در حال بارگذاری ...

پیام رییس دانشگاه فنی و حرفه ای در گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مظلوم هفتم تیر

                                                                                                              

 

 

 

                                                                                                                         باسمه تعالی

 

گوهر گرانقدر وجود شهید بهشتی در راه اسلام خرج شد. مقام معظم رهبری (مدظله العالی)


ملت بزرگ و با فرهنگ ایران، با مجاهدتی کم‌نظیر توانست بر علیه استبداد و استکبار قد علم کند و با قیام خود جمهوری اسلامی را پایه‌گذاری نموده و انقلاب را  در مسیر اهداف و آرمان‌های متعالی اش پیش ببرند، لکن دشمن تحمل رشد و شکوفایی این ملت را نداشت، لذا آفت نفاق و کینه به جان باغی انداخت که نخستین بهارش را سپری می‌کرد غافل از آن که این بهار بی خزان است و جوانه عشق و امید در دل رؤیاهای این آب و خاک جان گرفته و در دامن باورهای مردم رشد کرده و ریشه دوانیده است.
دکتر سید محمد حسینی بهشتی گل خوش عطر و بوی بوستان انقلاب اسلامی بود که از آرمان‌ها و باورهای مردم سر برآورد، انسانی برجسته در تمامی ابعاد، مردی که از آیینه روشنتر بود، راست قامتی خرم دل همچون سرو که سری سبز و جانی شعله‌ور داشت، گام در راهی نهاده بود که سعادت دنیا و آخرتش را درپی داشت، شیفته خدمت بود نه تشنه قدرت، افتخار می‌کرد به اینکه طلبه‌ای بیش نیست و تنها به مردم و انقلاب خدمت می‌کند. عصاره کلام این بزرگ مرد این بود که:
"ما اهل قنوتیم، ساکن دهستان نیایش و بچه جنوب عشقیم، کبوتران قباپوشی که بال در خون شهیدان کربلا نهاده‌ایم. با هیچ‌کس هیچ فرقی نداریم. ما محصول آن لحظاتی هستیم که خسته از بیل و رنجور از داس خیمه دعایی برافراشته‌اند، ما ساده‌نشینان کاخ ویرانه فقر و فناییم. پنجره‌هایی که رو به ‌سوی افق سبز توکل باز می‌شوند، ما مثل کتابی در هر گوشه خاک و در هر لحظه از روزگار باز می‌شویم و دیگران را از خود باخبر می‌کنیم.  ما مثل تلاوت غمگینیم، مثل تکبیر حالت خنجر داریم، دوستان ما شیران روز و پارسایان شبند، از نوح به بعد تا کربلا و هویزه حضور داریم، پشت هر سنگی روییده‌ایم، با هر بوته‌ای رسیده‌ایم، بر هر شاخی بَر داده‌ایم، ما در این آب و خاک سبز می‌شویم".
شهید بهشتی عمر کوتاه پس از انقلاب اسلامی را صرف ترویج دینمداری، شریعت و خدمت به انقلاب اسلامی کرد و آثاری از خود به جای گذاشت که از جمله عوامل تضمین کننده راه آینده این حرکت عظیم اسلامی شد.  
شیطان تزویر و ریا سرانجام در یک صبح تابستانی به تاراج گلستان انقلاب آمد و در هفتم تیرماه سال شصت تبر به دست بی رحمانه، گل‌ها را از شاخه چید و پرپر نمود. سیمرغ انقلاب که خواب آسمان را در سر داشت به همراه 72 پرستوی عاشق پر گشود تا با شهادتش پرده سیاه تزویر از چهره نفاق و ریا دریده و خورشید حقیقت بر همگان آشکار گردد.