رییس دانشگاه فنی و حرفه ای در نشست خبری زاهدان مطرح کرد:
سیستان و بلوچستان از نظر آموزش های مهارتی خیلی قوی نیست و جای توسعه دارد
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور گفت: اشتغال فارغالتحصیلان رشتههای دانشگاه فنی و حرفهای بسیار بالاتر از سایر دانشگاهها است و میانگین ۷۰ درصد فارغ التحصیلان ما وارد بازار کار میشوند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی به نقل از خبرگزاری فارس از زاهدان، دکتر ابراهیم صالحی عمران عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در زاهدان اظهار کرد: 5 آموزشکده دختران به سیستم آموزشی دانشگاه فنی حرفه ای اضافه خواهد شد که یکی از آنها در زابل افتتاح خواهد میشود.
وی با بیان اینکه هم اینک حدود 70 تا 80 درصد دانشجویان فنی و حرفه ای کشور بعد از فارغ تحصیلی وارد بازار کار می شوند گفت: از آنجایی که ارتباط دانشجویان با دانشگاه پس از دانش آموختگی قطع می شود و آمار دقیقی وجود ندارد اما به یقین بخش زیادی از فارغ التحصیلان فنی و حرفه ای به دلیل مهارت های کسب شده از طریق خود اشتغالی وارد بازار کار می شوند.
رییس دانشگاه بیان کرد: امسال تفاهم نامه همکاری به منظور ارتقای کیفی کادر آموزشی دانشکده های فنی و حرفه ای با کشور آلمان منعقد شده است.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور توانمند سازی مربیان و اساتید را از مهمترین برنامه های این نهاد عنوان کرد و افزود: به منظور استفاده از ظرفیت های موجود با دیگر کشورها بنا داریم از افغانستان، پاکستان و عراق دانشجو پذیرش کنیم.
وی امضای تفاهم نامه با صندوق نوآوری و شکوفایی را از اقدامات امسال دانشگاه فنی و حرفه کشور برای حمایت از طرح های پژوهشی دانشجویان عنوان کرد.
صالحی عمران ارتقای کمی و کیفی دانشکده های فنی و حرفه ای در سیستان و بلوچستان را از برنامه مهم پیش رو ذکر کرد و افزود: از آنجایی که این استان از نظر آموزش های مهارتی خیلی قوی نیست و جای توسعه دارد ارتقای کمی و کیفی آموزشکده های فنی و حرفه ای در اولویت این نهاد است.
وی گفت: علاوه بر ایرانشهر راه اندازی دانشکده فنی و حرفه ای در چابهار نیز در دستور کار قرار دارد.