در حال بارگذاری ...

مراسم اختتامیه هفته پژوهش دانشگاه فنی و حرفه ای استان همدان

 

در روز چهارشنبه مورخ 97/9/28 مراسم اختتامیه هفته پژوهش و تجلیل از مدرسین و پژوهشگران برتر دانشگاه فنی و حرفه­ ای استان همدان برگزار گردید. این مراسم که با حضور دکتر مفتح رئیس مجمع نمایندگان استان و نماینده مردم شریف تویسرکان در مجلس شورای اسلامی­، دکتر شهاب کاظمی رئیس دانشگاه فنی وحرفه­ای استان­، معاونین، رؤسای آموزشکده­ های استان همدان و مدرسین این دانشگاه تشکیل شده بود با تلاوت قرآن کریم آغاز گردید.

سپس مهندس مژدهی معاونت پژوهش و فناوری گزارشی از فعالیت ­های صورت گرفته در هفته پژوهش را بیان کرد. وی بازدید دانش آموزان دختر و پسر از آموزشکده­ های شهر همدان به تعداد 550 نفر را که با هماهنگی اداره کل آموزش و پرورش صورت گرفته بود را باعث ایجاد انگیزه در دانش آموزان جهت ورود به دانشگاه فنی و حرفه ای بیان کرد. وی برگزاری 26 سمینار و کارگاه و انجام 8 بازدید علمی،نشست هم اندیشی گفتمان انقلاب اسلامی در خاورمیانه با حضور دکتر جمال الیابس از کشور مراکش پژوهشگر و اسلام شناس و از اساتید دانشگاه اسلامی جامعه المصطفی العالمیه،برگزاری دهمین ایده­–­فن (استارت آپ)، شرکت در نمایشگاه پژوهش و فناوری استان­، برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه­ای استان همدان در دانشکده شهید مفتح،برگزاری ورک شاپ و مسابقه عروسک سازی،برگزاری مسابقه طراحی بنرهای سمینار و کارگاه­ های هفته پژوهش با همکاری گروه و انجمن گرافیک را از جمله برنامه­ه ای برگزار شده در هفته پژوهش برشمردند. و برگزاری این برنامه­ ها را مرهون تعامل و همدلی مدیران گروه و مدرسین دانشگاه با حوزه معاونت پژوهش و فناوری عنوان نمودند و از زحمات و تلاش های همه کسانی که در برگزاری برنامه های این هفته نقشی داشتند ، تشکر نمودند .

در ادامه جلسه دکتر کاظمی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان ضمن عرض خیر مقدم به دکتر مفتح ، حضور ایشان در سالروز شهادت آیت اله دکتر مفتح در این دانشگاه را گرامی داشتند و نام  این شهید عزیز را زینت بخش دانشکده فنی و حرفه ای شهید مفتح عنوان کرد.دکتر کاظمی گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در دانشگاه فنی و حرفه ای استان همدان را بیان کرد. در بخشی از گزارش خود ضمن مقایسه دانشگاه فنی و حرفه ای با دانشگاه های پیام نور و علمی کاربردی اشاره کرد که دانشگاه فنی و حرفه ای تنها ابر دانشگاه ماموریت محور است که از ریل اصلی خود خارج نگردیده و بر اساس اساسنامه خود عمل نموده است. وی تاکید کرد فعالیت های پژوهشی مدرسین باید به تولید و صنعت کشور کمک نماید. دکتر کاظمی عنوان نمود که باید به جای واژه نا مأنوس پژوهش در بین دانش آموزان و دانشجویان عبارت جستجو کردن ، گشتن و حل مسئله را بیان نماییم. و با این دیدگاه می توان جوانان را برای ورود به عرصه تولید و توسعه کشور تربیت نمود.

در ادامه برنامه کلیپی از تاریخچه دانشگاه فنی و حرفه ای کشور نمایش داده شد.سپس دکتر مفتح با حضور در جایگاه ، فعالیت­های ماه آذر را از قبیل 16 آذر ( روز دانشجو)،27 آذر روز وحدت حوزه و دانشگاه و هفته پژوهش را که با آموزش عالی کشور مرتبط است به حاضرین تبریک گفتند.ویدر ادامه بیان داشت که یکی از مشکلاتی را که ما در حوزه صنعت سالها داشتیم فاصل ه­ای بود که بین کارگر ساده و مهندس وجود داشت در واقع ما تکنسین نداشتیم که این خلاء بوسیله دانشگاه فنی و حرفه ای پر شده است و پایبند بودن مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای به اساسنامه در تربیت تکنسین قابل تقدیر است مبحث بعدی ارتباط صنعت و دانشگاه است در کشورهایی که این ارتباط به خوبی شکل گرفته نیاز واقعی صنعت به دانشگاه است.این تعامل به صورت بخشنامه شکل نگرفته است. دانشگاه ها هم باید توانمند باشند و بتوانند نیازها و مسائل صنعت را برطرف کنند و عملکردشان کاربردی و عملیاتی باشد.

پس از سخنان دکتر مفتح از پژوهشگران و مدرسین برتر دانشگاه با اهداء جوایز و لوح تقدیر بعمل آمد. در حاشیه این مراسم نماینده مردم شریف تویسرکان در مجلس شورای اسلامی از نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه و پروژه عمرانی سالن آمفی تاتر در حال ساخت بازدید نمودند .