در حال بارگذاری ...

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشکده فنی و حرفه ای شهید چمران رشت
خوابگاه‌های کشور تا 2 سال آینده به رتبه یک و دو ارتقا می‌یابند

 

معاون وزیر علوم با بیان اینکه تا 2 سال آینده تمام خوابگاه‌های کشور به رتبه یک و دو ارتقا خواهند یافت، گفت: تلاش داریم خوابگاه‌های دانشجویی موجود طی عملیاتی بازسازی و مقاوم‌سازی شده ارتقاء یابند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی، طبق هماهنگی های صورت گرفته در برنامه بازدید رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور از دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای استان گیلان، نشست مشترکی با حضور دکتر مجتبی صدیقی معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس امور دانشجویان، مهندس ذوالفقار یزدان مهر رییس صندوق رفاه دانشجویی و مهندس جبار کوچکی نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در خصوص بررسی مشکلات خوابگاه های دانشجویی این استان،  برگزار شد.
بنابراین گزارش در این نشست، دکتر رسول شمشادی رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان ضمن خیر مقدم و خوشامدگویی به مسوولین حاضر پاره ای از مسائل و مشکلات در حوزه خوابگاهی و صندوق رفاه را در کلیه دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای استان با ارائه پیشنهاداتی مطرح کرد.
 در ادامه دکتر مجتبی صدیقی معاون وزیر علوم با بیان اینکه در عرصه خوابگاهی در سطح دانشگاه‌ها دچار کمبود ظرفیت و مشکل فرسودگی هستیم، گفت: اسکان بیش از ظرفیت خوابگاه‌ها یکی دیگر از مشکلات خوابگاهی کشور است.
معاون وزیر علوم با بیان اینکه در کنار ساخت خوابگاه‌های جدید بدنبال ارتقا خوابگاه های قبلی هستیم گفت: هزار و 50 باب ساختمان خوابگاهی در کشور داریم.
صدیقی از رتبه‌بندی خوابگاه‌های دانشجویی کشور خبر داد و گفت: در برنامه وزارت علوم خوابگاه‌های رتبه 5 جمع‌آوری و بهسازی خوابگاه‌های رتبه 4 نیز رو به اتمام است.
وی با بیان اینکه تا 2 سال آینده تمام خوابگاه‌های کشور به رتبه یک و دو ارتقا خواهند یافت، ادامه داد: تلاش داریم خوابگاه‌های دانشجویی موجود طی عملیاتی بازسازی و مقاوم‌سازی شده ارتقاء یابند.
صدیقی با بیان اینکه جذب دانشجویان کشورهای همسایه یکی از برنامه‌های وزارت علوم است، گفت: امسال تعداد قابل توجهی از مدرسین کشور افغانستان برای گذراندن تحصیل در ایران پذیرش شده‌اند.
مشاور وزیر و رئیس صندوق رفاه دانشجویان کشور در این نشست، از بهبود و افزایش خوابگاه‌های دانشجویی در کشور خبر داد، گفت: ۲۵۰هزار دانشجو در خوابگاه‌های دانشگاه‌های کشور اسکان داده شدند.
ذوالفقار یزدان مهر، اظهار کرد: وزارت علوم درصدد است با ارتقاء فضای خوابگاه دانشجویی، هیچ دانشجویی پشت در خوابگاه نباشد.
مشاور وزیر و رئیس صندوق رفاه دانشجویان کشور با بیان اینکه در برنامه پنجم توسعه وزارت با منع خوابگاه‌سازی روبه‌رو بود گفت: در برنامه ششم با همکاری مجلس این منع خوابگاه‌سازی برداشته شد.
یزدان مهر افزود: 27 میلیارد تومان کمک رهن برای 20 هزار دانشجو جهت اسکان در خوابگاه‌های دانشگاه‌های کشور پرداخت شد.
وی اضافه کرد: در حال حاضر 250 هزار دانشجو در خوابگاه‌های دانشجویی کشور اسکان دارند.
 مشاور وزیر و رئیس صندوق رفاه دانشجویان کشور تصریح کرد: 65 خوابگاه اورژانسی که نیازمند تعمیرات ویژه بود در کشور طی سال94 شناسایی و وضعیت‌شان در سال 95 بهبود یافت.
یزدان مهر از بهبود فضا و ارتقاء رتبه‌های خوابگاه دانشجوی کشور خبر داد و خاطرنشان کرد: یک هزار و 50 خوابگاه دانشجویی در کشور وجود دارد.
مشاور وزیر و رئیس صندوق رفاه دانشجویان کشور اظهار کرد: با هم‌افزایی سازمان برنامه و بودجه حدود 500 میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت به دانشگاه‌ها و بخش خصوصی جهت افزایش ظرفیت‌سازی خوابگاه‌های دانشجویی قرار گرفته است.