در حال بارگذاری ...

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران:
دانشجویان باید به عنوان یک ایرانی مسلمان با تأسّی از الگوهای عملی همچون شهید دکتر چمران و شهید تهرانی مقدم کسب افتخار نمایند


 مراسم باشکوه گرامیداشت روز دانشجو و بزرگداشت شهدای دانشجوی ۱۶ آذر با حضور دکتر امیر حیاتی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران، خانم محمدی ریاست آموزش و پرورش ناحیه ۲ ساری، مهندس علی کاظمی از شاعران فرهیخته مازندران، اساتید هیأت علمی و مدرسین، کارکنان و دانشجویان دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری با اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و تقدیر از نخبگان علمی، پژوهشی، ورزشی و فرهنگی در روز دوشنبه 97/9/19 در تالار ۱۶ آذر دانشکده برگزار گردید.
 به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران با تبریک روز دانشجو به همه دانشجویان گرانقدر اظهار داشت: ۱۶ آذر یادآور شهامت مجموعه ای از انسانهای بزرگ است که برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران افتخار آفریدند و مایه مباهات است که در چنین روزی به یاد دانشجویان شهیدی که برای آرمان‌های شان هزینه دادند و ماندگار شدند، مراسم روز دانشجو را برگزار می نماییم.
 امیر حیاتی با یادآوری اینکه دانشجویان سرمایه‌های انسانی ویژه و آینده سازان کشور می‌باشند ادامه داد: ما به عنوان دانشگاه تمام تلاشمان را می‌کنیم تا حداکثر خدمات را ارائه نماییم و تمام تلاش، هنر و برنامه‌ریزی بر این است که دانشجویان حداقل مشکلات را داشته باشند. باور ما این است که دانشجویان می توانند منشأ اثر مثبت باشند.
 وی افزود: جنبش های دانشجویی آرمان های کلان دارند و این آرمان ها متعلق به کل جامعه است و به نگرانی های صنفی محدود نمی شود و دغدغه کل جامعه را دارند. نظام ما به عنوان یک نظام ارزشی مبتنی بر ولایت فقیه است و همه باید در این نظام مقدس، به طور عملی ارزش ها را حفظ نمایند و تعدی های برنامه ریزی شده از بیرون را بی اثر نمایند.
 رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران با اشاره به آمار بالای دانشجویان کشور در مقایسه با سایر کشورها بیان نمود: اشتغال به تحصیل بالای دانشجویان باعث افتخار است اما به همین نسبت، مسئولیت مدیران دانشگاهی نسبت به این طیف گسترده نیز زیاد است. باید فضای بالنده و پرنشاط در محیط های دانشگاهی بیش از این به وجود یباید و کارهای فرهنگی بیشتری صورت گیرد.
 دکتر حیاتی در پایان اظهار داشت: دانشجو نباید تریبون یا وجه المصالحه یک طیف و گروه باشد و ما زبان کسانی هستیم که صاحبان این نظام هستند و دانشجو نباید به عنوان ابزار یک مجموعه قرار بگیرد که خیرخواه نظام نباشند. دانشجویان باید مسئولیت پذیر باشند و بر اساس معیار مشخص، افق دیدشان را مشخص نمایند و گام‌های مؤثری بردارند تا از انفعال خارج شوند. برای رسیدن به افتخار به عنوان یک ایرانی مسلمان، دانشجویان باید الگوهای عملی همچون شهید دکتر چمران و خط سیر واقعی را در این عرصه بیابند و برای نمونه می توانیم به شهید تهرانی مقدم پدر موشکی ایران اشاره نماییم که با افتخار، تحصیل کرده دانشگاه فنی و حرفه ای نیز بوده اند.