در حال بارگذاری ...

مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه فنی و حرفه ای خبر داد

سه برابر شدن سرانه ورزشی دانشگاه با اتمام 13 پروژه در حال اجرا

مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه فنی و حرفه ای اعلام کرد سرانه فضای ورزشی این دانشگاه 33 سانتی متر مربع است که با بهره برداری از 13 پروژه ورزشی ناتمام به یک متر مربع می رسد که باز هم با سرانه 1.5 متری دانشگاه های وزارت علوم فاصله زیادی خواهد داشت.
غلامرضا رمضانی خلیل آبادی در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای با اشاره به نایب قهرمانی دانشگاه فنی و حرفه ای در چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی وزارت علوم خاطرنشان کرد: با توجه به اهتمام و تاکید ویژه دانشگاه فنی و حرفه ای به امر ورزش، دانشجویان ورزشکار این دانشگاه در المپیاد ورزشی امسال موفق شدند در بین تمام دانشگاه های وزارت علوم پس از دانشگاه تهران رتبه دوم کشور را کسب کنند و تیم  دانشگاه فردوسی مشهد هم که در دوره قبلی المپیاد قهرمان شده بودند در جایگاه سوم ایستاد.
وی تصریح کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای با 57 ورزشکار در این رقابتها شرکت داشت که 52 ورزشکار موفق به کسب مدال شدند در حالی که دانشگاه فردوسی مشهد با 350 ورزشکار با 27 امتیاز کشور از این دانشگاه در رتبه سوم ایستاد.
به گفته رمضانی دانشگاه فنی و حرفه ای در المپیاد ورزشی دانشجویان امسال در 12 رشته شرکت داشت که تلاش می شود در دوره پانزدهم المپیاد که سال 99 برگزار خواهد شد با تعداد ورزشکاران به مراتب بیشتر و در تعداد بیشتری از رشته ها به مصاف دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برود.  
رمضانی با بیان این که در مورد دانشگاه های مادر امتیازات به صورت استانی محاسبه می شود ابراز امیدواری کرد با تغییر شیوه امتیازدهی و در نظر گرفتن مجموع امتیازات این قبیل دانشگاه ها رتبه دانشگاه فنی و حرفه ای در سالهای آینده ارتقا یابد.
مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه فنی و حرفه ای خاطرنشان کرد: ورزشکاران این دانشگاه در المپیاد دانشجویی امسال در رشته شنا سه رکورد و در دو و میدانی دو رکورد جدید بر جای گذاشتند.
رمضانی در ادامه در پاسخ به این سوال که عامل موفقیت تیم های دانشگاه فنی و حرفه ای در نایب قهرمانی المپیاد ورزشی امسال به رغم تعداد نسبتا کمتر ورزشکاران اعزامی چه بوده است اظهار داشت: آماده سازی و اعزام تیم های دانشگاه براساس یک برنامه مدیریت شده صورت گرفت که در این راستا از همکاری بهترین مربیان استفاده شد. توجه ویژه به تمرینات، تغذیه و حتی ایاب و ذهاب مناسب ورزشکاران از دیگر عوامل موفقیت تیم ها بود.
وی تصریح کرد: به منظور آمادگی بهتر ورزشکاران، دانشکده فنی حرفه ای شیراز از یک هفته قبل از مسابقات میزبان تیم های اعزامی دانشگاه در یک اردوی آماده سازی بود. علاوه بر این تعدادی از مدیران دانشگاه هم همراه تیمها اعزام شده بودند که حضور آنها نیز انگیزه خوبی به ورزشکاران ما داد.
رمضانی خلیل آبادی در ادامه با اشاره به این که برای تقدیر از ورزشکاران مدال آور دانشگاه علاوه بر لوح تقدیر و جوایز نقدی تامین شده از سوی اسپانسر تسهیلاتی مثل تخفیف شهریه و تخفیف خوابگاه هم به آنها اعطا می شود در پاسخ به این سوال که برای دانشجویان دوره های روزانه و دانشجویان غیرخوابگاهی که هزینه ای پرداخت نمی کنند چه تسهیلاتی در نظر گرفته شده گفت: این گروه از ورزشکاران مدال آور می توانند به طور رایگان یا با تخفیف از سلف استفاده کنند و برای گروهی هم که از سلف دانشگاه استفاده نمی کنند سعی داریم تسهیلاتی مثل اردوهای ویژه در نظر بگیریم. البته امیدواریم بتوانیم امکان ورود بدون کنکور به مقاطع تحصیلی بالاتر را هم برای مدال آوران دانشگاه ایجاد کنیم.
مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه فنی و حرفه ای در خصوص وضعیت دانشگاه از لحاظ فضا و امکانات ورزشی گفت: متاسفانه از این لحاظ کمبود داریم ولی سعی داریم تا زمان اتمام پروژه های ناتمام با استفاده از سازه های سبک و قابل حمل که نهایتا طی شش ماه قابل نصب هستند فضاهای ورزشی 200 متر مربعی ایجاد کنیم تا بتوانیم بخشی از کمبود فضاهای ورزشی را رفع کنیم.
وی در پایان با اشاره به برنامه ریزی اداره کل تربیت بدنی دانشگاه برای روزآمدسازی تجهیزات ورزشی مستعمل از پیگیری راه اندازی مراکز پایش سلامت در پنج مرکز آموزش عالی دانشگاه برای شناسایی و درمان نارسایی های سلامت دانشجویان خبر داد.