در حال بارگذاری ...

نشست صمیمی دکتر سینایی با اعضای هیأت علمی دانشگاه فنی و حرفه ای استان چهار محال و بختیاری

 

دانشگاه فنی و حرفه ای استان چهار محال و بختیاری در روز دوشنبه مورخ 97/4/11میزبان معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور بود.
        دکتر بهروز شایق، رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان چهار محال بختیاری ضمن عرض خیر مقدم به کلیه حضار ، حضور ارزشمند معاون آموزش فنی و حرفه ای دانشگاه کشور را مایه مباهات و خیر و برکت دانست و با بیان گوشه ای از عملکرد آموزشی آموزشکده های استان ، از اعضای حاضر در جلسه خواست تا با بیان مسائل و مشکلات خود از رهنمون های دکتر سینایی بهره مند گردند.
         دکتر سینایی ، معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور ، ضمن ابراز خرسندی از حضور اعضای هیأت علمی ، مسئولین و کارکنان به تشریح سیاست های جاری حوزه آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای پرداخت و گفت این دانشگاه با قدمت بیش از نیم قرن بعد از گذراندن فراز و نشیب های فراوان توانسته است اعتباری ایجاد کند که هر روز به شان و منزلت خود بیفزاید و این شایستگی را باید در گروی  حفظ ساختار این دانشگاه به تثبیت برسانیم  و شرایط و ظرفیت های خوبی که در دانشگاه فنی و حرفه ای موجود است بسیار امیدوارکننده می باشد.
        معاونت آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، مهمترین کاری را که در زمان زعامت دکتر صالحی ، رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور،در حال پیشبرد است تشکیل شورای برنامه ریزی آموزش های عالی فنی و حرفه ای در دانشگاه فنی و حرفه ای دانست و این امر مهم را اتفاقی شگرف و اساسی برشمرد. و از مسئولین آموزشکده ها خواست ، شناسایی ظرفیت ها  را از منظر آموزشی سرلوحه ی کار خود قرار دهند.
      وی از انعقاد تفاهم نامه ای با آموزش و پرورش خبرداد و اظهار داشت آن وزارت خانه زیر ساخت دانشگاه است و در صورت بی رونق شدن هنرستان ها ماهم از آن متاثرمی گردیم  و ایجاد ارتباط با این سازمان را ضروری ذکر کرد و گفت : « ما در این خصوص پیوستگی در برنامه داریم نه پیوستگی در اجرا »
      دکتر سینایی در ادامه سخنانشان  با اشاره به مفاد برنامه ششم و بند  ب  ماده 65 و استناد به بیانات دکتر باقری عضو هیأت امنا ی دانشگاه فنی و حرفه ای ،اذعان داشت هیچ دانشگاهی به جز دانشگاه فنی و حرفه ای ماموریت توسعه نخواهد داشت .
        در ادامه این نشست صمیمی مسائل و مشکلات ذیل توسط اعضای حاضر در جلسه مطرح گردید و رهنمون هایی از جانب دکتر سینایی مطرح گردید.
نرخ حق التدریس  و چگونگی پرداخت به مدرسان ،نحوه ی انتقال نیرو ها از سایر مراکز و سازمان ها یی چون پیام نور ، مشکلات سیستم ناد ، بحث نقل و انتقال دانشجویان از طریق سامانه سماد ، تبدیل وضعیت نیرو ها  ، تشکیل دوره های ضمن خدمتو کنترل مقالات و پایان نامه های ارائه شده ، از جمله مباحثی بود که مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
     گفتنی است تشکیل این جلسه در راستای تحقق اهداف دانشگاه فنی و حرفه ای و توجه به سرمایه گذاری مهارتی ، تجاری سازی و تاثیر در رشد اقتصادی کشور صورت گرفت.