعی، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای فارس امروز، ۱۶ بهمنماه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز از راهاندازی مجمع خیرین این دانشگاه خبر داد و گفت: جلسات مربوط به این مجمع برگزار شده است و از صاحبنظران و به خصوص خیرین تأمین سلامت نیز در این راستا کمک گرفتیم که از آنان نیز الگو خواهیم کرد.
وی گفت: دانشگاه فنی و حرفهای از ۱۷۳ دانشکده در کشور با جمعیت دانشجویی ۲۰۰ هزار نفر تشکیل شده است که بزرگترین دانشگاه حضوری در کشور است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای فارس افزود: دانشگاه فنی و حرفهای در ۱۲۰ شهر کشور شعبه دارد و در استان فارس نیز این دانشگاه دارای ۱۳ دانشکده است که سه دانشکده آن با جمعیت دانشجویی ۱۳ هزار نفر در شیراز است.
جامعی اظهار کرد: آنچه امروز به عنوان دانشگاه فنی و حرفهای فعالیت میکند در قالب یک انستیتو تکنولوژی با هدف تربیت تکنسین مورد نیاز بنگاههای اقتصادی راهاندازی شد که امروز تبدیل به دانشگاه شده است.
وی با بیان اینکه این دانشگاه یکی از دانشگاههای نسل سوم و کارآفرین است و رسالت آن نیز تربیت نیروهای متخصص بازار کار است تا بتواند چرخ اقتصاد را به حرکت درآورد، گفت: ورودی این دانشگاه از هنرستانها و در قالب برگزاری کنکوری مجزا از کنکور سراسری است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای فارس اظهار کرد: میزان اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاه فنی و حرفهای نسبت به سایر دانشگاه ها از وضعیت بهتری برخوردار است البته نیازمند به روزرسانی تجهیزات هستیم تا بتوانیم نیازهای به روز صنعت و بازار کار را پاسخگو باشیم.
وی با بیان اینکه با صنایع، صنوف و تشکلهای مختلفی نظیر اتاق بازرگانی، اتاق صنعت و معدن و غیره نیز ارتباط برقرار کنیم و اکنون به دنبال توسعه تعاملات با اینها هستیم، گفت: دانشگاه باید در خدمت جامعه باشد تا بتواند نیاز جامعه را برای تربیت نیروی متخصص برطرف کند.
جامعی با تأکید بر اینکه دانشگاه باید خود را کنار بازار کار و بنگاههای اقتصادی ببیند، گفت: صنعتگران باید در اتاق فکر دانشگاه، آموزش و ارزشیابیهای ما حضور داشته باشند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای فارس با تصریح اینکه از سال ۹۴ تاکنون دوره ارتقا پایه نظام مهندسی نیز برگزار میشود، گفت: دورههای مورد نیاز اصناف نیز در این دانشگاه برگزار میشوند.
وی از انجام پروژههای تحقیقاتی با دانشگاههای مختلف نیز خبر داد و گفت: دانشکده فنی شهید باهنر شیراز به عنوان مشاور ارشد شهرداری فعالیت میکند و ناظر به کارهای اجرایی است که البته باید این کارها گسترش یابند.
جامعی اجرای طرح مهندس کارآموز در این دانشگاه نیز یادآور شد و افزود: تاکنون ۷ رشته زیر مجموعه نظام مهندسی هستند و فارغالتحصیلان این رشتهها بعد از گذشت ۴ سال به تأیید دو نفر از مهندسان پایه یک رسیده و پروانه اشتغال به کار را کسب میکنند که در این طرح فارغالتحصیلان طی سه سال دوره را طی میکنند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای فارس در ادامه از برگزاری جشنواره عکاسی در اسفندماه سال جاری با عنوان سیما و منظر شهری خبر داد و گفت: این جشنواره در دو حوزه دانشجویی و آزاد برگزار خواهد شد که ۲۶ بهمنماه آخرین مهلت ارسال آثار است و خود جشنواره نیز طی روزهای ۷ تا ۱۰ اسفندماه در شیراز برگزار خواهد شد.
امیدوار، معاون فرهنگی دانشگاه فنی و حرفهای فارس نیز در این نشست گفت: در این دانشگاه ۴۳ کانون فرهنگی ـ هنری فعالیت میکنند که ۲۳ تشکل اسلامی و شورای صنفی هستند.
وی با بیان اینکه یکی از محوریترین اهداف برنامهها در کانونها انجام کارهای دینی و گروهی است، گفت: دانشگاه فنی و حرفهای مهارتمحور است و شاید کانونهای ما به همین دلیل موفق بودهاند.