در حال بارگذاری ...

رئیس صندوق رفاه خبر داد:
تأسیس کارگاه کارآفرینی در خوابگاه/ مشارکت مالی با دانش بنیانها

 

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از مشارکت مالی با شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و گفت: از دانشجویانی که جذب این شرکتها شوند حمایت می کنیم.
به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای، ذوالفقار یزدان‌مهر صبح امروز در مراسم آئین امضای تفاهمنامه همکاری حمایت از کارگاه‌های مهارت‌محور بین صندوق رفاه دانشجویان و دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: یکی از برنامه‌هایی که می‌تواند به دانشجویان کمک کند، این است که تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان به سمت تسهیلات هدفمند سوق داده شود. بر این اساس مدیریت درآمد را جایگزین مدیریت هزینه‌ای کرده‌ایم.
وی ادامه داد: ۲۵ تا ۵۰۰ درصد تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان افزایش یافته و همچنین تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان پوشش صد درصدی داشته است؛ البته به غیر از وام شهریه. تاکنون ۴۵۰ میلیارد تومان وام شهریه پرداخت شده، در صورتی که سازمان برنامه و بودجه تنها ۴۶ میلیارد تومان برای وام شهریه اختصاص داده بود.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: ما باید منابع مالی صندوق را به سمت نیازهای واقعی و از سوی دانشجویان هدایت کنیم و مهارت‌محوری و تربیت پنجه‌های کارآمد، یکی از این نیازهای اصلی است. دانشجویان فنی و حرفه‌ای در این شرایط حساس می‌توانند نقش‌آفرینی ویژه‌ای داشته باشند.
یزدان‌مهر تصریح کرد: هیأت امنای صندوق رفاه دانشجویان دو مصوبه داشته که یکی از آنها مربوط به کارگاه‌های مهارت‌محور و دیگری نیز در خصوص کارآفرینی بوده است.
وی اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۲۵۰ هزار دانشجو در خوابگاه‌ها سکونت دارند که اگر در سال ۱۷۱ روز در خوابگاه باشند، دارای ۶ ساعت اوقات فراغت هستند. اگر محاسبه شود، می‌شود یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ساعت اوقاعت فراغت در خوابگاه. ما باید حتماً برای آن برنامه‌ریزی داشته باشیم؛ برای همین شعار «هر خوابگاه، یک کارگاه کارآفرین» را امسال مد نظر قرار داده‌ایم و قرار است این موضوع را در طول برنامه ششم برای دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای، هنر و صنعتی عملیاتی کنیم.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تأکید کرد: امسال این کارگاه مهارت‌محور در دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای را ایجاد می‌کنیم، به هر کارگاه صد میلیون تومان وام می‌دهیم که ۵۰ درصد آن در مرحله راه‌اندازی و ۵۰ درصد آن در مرحله‌ای که تیم نظارتی ما آن را تائید کنند، پرداخت می‌شود و برنامه ما این است که تا ۵۰ کارگاه را افزایش دهیم.
یزدان‌مهر خاطرنشان کرد: گام بعدی ما مشارکت مالی با شرکت‌های دانش‌بنیان است؛ دانشجویانی که جذب این شرکت‌ها می‌شوند، ما با آنها مشارکت مالی می‌کنیم.