تربیت تکنیسین های آچار بدست و ماهر رویکرد دانشگاه فنی وحرفه ای /تجمیع آموزشکده های فنی وحرفه ای پسران و دختران در قالب دانشگاه فنی وحرفه ای وابسته به وزارت علوم/ ارتباط صنعت و دانشگاه منجر به رشد و شکوفایی جامعه می شود
رحیم امین زاده از برگزاری همایش ملی فرصت های سرمایگذاری در استان کهگیلویه وبویراحمدبه همت دانشگاه فنی وحرفه ای استان خبرداد وگفت: این همایش با حضور دانشگاهیان ،نمایندگان مجلس ،سرمایه گذاران داخلی وخارجی ، مسئولان استانی ...
رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای استان کهگیلویه وبویراحمد از طرح تجمیع آموزشکده های فنی وحرفه ای پسران ودختران در قالب دانشگاه فنی وحرفه ای وابسته به وزارت علوم در استان خبرداد وگفت: قریب به دوهزار دانشجو در آموزشکده های فنی وحرفه ای پسران و دختران در رشته های مختلف فنی وحرفه ای در مقاطع کاردانی وکارشناسی مشغول تحصیل هستند.
دانشگاه فنی وحرفه ای درمهرماه سال جاری در ۴ رشته در مقطع کارشناسی دانشجو می پذیرد
دکتر رحیم امین زاده در تشریح فعالیتهای دانشگاه فنی وحرفه ای در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دانشگاه فنی حرفه ای در سال ۱۳۷۵تاسیس شده و در حال حاضر در ۷ رشته کاردانی و یک رشته کارشناسی پسران و ۵ رشته کاردانی دختران دانشجو دارد که با پیگیری های مستمر برای مهرماه سال جاری در ۴ رشته دیگر در مقطع کارشناسی دانشجو می پذیرد.
وی گفت: با پیگیریهای مستمر و اخذ مجوز از دانشگاه فنی وحرفه ای کشور پذیریش دانشجو در رشته های کارشناسی ناپیوسته در نیمسال اول ۹۸-۹۷ خواهیم داشت.
امین زاده این رشته ها را برای پسران ،مهندسی برق قدرت ، مهندسی عمران و برای دختران مهندسی معماری و کارشناسی حسابداری عنوان کرد.
وی یاداور شد: آموزش دانشجویان پسر و دحتر در دانشگاه فنی و حرفه ای استان به صورت مستقل طبق روال گذشته انجام می شود ولی به شکل واحد مدیریت می شود.
بروز رسانی تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی برای ارتقاء کیفیت آموزشی
رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای استان کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه بومی گزینی دانشجویان از اولویت های دانشگاه فنی حرفه ای است افزود: قریب ۱۲۰۰ نفر از دانشجویانی که در این دانشگاه تحصیل می کنند بومی استان هستند.
وی بروز رسانی تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی واستفاده از اساتید برجسته در رشته های مختلف را از مهمترین اقدامات دانشگاه فنی وحرفه ای برای ارتقاء کیفیت آموزشی در این دانشگاه عنوان کرد وگفت: تلاش می کنیم با استفاده از همه ظرفیتها و امکانات بسترهای لازم را برای آموزش دانشجویان متناسب با تکنولوژی روز فراهم نماییم.
تربیت دانشجویان برای کسب مهارت متناسب با بازار کار مهمترین رویکرد دانشگاه فنی وحرفه ای
رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای استان کهگیلویه وبویراحمد مهمترین رویکرد این دانشگاه را آموزش وتربیت دانشجویان برای کسب مهارت متناسب با بازار کاردانست وگفت: ۷۰درصد دانشجویان این دانشگاه بعد از فارغ تحصیلی به علت داشتن تخصص ومهارت لازم در بخشهای مختلف و صنایع جذب بازار کار می شوند.
ارائه خدمات رفاهی به دانشجویان دانشگاه فنی وحرفه ای استان
امین زاده در تشریح ارائه خدمات رفاهی به دانشجویان گفت: در هر نیمسال ۳۱۰نفراز دانشجویان پسر و ۳۰۰نفر از دانشجویان دختر از خوابگاه دولتی استفاده می کنند و کلیه دانشجویان از سلف غذاخوری و توزیع غذا به نرخ مصوب صندوق رفاه دانشجویان می توانند استفاده کنند.
وی گفت : در این دانشگاه خدمات دیگری از قبیل بوفه ،اتاق تکثیر نیز برای دانشجویان فراهم شده است.
رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای استان کهگیلویه وبویراحمد از استفاده ۴۰۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه از وام ضروری صندوق رفاه دانشجویی خبرداد وگفت: وام ازدواج دانشجویی نیز به دانشجویان این دانشگاه پرداخت شده است ضمن اینکه در بخش خواهران برای وام ضروری به متقاضیان محدودیتی نداریم و به همه دانشجویان متقاضی وام ضروری پرداخت شده است.
توجه به ورزش از سیاستهای دانشگاه فنی حرفه ای برای تقویت روحیه نشاط و سلامت دانشجویان
رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای استان کهگیلویه وبویراحمد توجه به ورزش را از دیگر سیاستهای دانشگاه فنی حرفه ای برای تقویت روحیه شادابی ونشاط و سلامت دانشجویان بر شمرد وگفت: سالن ورزشی فوتبال ،والیبال ،گیم،بدنسازی ،کشتی ، تکواندو سایر ورزشهای رزمی در این دانشگاه برای استفاده دانشجویان فراهم شده است
ارتباط صنعت و دانشگاه از مولفه های مهم و تاثیرگذار در توسعه تعالی کشور
رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای استان کهگیلویه و بویراحمددر بخش دیگری از سخنانش ارتباط صنعت ودانشگاه را از مولفه های مهم وتاثیرگذار در توسعه ،پیشرفت وتعالی کشور دانست و گفت:با توجه به شرایط رکود و بیکاری در کشور ارتباط دانشگاه وصنعت برای حل مشکلات و تربیت تکنیسین های متخصص باید بیش از گذشته تقویت شود.
امین زاده خاطرنشان کرد: ارتباط بین این دو نهاد این فرصت را برای دانشگاه ها، مؤسسات و نهادهای تولیدی و صنعتی فراهم می آورد تا نواقص و روش های خود را متناسب با شرایط بروزسانی کرده و در مقابل قابلیت تولید وبهره وری را افزایش دهند.
وی در باب اهمیت تقویت ارتباط دانشگاه وصنعت خاطرنشان کرد: صنایع کشور در صورتی به رشد و توسعه واقعی دست خواهند یافت که از طرح های تخصصی و مبتکرانه ی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه ها در راه تولید صنعتی خود یاری گیرند.
دانشگاه ها برای پاسخگویی به نیازهای صنایع و جامعه گام هایی جدی بردارند
رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای استان کهگیلویه وبویراحمد تعامل دانشگاه با صنعت را نیز متقابل توصیف کردوگفت : دانشگاهها وقتی در راه توسعه و پویایی قرار می گیرند که دانش و تخصص خود را در تولیدات صنعتی صنایع متجلی سازند و در راه تحقیق و پژوهش برای پاسخگویی به نیازهای صنایع و نیازهای جامعه گام هایی جدی بردارند.
وی خاطرنشان کرد: اساساً دانشگاه ها جایگاه تولید علم و دانش اند و این علم باید در جایی به شکل کاربردی استفاده شود، که یکی از ضروری ترین و مهم ترین مکان هایی که نیازمند کاربرد علم و دانش اند صنایع می باشند.
دانشگاه و صنعت در شرایط فعلی باید شناخت بهتری از هم پیدا کنند
امین زاده با بیان اینکه دانشگاه وصنعت در شرایط فعلی باید شناخت بهتری از هم پیدا کنند گفت: ارتباط دو نهاد دانشگاه و صنعت از ضروری ترین مناسبات هر جامعه ای است که به رشد و شکوفایی منجر می شود و تجربه کشورهای توسعه یافته حاکی از این است که ایجاد چنین رابطه ای عامل مهمی در رونق و توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بوده است.
دانشگاه فنی و حرفه ای دانشگاهی توانمند در زمینه تربیت نیروی انسانی ماهر و شایسته در رده جهانی خواهد شد.
رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای کهگیلویه وبویراحمد خاطرنشان کرد : در افق چشم انداز، دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشگاهی توانمند در زمینه تربیت نیروی انسانی ماهر، شایسته و متناسب با جامعه دانش بنیان، پیشرفته، صنعتی و در رده جهانی شناخته خواهد شد.
امین زاده افزود: فارغ التحصیلان این دانشگاه به عنوان سرمایه انسانی نیروی کار کشور در سطح میانی و بالای مهارت در حوزه فنی و حرفه ای عام برخوردارند.
برگزاری همایش ملی فرصت های سرمایگذاری در کهگیلویه وبویراحمد به همت دانشگاه فنی وحرفه ای
رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای استان کهگیلویه وبویراحمد از برگزاری همایش ملی فرصت های سرمایگذاری در استان کهگیلویه وبویراحمدبه همت دانشگاه فنی وحرفه ای استان خبرداد وگفت: این همایش با حضور دانشگاهیان ،نمایندگان مجلس ،سرمایه گذاران داخلی وخارجی ، مسئولان استانی و کشوری در آبانماه سال جاری برگزار می شود.
دکتر امین زاده هدف از برگزاری این همایش را آشنایی سرمایگذاران باظرفیتها و پتانسیلهای کهگیلویه وبویراحمد و و جذب سرمایگذار برای پروژه های استان عنوان کرد و اظهار داشت: این همایش فرصتی را فراهم می کند تا صنعت ودانشگاه نیز با رویکرد علمی تعامل و شناخت بهتری از نیازهای همدیگر پیدا کنند و با هم افزایی در مسیر توسعه وتعالی کشور حرکت نمایند.
وی با بیان اینکه دانشگاهیان نیز در جذب سرمایگذاری در استان موثر هستند گفت: امروز توسعه کهگیلویه وبویراحمد نیازمند سرمایگذاری در بخشهای مختلف است که دانشگاهها باید در این زمینه نقش آفرینی کنند.