در حال بارگذاری ...

کسب رتبه چهارم کشوری توسط دانشجوی دانشکده فنی و حرفه ای دختران تهران ولی عصر(عج) در دومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان


به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای دختران تهران ولی عصر(عج) ، دانشجوی رشته صنایع شیمیایی ،خانم فاطمه پارسایی فرد به عنوان نماینده دانشکده، با تلاش و پشتکار فراوان در یک تیم گروهی موفق به کسب رتبه چهارم کشوری در دومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان ، در مجموع 45 ایده در 5 حوزه ریاضی آمار و علوم کامپیوتر، زمین شناسی، شیمی، فیزیک و زیست در مرحله اول (داوری علمی) از 547 ایده شد.  
بنیاد نیکوکاری جمیلی با همکاری بنیاد حامیان دانشگاه تهران و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در راستای حمایت از ایجاد کسب و کارهای فناورانه دانشی و ترویج فرهنگ کارآفرینی و برای تحقق اقتصاد مقاومتی با هدف تبدیل دارایی‌های فکری به ثروت، دومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان  رادر تاریخ  7 آذر ماه 1397 با حضور وزیر علوم،تحقیقات و فناوری ،وزیر ورزش و جوانان ،ریاست دانشگاه تهران  و دیگر اساتید بزرگ برگزار کرد.
گفتنی است علاقمندان در ابتدا با مراجعه به سامانه جشنواره نسبت به ثبت ایده خود اقدام کردو سپس ایده‌های ثبت شده در مرحله اول توسط داوران تخصصی و در مرحله دوم توسط داوران کسب و کار مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. کلیه ایده پردازانی که وارد مرحله دوم می‌شوند طی سه روز آموزش و مشاوره‌های لازم به منظور تیم سازی و تهیه طرح اولیه جهت ارائه به داوران کسب و کار را دریافت خواهند کرد.تیم‌های برتر در پایان جشنواره از اعتبار ویژه بنیاد نیکوکاری جمیلی و حمایت‌های پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به منظور تبدیل ایده به کسب و کار بهره مند می‌شوند.

موضوع ایده تیم وی بازیافت بسته بندی های تتراپک است. قابل ذکر است بسته بندی های تترا پک شامل شش لایه متشکل از یک لایه کاغذ، دو لایه پلی اتلین، یک لایه آلومینیوم دو لایه چسب می باشد. در حدود 70% وزن تترا پک کاغذ است که بخشی از آن حاوی الیاف های بلند بوده و دارای ارزش بالایی می باشد. علاوه بر این 5% تترا پک آلومینیوم بوده که استحصال آن چه به صورت خالص و چه به صورت کا مپوزیتهای آلومنیوم –پلی اتلین ارزش بالایی دارد.
در حال حاضر میزان بازیافت بسته بندی های تتراپک در کشورهایی نظیر آمریکا، ژاپن، برزیل، آلمان حداکثر 30% بوده و متاسفانه در کشور ما تا کنون هیچ بازیافتی برای آن طراحی و ساخته نشده است. چرا که به دلیل ساختار چند لایه و وجود پلی اتلین در آن، عملیات بازیافت، فرآیندی پیچیده و همراه با ظرافت های فراوان می باشد. این ضایعات ابتدا به روش فیزیکی به خمیر کاغذ با کیفیت و سایر باقی مانده ها تبدیل می شوند. این باقی مانده ها در مرحله بعد به کمک یک روش شیمیایی تبدیل به آلومینیوم خالص می گردند. این فرآیند قبلا توسط این تیم در مقیاس آزمایشگاهی انجام شده است.
موفقیت این دانشجوی عزیز و معزز را به ایشان و خانواده محترمشان ،خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای  تبریک عرض می نماییم و امید داریم شاهد موفقیت های روزافزونشان باشیم.