در حال بارگذاری ...

با حضورخبرگان حوزه صنعت و آموزش­ های فنی ­وحرفه ­ای
دومین جلسه شورای برنامه­ ریزی آموزشی فنی­ وحرفه ­ای برگزار می­ شود

 

دکتر بارانی ضمن اظهار خرسندی از صدور ابلاغ شورای برنامه ­ریزی آموزشی فنی ­و حرفه ­ای خاطرنشان کرد که این اتفاق مبارک نقطه آغاز تحولات سازنده در حوزه برنامه­ های درسی این دانشگاه خواهد بود و این دانشگاه به منظور افزایش سهم آموزش­های فنی ­و حرفه­ای در نظام آموزشی کشور و در دانشگاه فنی ­و حرفه­ای نهایت تلاش خود را خواهد نمود.

ایشان در گفت­ وگو با روابط عمومی دانشگاه فنی ­و حرفه­ای اظهار داشت: پیرو تأکیدات رییس دانشگاه به منظور ارتباط حداکثری بخش صنعت، کشاورزی و خدمات در برنامه­ریزی درسی و با هدف پیوند بین شایستگی­ های دانشجویان با الزامات بازار کار و اشتغال، صاحبنظرانی از  بخش­های مذکور نیز به عضویت شورای برنامه­ ریزی آموزش­های فنی­ وحرفه­ ای درآمده­ اند.

وی با بیان اینکه دانشگاه فنی ­و حرفه ­ای دانشگاهی مأموریت­ گرا  است که هدف آن ارتباط هرچه بیشتر برنامه­ های درسی با مرزهای دانش و بازار کار می باشد،  از تمامی صاحبنظران حوزه های مرتبط و دانشگاه دعوت کرد که پیشنهادهای خود را به دفتر برنامه­ ریزی درسی دانشگاه ارسال کنند.

وی تصریح کرد: این دانشگاه در سه مقطع کاردانی پیوسته (با 44 رشته)، کاردانی ناپیوسته (با 59 رشته)، کارشناسی ناپیوسته (با 59 رشته) و کارشناسی پیوسته (7 رشته) دانشجو می پذیرد. البته پذیرش دانشجو در رشته­ های کارشناسی پیوسته دانشگاه از سال 95 با مشکل مواجه شده که از امسال در صورت تصویب برنامه های کارشناسی پیوسته حرفه ای مجدداٌ در این دوره پذیرش دانشجو خواهیم داشت.

بارانی خاطرنشان کرد: رویکرد ما در برنامه­ ریزی دروس کاملاٌ حرفه­ای و مهارتی و متفاوت با سرفصل رشته­ های دانشگاه­های دیگر است و رشته­ ها به طور هدفمند و با نگاه به بازار کار،  بازنگری/ تدوین و راه ­اندازی می شوند و چنانچه زمینه اشتغال برای رشته­ های موجود مهیا نباشد، تغییرات لازم صورت خواهد گرفت.