در حال بارگذاری ...

گزارش نشست خبری رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان با اصحاب رسانه

با شروع سال تحصیلی جدید و در بزرگداشت هفته دفاع مقدس در روز دوشنبه 97/07/02 رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان با شرکت در نشست خبری، در راستای معرفی دانشگاه فنی و حرفه ای و با توجه به مناسبت های ذکر شده به اختصار شرح فعالیت های صورت گرفته را در طول یکسال تحصیلی بیان نمودند.


گرامیداشت هفته دفاع مقدس و شروع سال تحصیلی 98-97

با شروع سال تحصیلی جدید و در بزرگداشت هفته دفاع مقدس در روز دوشنبه 97/07/02 رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان با شرکت در نشست خبری، در راستای معرفی دانشگاه فنی و حرفه ای و با توجه به مناسبت های ذکر شده به اختصار شرح فعالیت های صورت گرفته را در طول یکسال تحصیلی بیان نمودند. 

به گزارش روابط عمومی، دکتر رضا قائد رحمتی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان با شرکت در نشست خبری با خبرگزاری دفاع پرس  و در راستای معرفی هر چه بهتر دانشگاه فنی و حرفه ای و در مناسبت های پیش رو «گرامیداشت هفته دفاع مقدس و شروع سالتحصیلی 98-97»، به ایراد سخن پرداخت که از مجموع سخنان وی به طور اختصار به مطالب ذیل می توان اشاره کرد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان، ابتدای سخنان خود را در خصوص هفته دفاع مقدس شروع و با بیان اینکه در 31 شهریور سال 1359 جنگ تحمیلی 8 ساله حکومت صدام حسین علیه ایران آغاز شد و این در حالی بود که جمهوری اسلامی ایران در طول یک سال و چند ماه قبل از وقوع جنگ تحمیلی، با فشارهای برون مرزی متعددی روبرو شد:جنگ تبلیغاتی، سیاسی روانی؛ محاصره اقتصادی؛ بلوکه کردن دارایی‌های ایران؛ تهدیدات نظامی (مداخله نظامی در طبس و ...)؛ تحریف ماهیت انقلاب اسلامی در عرصه بین‌المللی؛ دامن زدن به تروریسم و ناامنی داخلی و حمایت از آن که هدف از این اعمال، بدبین ساختن افکار عمومی جهان نسبت به انقلاب اسلامی، جلوگیری از شناسایی سیاسی جمهوری اسلامی و فراهم ساختن زمینه های جنگ علیه ایران بود و این ایمان و اعتقاد راسخ رزمندگان ایران به حقانیت انقلاب اسلامی و موج عظیم مردمی که در قالب «بسیج» برای دفاع از کیان نظام جمهوری اسلامی ایران طی 8 سال دایماً حضور خود را در جبهه حفظ کردند، بزرگترین سرمایه انقلاب و نظام بود و مهمترین نقش را در توقف ماشین جنگی عراق بر عهده داشت.

در بخش دوم دکتر رضا قائد رحمتی به مناسب شروع سال تحصیلی جدید و در راستای شناساندنن هر چه بهتر دانشگاه فنی و حرفه ای به تبین و بیان کارهای صورت گرفته در طول یکسال تحصیلی پرداخت و در شروع اینگونه بیان کرد که:

ماه مهر ماه مهرورزی است. و با آغاز خاطره انگیزترین دوران زندگی ، تلاش و کوشش همه جانبه مسئولان برای ساختن بهترین خاطرات و لحظه ها آغاز می گردد. چراکه این کوشش  و تلاش ثمره ای بس پر بها دارد تعلیم و تربیت جوانان پاک سرشت مملکت اسلامی مان در دانشگاه ها به نحو شایسته وظیفه کلیه ما خدمتگزاران می باشد. کیفیت نظام آموزشی، ارتباط مستقیمی با امکانات و محیط آموزش دارد؛ به عبارتی، وجود فضا و زمان مناسب و کافی، اولین نیاز در یادگیری است. و سرمایه گذاری در جهت ارتقای سطح کمّی و کیفی آموزش، هرچند بازده فوری ندارد، امّا قدم اول برای تربیت نیروی انسانی مورد نیاز جامعه است. بنابراین یکی از مهم ترین مسائلی که باید به آن پرداخته شود ایجاد محیط آموزشی مناسب در کلیه مقاطع تحصیلی در کشورمی باشد. و این مهم نیز بطور همیشگی در ذهن و جان ما نقش بسته و در دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان به جد پیگیری می شود.
بخشی از پیگیری های لازم و اقدامات انجام شده جهت ارتقاء کیفیت آموزش در سال تحصیلی پیش رو به قرار ذیل است:
1-تجهیز کارگاه ها و آزمایشگاه ها در مراکز تحت نظارت دانشگاه فنی و حرفه ای استان با اعتباری بالغ بر 6 میلیارد ریال.
2-تجهیز خوابگاه ها و سلف سرویس های دانشجوی در راستای اجرای طرح تحول سراهای دانشجویی و افزایش کیفیت خدمات سلف سرویس به طوری که شش باب خوابگاه این دانشگاه به طور کامل تعمیر و تجهیز و آماده استفاده دانشجویان می باشد.د برخی از سراها تعمیرات اساسی شامل سیستم های گرمایشی و سرمایشی –سیستم برق –کف سازی –نقاشی و تعویض شیرآلات و تعمیرات اساسی در سرویس های بهداشتی –تجهیز از نظر دوربین های مدار بسته و سایرامکانات مورد نیاز تأمین و انجام شده است.  
3-تشکیل کارگروه ها و بازدیدهای دوره ای مختلف از سراهای دانشجویی و خدمات تغذیه در جهت ارتقا سطح کیفی که در طول تابستان امسال بیشترین بازدیدها صورت پذیرفته.
4-تمهیدات و برنامه ریزی و هزینه جهت شرکت دانشجویان در المپیاد ورزشی سراسری دانشگاه فنی و حرفه ای و کسب مقام های اول در کشتی آزاد ، سوم برای کشتی فرنگی و مقام های انفرادی در رشته های تکواندو و تنیس روی میز.
5-برنامه ریزی و هزینه جهت شرکت فعال و گسترده دانشجویان علاقمند به فعالیت های هنری و فرهنگی در جشنواره سالیانه فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای و کسب مقام اول در رشته حفظ قرآن در سطح کشور توسط دانشجویان استان لرستان.
6-در راستای اجرای طرح سجا(سفیران جوان اقتصاد مقاومتی ) تعداد 60 عدد تخت خواب دانشجویی توسط دانشجویان مرکز فنی خرم آباد طراحی و ساخته شده وآماده تحویل به صندوق رفاه دانشجویان کشور جهت استفاده در خوابگاه های دانشجویی در سطح کشورمی باشند.
7- بهسازی کلی( محوطه سازی –رنگ آمیزی-درخت کاری)  فضاهای کارگاه های آموزشی و سراهای دانشجویی و سالن های سرو غذا در راستای افزایش کیفیت خدمات آموزشی و دانشجویی .
8-برگزاری چندین کارگاه های آموزشی عملی تخصصی و تئوری توسط اساتید مراکز در راستای توانمند سازی  و حرفه آموزی و دانش افزایی اساتید ، کارکنان و دانشجویان .
9-ایجاد و فعالیت مستمر مرکز مشاوره و سلامت در راستای ارائه خدمات مرتبط  به دانشجویان نیازمند به امور مشاوره ای در کل استان.
10- برگزاری کارگاه های مشاوره ای و اجتماعی (کنترل خشم –پیشگیری از اعتیاد-ازدواج آسان ) جهت دانشجویان ساکن در سراهای دانشجویی در طول سال تحصیلی .
11-پیگیری و تمهید مقدمات لازم جهت برگزاری و مشارکت دانشجویان در مسابقات برنامه نویسی و نرم افزار در سطح دانشگاه های استان و کسب مقام اول توسط دانشجویان مرکز فنی خرم آباد.
12-برگزاری دو دوره استانی رویداد دور همی کارآفرینی جهت کارکنان و دانشجویان در راستای دانش افزایی و بالابردن توان علمی و مهارتی.
13-پیگیری مستمر جهت کسب مجوز ایجاد کد رشته های جدید در مقطع کارشناسی در آموزشکده های فنی وابسته به دانشگاه فنی استان شامل : مهندسی نرم افزار-مهندسی مکانیک خودرو –مهندسی برق -  کارشناسی حسابداری مالی و حسابداری بازرگانی.
14- پیگیری در حد فارغ التحصیلان آموزشکده های فنی استان در بازار کار و تهیه آمار لازم برای چند سال که نتیجه آن جذب بیش از 70 درصد فارغ التحصیلان رشته های فنی این دانشگاه در مراکز صنعتی و بازار کار در مقطع کاردانی و کارشناسی.
15-پیگیری و جلسات مکرر با مسئولین آموزش و پرورش در جهت هماهنگ سازی رشته ها و ورودی ها به دانشگاه فنی و حرفه ای با توجه به آمایش سرزمین .
16-ساماندهی و تشکیل کمیته جذب اساتید حق التدریس به منظور بررسی سابقه علمی و پژوهشی و ارزیابی اساتید حق التدریس در دانشگاه و حذف اساتید با بارعلمی کمتر و اساتیدی که مقید به نظم و انضباط آکادمیک نیستند.
دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان با  بیش از 465 عضو حق التدریس مدعو و حدود 25 نفر عضو هیات علمی تمام وقت و بیش از5300 دانشجو و تعداد 46 رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی فعال می باشد. و با توجه به پتانسیل موجود در استان در خصوص افزایش کد رشته های جدید متناسب با شرایط اقلیمی و صنایع استان اقداماتی در جهت افزایش  ظرفیت پذیرش دانشجو صورت گرفته در سنوات آتی تحصیلی تحقق خواهد یافت. در رابطه با گسترش دانشگاه فنی تفاهم نامه ای فی مابین دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان  و آموزش و پرورش استان و صنایع استان منعقد گردیده است .