در حال بارگذاری ...

کشت مکانیزه برنج در آموزشکده کشاورزی ساری با محوریت اقتصاد مقاومتی و تولید کالای ایرانی


سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران از کشت مکانیزه برنج در آموزشکده کشاورزی ساری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی، دکتر امیر حیاتی سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران با تأکید بر اجرای ماده 23 برنامه پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران و اجرای منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در سال 97 و حمایت از تولید کالای ایرانی اظهار داشت: در راستای سیاست خصوصی سازی و استفاده از ظرفیت های موجود در داخل دانشگاه فنی و حرفه ای، آموزشکده کشاورزی ساری با استفاده از ظرفیت اساتید، دانشجویان و کارکنان داخل مجموعه و با استفاده از تجهیزات فنی تخصصی اقدام به زیر کشت بردن 6 هکتار زمین کشاورزی برای محصول استراتژیک برنج کرد.
دکتر حیاتی با اشاره به طراحی کمیته زراعت در آموزشکده و برگزاری جلسات آن ادامه داد: تمام فرآیندهای کاشت، داشت و برداشت با استفاده از ظرفیت های داخلی آموزشکده و با همکاری اساتید و دانشجویان گروه زراعت و مکانیزاسیون انجام خواهد شد و هم اکنون نیز به مرحله بسیار خوبی رسیده ایم و با استفاده از نظرات تخصصی مدیران گروه، ارزیابی ها از روند انجام طرح صورت می پذیرد. کارشناسان بر این باورند با روانی سرعت انجام طرح و عدم مواجهه با مشکل کمبود آب، گردش مالی قابل توجهی را در حوزه مربوط به برداشت برنج شاهد خواهیم بود.
لازم به ذکر است ارقام کشت شده شامل دو رقم کیفی هاشمی در سطح 2.5 هکتار و رقم پر محصول شیرودی در سطح 3.5 هکتار می باشد. کلیه عملیات زراعی نظیر آماده سازی زمین، آبیاری، کود دهی بر اساس نتایج آزمون خاک، استفاده از سموم شیمیایی جهت مبارزه با علف های هرز پهن برگ و باریک برگ با رعایت کلیه مسایل زیست محیطی توسط ادوات و تجهیزات و نیروی انسانی موجود در آموزشکده و دانشجویان کارآموز رشته های مرتبط انجام می گیرد.