در حال بارگذاری ...

نشست هم اندیشی دکتر امیر حیاتی سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران و دکتر جعفری رئیس دانشگاه علمی و کاربردی مازندران


دکتر حیاتی: ارتباط دانشگاه با صنعت، موجب ارتقاء و به روز شدن آموزش خواهد شد.
نشست هم اندیشی دکتر امیر حیاتی سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران و دکتر جعفری رئیس دانشگاه علمی و کاربردی مازندران به منظور هم افزایی و توسعه کارآفرینی و تعالی دو دانشگاه و با حضور معاونین حوزه آموزشی و پژوهشی و کارشناسان مربوطه در تاریخ 97/3/22در محل دانشگاه علمی و کاربردی استان مازندران برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی، دکتر حیاتی ارتباط مراکز دانشگاهی با صنعت را عامل مهمی در ارتقا و به روز شدن آموزش خواند و گفت: آموزش باید در راستای کارآفرینی و کارآفرین شدن دانش آموختگان دانشگاهی گام بردارد. اهمیت دادن به طرح های پژوهشی و حمایت از آنها موجب ایجاد اشتغال و خود اشتغالی در نسل جوان کشور خواهد شد. در همین راستا گزینش و انتخاب اساتید توانمند، علاقمند و دلسوز در توسعه مهارت آموزی و پرورش کارآفرین ماهر حائز اهمیت می باشد.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران افزود: دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای دارای ابتکارات، دست ساخته ها و طرح های کاربردی بسیاری می باشند و برگزاری رویداد نمایشگاه دست ساخته ها و توانمندی های دانشجویان دو دانشگاه و بصورت استانی در تنویر افکار عمومی جامعه و تبیین نقش والای آنها مؤثر خواهد بود.
وی در پایان اظهار داشت: تهیه و اجرای تفاهمنامه با امضای رؤسای محترم دانشگاه فنی و حرفه ای کشور و دانشگاه علمی و کاربردی، برگزاری میزگرد تخصصی کارآفرینی با محوریت هدایت تحصیلی با استفاده از رسانه ملی در صدا و سیما، و برگزاری نشست های تخصصی بین معاونین و کارشناسان حوزه های آموزشی و پژوهشی به هم افزایی و توسعه علمی استان و نیز ایجاد کارآفرینی خواهد انجامید.
دکتر جعفری رئیس دانشگاه علمی و کاردی استان مازندران با استقبال از برگزاری چنین جلساتی، آمادگی خود را جهت برگزاری نشست های تخصصی بیشتر و نمایشگاه مشترک دست ساخته های دانشجویان دو دانشگاه اعلام نمود و با اشاره به اهمیت طرح های پژوهشی و حمایت از این طرح ها در ایجاد خود اشتغالی و معرفی بیشتر این دو دانشگاه کارآفرین، نکات ارزنده ای را بیان داشت.
در ضمن معاونین آموزشی دو دانشگاه نیز در زمینه های مشترک و طراحی برنامه های کاربردی و ظرفیت سازی و شناسایی ظرفیت ها و فصل مشترکات حوزه آموزش، بسترسازی عمومی مطالبی را بیان و جزو سرفصل های کار تخصصی قرار دادند.