در حال بارگذاری ...
آغاز نشست کانون های فرهنگی و هنری کشور در شیراز

دکتر جامعی : 43 کانون فرهنگی در دانشگاه فنی و حرفه ای فارس فعال هستند


نخستین نشست مدیریتی مجامع کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای کشور از امروز در دانشکده شهید باهنر شیراز آغاز شد و تا 17 بهمن ادامه دارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی وحرفه ای استان فارس، محمد جامعی در این  مراسم افتتاحیه  که با حضور مدیرکل فرهنگی دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای کشور در دانشکده باهنر شیراز برگزار شد، اظهار داشت: در این دانشگاه 43 کانون فرهنگی و 20 تشکل سیاسی فعال هستند که  برای توانمندسازی آنان نیازمند برنامه‌ریزی کوتاه مدت، میان‌مدت و بلندمدت هستیم.
رئیس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای استان فارس گفت: دانشگاه فنی‌و‌حرفه ای استان فارس دارای ۱۳ دانشکده در ۱۱ شهر استان فارس است که در آن ۱۳ هزار دانشجو مشغول تحصیل هستند.
 
جامعی  با اشاره به اینکه اهمیت فعالیت و برگزاری رویدادهای فرهنگی بر کسی پوشیده نیست، اظهار داشت: در این زمینه  دانشگاه فنی‌و حرفه‌ای استان فارس نیز تلاش دارد قدم‌های مهم و موثری در آموزش و تربیت نیروهای فرهنگی دانشجو بردارد.
رئیس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای استان فارس با بیان اینکه یکی از انتظارات دانشگاه از تشکلهای دانشجویی، توجه به اخلاق‌مداری است، خاطرنشان کرد: معتقدیم باید به سمتی برویم که کار گروهی و تیمی‌کردن جزء لاینفک کارمان شده و با مشارکت و همدلی امور را پیش ببریم.
وی با بیان اینکه به نظر می‌رسد، کانون‌های دانشجویی تیمی کار کردن را هنوز به خوبی یاد نگرفته‌اند و باید کارگاه‌های آموزشی در خصوص فرهنگ‌سازی کار گروهی برگزار شود، گفت: اگر کانون‌های فرهنگی به سمت کار تیمی بروند، به طور قطع دانشگاه موفقیت‌های بیشتری کسب می‌کند.
جامعی بیان کرد: کانون های فرهنگی و دانشجویی نیز باید روحیه ایثار و از خودگذشتگی که انقلاب بر مبنای آن شکل گرفت را مورد توجه قرار داده  و همچنین ارتقاء مهارت‌های اجتماعی نیز از مواردی است که باید به آن توجه و اهتمام ویژه داشته باشند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس در ادامه  با بیان اینکه  نسل جوان نیازمند ارتقاء مهارت‌های اجتماعی است، افزود: باید به گونه‌ای در مراکز علمی برنامه‌ریزی شود که زمانی که دانشجو وارد بازار کار می‌شود، بتواند ارتباط خوبی با مدیران و همکارانش برقرار کند و اگر در این زمینه ضعیف عمل کرده و نتواند ارتباط برقرار کند، بدون شک نمی‌تواند به اهداف شغلی و اجتماعی خود دست پیدا کند.
‌*کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای ردیف اعتباری گرفتند‌
مدیرکل فرهنگی دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای کشور از فعالیت ۴۵۲ انجمن علمی و ۳۸۴ کانون فرهنگی و هنری در این دانشگاه خبرداد و گفت: امسال ردیف‌های اعتباری خاص برای فعالیت این کانون‌ها در نظر گرفته شده است.
عدالت نعمتی  در مراسم افتتاحیه نشست مدیریتی کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور که در دانشکده باهنر شیراز آغاز شده، با قدردانی از میزبانی مسئولان دانشگاه فنی و حرفه‌‌ای استان فارس به ویژه دانشکدههای شهید باهنر و شهید رجایی شیراز، اظهار داشت: امسال برای هر یک از کانون‌های فرهنگی در کشور یک میلیون تومان، انجمن‌های علمی یک میلیون تومان، نشریات یک میلیون تومان و مجامع کانون‌های فرهنگی هنری نیز 10 میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه کانون‌های فرهنگی، اجتماعی و دینی محیطی برای تمرین و ممارست مسئولیت پذیری دانشجویان است تا به عنوان سفیران جوان کانون‌های دانشجویی و جامعه باشند افزود: زمانی به اهداف می‌رسیم که شرایط برای مسئولیت اجتماعی دانشجویان فراهم شود.
 مدیرکل فرهنگی دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای کشور با اشاره به اینکه فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی پیوندی بین دانشجو و جامعه و گسترده‌ترین فعالیت‌هایی است که دانشجویان در دانشگاه‌ها انجام می‌دهند، خاطرنشان کرد: دانشجویان برای اینکه بتوانند سکان دار امور مدیریتی در سازمان‌ها باشند نیازمند آموزش در دانشگاه‌ها هستند که در حال حاضر نیز این مهم مورد توجه قرار گرفته است.
نعمتی تصریح کرد: کانون‌های فرهنگی، اجتماعی و دینی محیطی برای تمرین و ممارست مسئولیت‌پذیری دانشجویان است تا به عنوان سفیران جوان کانون‌های دانشجویی و جامعه باشند، و معتقدیم باید بیش از پیش در این زمینه برنامه‌ریزی و تلاش کرد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای استان فارس نیز اظهار داشت: فاصله شمالی‌ترین تا جنوبی‌ترین آموزشکده‌های فنی‌وحرفه‌ای در استان فارس 700 کیلیومتر است که می‌طلبد برای توامندسازی و ایجاد زیرساخت‌های فرهنگی در این مراکز توجه بیشتر شود.
نادر امیدوار به اهمیت کار گروهی و توانمندسازی کانون‌های فرهنگی اشاره کرد و افزود: معتقدیم باید در کنار کار علمی توجه به معارت افزایی نیز مورد توجه قرار گیرد و به سمتی برویم که دانشجویانی با مهارت بالا چه در عرصه اجتماعی و چه تخصصی به جامعه تحویل دهیم.
امیدوار تصریح کرد: در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای با برنامه‌ریزی صورت گرفته یک ارتباط صمیمی بین مسئولان دانشگاه و دانشجویان ایجاد شده و فعالیت‌های گروهی نیز به عنوان یکی از دغدغه‌های امور فرهنگی نیز بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.
براساس این گزارش، نشست مدیریتی کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور تا روز 17 بهمن 97 در شیراز ادامه دارد و در آن، حدود 350 نفر ازکارشناسان فرهنگی، دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌های فنی‌ وحرفه‌ای از سراسر کشور حضور دارند و با اصول آینده‌نگری، مسئله‌شناسی و برنامه‌‍‌ریزی فرهنگی، اصول کار تیمی و تشکیلاتی، مدیریت فرهنگی بر مدار ارزش‌ها و تشکیل کارگروه‌های منطقه‌ای آشنا می‌شوند.