معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفهای کشور:
برگزاری مسابقات ورزشی، تمرینی برای زندگی اجتماعی است
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفهای کشور گفت: برگزاری مسابقات ورزشی تمرینی برای زندگی اجتماعی است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی، دکتر رضا مهدی در آیین افتتاحیه هفدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاههای فنی و حرفهای با اشاره به آثار فردی و اجتماعی ورزش، اظهار کرد: کمتحرکی یکی از مشکلاتی است که در سراسر جهان بشر با آن دست به گریبان است که برای مقابله با آن باید ورزش در اولویت برنامهریزیها و سیاستگذاریها قرار گیرد، به همین دلیل ورزش به خصوص ورزش دختران در دانشگاههای فنی و حرفهای مورد تاکید قرار میگیرد.
این مسئول با بیان اینکه ورزش تاثیر مستقیمی بر سلامتی جسمی و روانی دارد، ادامه داد: در این دانشگاه اعتقاد بر این است که با ورزش جوان به نشاط روحی میرسد و به فرد موفقی در زندگی فردی و اجتماعی تبدیل میشود.
وی افزود: برگزاری اینگونه مسابقات و المپیادها علاوهبر اینکه تمرینی برای زندگی اجتماعی است، بلکه کار گروهی و همکاری با سایرین را به دانشجویان میآموزد و این در حالی است که در بین سایر ملتها، ایرانیان به انجام سخت کار گروهی یاد میشوند.
مهدی خاطرنشان کرد: اینکه گفته میشود زن مسلمان و یا زن ایرانی نمیتواند وارد حوزه ورزش شود و در اجتماعها و مسابقات ورزشی حضور پیدا کند، صحیح نیست به همین دلیل با برگزاری این مسابقات به دنبال آن هستیم که نشان دهیم زن ایرانی مسلمان میتواند وارد اجتماع شده و افتخارآفرینی کند.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفهای خاطرنشان کرد: برای دانشگاههای فنی و حرفهای تفاوتی نمیکند که دانشجو دختر است یا پسر، بلکه اصل عدالت و انصاف مدنظر است و انتظار داریم که دختران این دانشگاهها با الگو گیری از حضرت زینب و حضرت فاطمه در عرصههای مختلف حاضر شوند و دیگر دانشجویان را به فعالیتهای ورزشی تشویق کنند.
وی با بیان اینکه سرانه ورزشی دانشگاههای فنی و حرفهای یکچهارم دانشگاههای دولتی است، تصریح کرد: امکانات موجود نیز در بین دانشگاههای کشور به درستی توزیع نشده و در بخش بودجههای سنواتی نیز رقم بسیار کمی به این بخشها اختصاص مییابد.