در بازدید استاندار فارس از دانشکده فنی و حرفه ای شهید باهنر شیراز مطرح شد؛
حرفه آموزی از مهمترین مولفه های ایجاد اشتغال است
مهندس اسماعیل تبادار در بازدید از دانشکده فنی و حرفه ای شهید باهنر شیراز در نشستی با مدیران این دانشکده با تاکید بر اینکه بنیانهای علمی کشور به این نتیجه رسیده اند که باید مطابق با پیشرفتهای جهانی به سمت ایجاد دانشگاههای نسل سوم و چهارم بروند
مهندس اسماعیل تبادار در بازدید از دانشکده فنی و حرفه ای شهید باهنر شیراز در نشستی با مدیران این دانشکده با تاکید بر اینکه بنیانهای علمی کشور به این نتیجه رسیده اند که باید مطابق با پیشرفتهای جهانی به سمت ایجاد دانشگاههای نسل سوم و چهارم بروند، افزود: توجه به تدریس به تنهایی نمی تواند پاسخگوی نیازهای جامعه کنونی باشد بلکه باید هدف و نهایت این تحصیل نیز مدنظر قرار گیرد.
وی با بیان اینکه در گذشته به دلیل کم بودن تعداد دانشجویان و مطابقت این تعداد با نیاز دستگاه های دولتی زمینه اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه ها مهیا بود، گفت: در حال حاضر باید سیاست اصلی متولیان دانشگاه ها به سمت هدف نهایی یعنی کارآفرینی، تجاری سازی دانش، سرمایه آفرینی از علم و خلق سرمایه معطوف باشد.
نماینده عالی دولت در استان فارس با بیان اینکه نگاه متولیان دانشگاه فنی و حرفه ای به توسعه و پیشرفت قابل تقدیر است، اظهارکرد: ایجاد یک مرکز تحقیقاتی به منظور سنجش نیازمندی های استان و مطابقت رشته های دانشگاه فنی با این نیازها، همچنین مشخص کردن آمار تعداد فارغ التحصیلان این دانشگاه که وارد بازار کار شده اند در بهبود کارکرد دانشگاه فنی و حرفه ای تاثیر چشمگیری خواهد داشت.
مهندس تبادار استان فارس و شهر شیراز را مرکز علم، دانش و اندیشه دانست که بیش از 200 مرکز علمی و دانشگاهی در این استان فعالیت می کنند و تاکید کرد: دانشگاه مرکزی برای بهره گیری از خلاقیت ها و نوآوری ها است و با توجه به اینکه استان فارس دارای ظرفیت ها و توانمندی های مختلف است انتظار می رود دانشگاه ها در بهره گیری از این قابلیت ها نقش موثری داشته باشند.
وی همچنین بر لزوم ارتباط معنادار بین دانشگاه ها و دستگاه های اجرایی تاکید کرد و گفت: چالش ها و مشکلات موجود در استان از جمله مساله بحران آب باید با همکاری و همراهی دانشگاه ها برطرف شود.
استاندار فارس با بیان اینکه امروز ایجاد اشتغال از اساسی ترین دغدغه های جامعه است، یادآور شد: ایجاد اشتغال به مولفه های مختلفی نیاز دارد که کسب حرفه و حرفه آموزی یکی از این مولفه ها است، از این رو دانشگاه فنی و حرفه ای می تواند در رفع این دغدغه جامعه ایفای نقش کنند.
مهندس تبادار افزود: دانشگاه فنی و حرفه ای باید مکاتبه و ارتباطی مستمر با واحد های و مجموعه های تولیدی و صنعتی داشته باشند و به تشریح توانمندی های فارغ التحصیلان خود در راستای تامین نیاز نیروی انسانی این بخش بپردازند.
وی همچنین به تفاهم نامه همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای با استانداری فارس اشاره کرد و گفت: بدون تردید مجموعه مدیریت استان همکاری های لازم برای توسعه و پیشرفت این دانشگاه را در دستور کار قرار می دهد.
استاندار فارس با حضور در دانشکده فنی و حرفه ای شهید باهنر شیراز از بخش های مختلف این دانشکده بازدید کرد و با حضور در کارگاه ها و بخش های آزمایشگاهی و نمایشگاه دستاوردهای دانشجویی در جریان توانمندی ها و ظرفیت های اساتید و دانشجویان آن قرار گرفت.
لزوم تقویت کارگاه ها بر اساس پیشرفت های علمی روز دنیا، ارتباط موثردانشجویان با محیط های کار و مجموعه های صنعتی و بهره گیری از توان مراکزی همچون بنیاد ملی نخبگان و پارک علم و فناوری به منظور انبوه سازی دستاوردهای دانشجویان این دانشکده از توصیه های نماینده عالی دولت در استان فارس به متولیان دانشکده فنی و حرفه ای شهید باهنر شیراز بود.
دانشکده فنی و حرفه ای شهید باهنر شیراز با 22 رشته در مقطع کاردانی و هشت رشته در مقطع کارشناسی به آموزش بیش از 4500 دانشجو در رشته های فنی و مهندسی همچون ابراز دقیق، برق صنعتی، تاسیسات الکترونیکی، کامپیوتر و... می پردازد و سالانه بیش از سه هزار دانشجو وارد این دانشکده می شوند.
در این بازدید دکتر زنگنه مطلق معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای کشور ، دکتر علویان مهر رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس و برخی مسئولین دانشکده فنی و حرفه ای شهید باهنر شیراز حضور داشتند و همچنین استاندار فارس از مصلی فرهنگی، خوابگاه در دست احداث، نمایشگاه دستاوردهای دانشجویی و همچنین کارگاه ها و آزمایشگاه ها بازدید بعمل آوردند .