در حال بارگذاری ...

معرفی توانمندی های دانشگاه فنی و حرفه ای به دانشگاه های کردستان عراق

نمایشگاه توانمندی دانشگاههای ایران در دانشگاه صلاح الدین اربیل با حضور وزیر علوم و تحصیلات عالی اقلیم کردستان عراق، سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در اربیل، دکتر زنگنه معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای و نمایندگان برخی دیگر از دانشگاههای ایران گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای، نمایندگان دانشگاه های ایران در سفر به اربیل همچنین از تعداد دیگری از دانشگاه های این شهر از جمله دانشگاه ISHIK نیز بازدید کردند.
در جریان دو روز برپایی این نمایشگاه، تفاهم نامه مشترکی نیز بین دانشگاه فنی و حرفه ای و دانشگاه MAD اربیل امضا شد.

فصلی تازه در همکاری های بین المللی دانشگاه
دکتر زنگنه در توضیح فعالیت های بین المللی دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: اگرچه تاکنون فعالیت های دانشگاه در این زمینه محدود بوده است اما با غلبه نگاه تازه ریاست دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دنبال ایجاد ارتباط با دانشگاه های بین المللی هستیم. در این زمینه با دانشگاه های اتریش، آلمان و استرالیا تفاهم نامه هایی در زمنیه تبادل دانشجو، استاد و ایجاد رشته های مشترک به امضا رسانده ایم.
وی در ادامه به فعالیت های دانشگاه در اقلیم کردستان عراق اشاره و تصریح کرد: به دنبال ماموریت های مشترک با دانشگاه های منطقه اقلیم کردستان هستیم چرا که این دانشگاه ها به استفاده از ظرفیت های دانشگاه فنی و حرفه ای ایران تمایل دارند.
معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای  گفت: جذب دانشجویان از اقلیم کردستان در دانشکده ها و آموزشکده‌های غرب کشور به دلیل همزبانی و همچنین تبادل استاد و دانشجو از جمله برنامه های این دانشگاه است که در این زمینه تفاهم نامه هایی با دانشگاه های اربیل امضا خواهیم کرد

 در مراسم گشایش نمایشگاه توانمندی های دانشگاه های ایران در اربیل، دکتر احمد دزیی، رئیس دانشگاه صلاح الدین اربیل در سخنانی با اظهار خرسندی از میزبانی این  رویداد علمی و فرهنگی بزرگ در دانشگاه گفت: این نمایشگاه با هدف آشنایی مردم اقلیم و دانشگاههای این منطقه با توانمندیهای علمی و فرهنگی دانشگاههای ایران برگزار شده است و می تواند گامی مهم در مسیر توسعه روابط علمی و فرهنگی بین اقلیم و ایران باشد.
رییس دانشگاه صلاح الدین با ابراز خوشحالی نسبت به پیشرفت های علمی ایران در حوزه دانشگاهی اظهار امیدواری کرد که این توانمندی ها به اقلیم کردستان عراق نیز منتقل شود.
سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در اربیل نیز با اشاره به برگزاری این نمایشگاه اظهار داشت: اکنون ایران دارای 2400 دانشگاه و بیش از پنج میلیون دانشجو است این در حالی است که ایران در چهار دهه گذشته تحت فشارهای ظالمانه و تحریم بوده است.
مرتضی عبادی گفت: شمار زیادی از دانشگاههای مطرح ایران در اینجا حضور دارند و این نشان می دهد ما اراده جدی برای پیشرفت و توسعه روابط علمی با اقلیم را داریم.
پرفسور یوسف گوران، وزیر علوم و تحصیلات عالی اقلیم کردستان نیز در سخنانی کوتاه ضمن ابراز خوشحالی از حضور دانشگاههای مطرح ایران در اقلیم تاکید کرد اقلیم از هرگونه توافق علمی با ایران برای بالابردن راندمان علمی دانشگاههای این منطقه استقبال می کند.