در حال بارگذاری ...

نخستین جلسه شورای برنامه ریزی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار شد.

نخستین جلسه شورای برنامه ریزی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار شد


نخستین جلسه شورای برنامه ریزی دانشگاه فنی و حرفه ای با حضور معاون وزیر صنعت و مدیر دفتر منطقه ای آیسسکو در تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای در این جلسه که با  حضور دکتر قبادیان معاون وزیر صنعت، دکتر صدری مدیر دفتر منطقه‌ای آیسسکو در تهران ، دکتر آهنچیان مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی و مهر علیزاده، قائم مقام معاونت اقتصادی استانداری خوزستان در محل دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار شد، آیین نامه داخلی و سند مدل مفهومی برنامه ریزی درسی دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
 
دکتر صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه ای طی سخنانی در این نشست اظهار داشت: نباید منابع ملی صرف کارهای موازی شود حتی اگر دانشگاه علمی کاربردی کار دیگری هم انجام می دهد اما در نقاطی هم پوشانی اتفاق می افتد.
وی خاطرنشان کرد: دوره های کاردانی پیوسته به واسطه همکاری هایی که از گذشته با آموزش و پرورش داشتیم در اختیار دانشگاه فنی و حرفه ای بوده ولی دانشگاه علمی کاربردی در ۴۴ مورد درسی می تواند سهم ایفا کند.
وی تصریح کرد: تاکید ما شکل گیری  مثلث دفتر  برنامه ریزی، دانشگاه فنی و حرفه ای و علمی کاربردی در کنار هم است.
قبادیان معاون تحقیقات وزیر صنعت معدن و تجارت هم با اشاره به تحولات پرشتاب  در سطح بین المللی اظهار داشت: برای هم راستا شدن با تحولات بین المللی تغییر نگرش و تغییرات اصلاحی در موارد درسی باید انجام شود.
از طرف دیگر تحولات صنعتی که در انقلاب صنعتی چهارم اتفاق افتاده است برابر با کل تحولات صورت گرفته در سه انقلاب صنعتی پیش از آن است. 
وی تاکید کرد: ریشه کار پیوند زدن بین علم و عمل است که باید در این زمینه تلاش کنیم و فاصله خود را با دیگر کشورها کاهش دهیم که بحث تولید دانش بنیان و بحث اشتغال پایدار می تواند در این زمینه کمک کننده باشد.
وی با بیان این که نزدیکترین دانشگاه ها برای انجام این مهم دانشگاه فنی و حرفه ای و دانشگاه علمی کاربردی هستند اظهار داشت:
نمی توانیم هماهنگی بین بازار کار و وزارت علوم و آموزش و پرورش را نادیده بگیریم.
در جامعه اقتصادی ما مثلا در بخش کشاورزی چندان توجهی به این موضوع نشده و بخش خصوصی احساس می کندعقب افتاده و باید از نیروهای نیروهای کارآزموده علم و عمل استفاده کند.
باید اصلاحات لازم را انجام دهیم و عقب افتادگی هایمان را جبران کنیم.
قبادیان خاطرنشان کرد: امروز سکان  کشتی این تحولات در دست دکتر صالحی عمران است و این شورا در زمان درستی ایجاد شده است. باید از زیر ساخت ها شروع کنیم ولی در آخر برونداد باید چیزی باشد که واقعا نیاز جامعه است باید با چنین نگاهی پیش برویم.
دکتر صدری نیز اظهار داشت: نگاهی در مورد دانشگاه فنی و حرفه ای وجود دارد مبنی بر این که مدتی است این دانشگاه تغییری در برنامه های درسی نداشته است. در این دانشگاه سرمایه های ارزشمندی داریم مثلا اساتید با تجربه ای که هنوز بازنشسته نشده اند و باید از این سرمایه ها بهره ببریم.
وی در پایان بر ضرورت بازنگری جدی در برنامه های ۴۴ گانه تاکید کرد.