در حال بارگذاری ...

انتخاب اعضای هیأت موسس مجمع خیرین دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد


معاون مالی و اداری دانشگاه فنی و حرفه ای در جلسه انتخاب اعضای هیأت موسس مجمع خیرین دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد با بیان این که دانشگاه فنی و حرفه ای می تواند مسیر اقتصاد و صنعت کشور را تغییر دهد گفت:
فلسفه اولیه طراحی آموزشکده ها بسیار حساب شده بوده است و اگر از ابتدا در مسیر خود قرار می گرفت شاید امروز اقتصاد، صنعت و کشاورزی ما تفاوت می کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی، اولین جلسه مجمع خیرین دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد به منظور رای گیری و تعیین اعضاء هیأت موسس و هیأت امنا این مجمع با حضور خانم صباحی مشاور رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای در امور خیرین، فیروز معاون مالی و اداری دانشگاه، میرفخرالدینی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد و جمعی از خیرین برگزار گردید.
در این جلسه معاون مالی و اداری دانشگاه با اشاره به نیاز توجه مناسب به دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: این دانشگاه برای تربیت افراد کارآمد تاسیس شده و فلسفه اولیه آن نیز بسیار حساب شده طراحی گردیده است البته با توجه به تمام شرایط و کمبود امکانات، هنوز دانشگاه فنی و حرفه ای سرآمد کارآفرینی است.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص تاکید بر مراکز فنی و حرفه ای گفت: تغییرات و شناختی در خصوص جایگاه و اهمیت دانشگاه فنی و حرفه ای در حال شکل گیری است و در این راستا در ابتدای برنامه پنجم توسعه برای به حرکت در آوردن دانشگاه فنی و حرفه ای با همکاری دولت و مجلس بحث انتقال از آموزش و پرورش به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صورت پذیرفت.
دکتر فیروز افزود : وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دلیل ساختار هیأت امنایی و تصویت قوانین داخلی پویا می باشد.
معاون مالی و اداری دانشگاه با اشاره به تکلیف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به افزایش پذیرش دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه ای تصریح کرد: تا پایان برنامه ششم توسعه تعداد دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه ای از 180 هزار دانشجوی ابتدای برنامه، می بایست به 300 هزار دانشجو افزایش یابد.
وی افزود : افزایش دانشجو نیازمند توسعه فضا و  امکانات می باشد و در این راستا به پشتوانه خیرین در صدد اخذ وام در دو حوزه عمرانی و خرید تجهیزات هستیم. البته در سال گذشته با رشد 20 برابری در حدود 20 میلیارد ریال تجهیزات خریداری شده است و امسال نیز 30 میلیارد ریال برای این منظور در نظر گرفته شده است که مهمترین آن خرید خودروی هیبریدی برای مراکز دارای رشته مکانیک خودرو می باشد.
معاون مالی و اداری دانشگاه فنی و حرفه ای تصریح کرد : امید داریم با اقدامات در حال انجام در پایان برنامه توسعه ششم تحولی در دانشگاه فنی و حرفه ای ایجاد شده باشد.
در ادامه این جلسه خانم صباحی مشاور رئیس دانشگاه در امور خیرین با بیان تشکیل بنیاد خیرین در دانشگاه فنی و حرفه ای در سال 1396 و اقدامات انجام شده گفت: مدل کار در این بنیاد بدین گونه  طراحی شده است که در مراکز استان نیز شعبه هایی از آن شکل بگیرد و استان یزد به عنوان اولین استان دارای مجمع خیرین شده است.
وی افزود : خیرین از ابتدا تاکنون اقدامات بسیاری در دانشگاه انجام داده اند ولی قطعا این تشکیلات و جلسات مستمر می تواند تاثیر گذار تر باشد.
دکتر صباحی با ذکر مواردی در خصوص اعلام تمایل خیرین مطرح کشوری به جهت همکاری با دانشگاه فنی و حرفه ای پس از معرفی پتانسیل های این دانشگاه در جلسات تصریح کرد : این موضوع نشان دهنده  اهمیت آموزش فنی و حرفه ای است ضمن آن که خیرین  خود سفیران معرفی دانشگاه هستند.
مشاور رئیس در امور خیرین تصریح کرد : تشکیل جلسات مشترک با اتاق بازرگانی و همکاری مشترک در جهت اجرای طراح هایی مانند آموزش ضمن تولید می تواند عواید بسیاری برای دانشگاه و دانشجو داشته باشد.
همچنین در ابتدای این جلسه میرفخرالدینی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین، گزارشی از اهم اقدامات انجام شده در دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد بیان کرد.
در پایان این مراسم آقای شرف الاسلامی به عنوان مشاور رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد در امور خیرین معرفی شد.