برگزاری چهارمین جلسه کارگروه ملی هماهنگی و پیگیری همکاری های علمی بین المللی با کشور آلمان با تاکید بر نقش دانشگاه فنی و حرفهای
معاونت بین الملل دانشگاه علم و صنعت ایران، چهارمین جلسه کارگروه ملی هماهنگی و پیگیری همکاری های علمی بین المللی با کشور آلمان را نوزدهم اردیبهشت1397 در مجتمع بین المللی امام خمینی (ره) برگزار کرد.
این جلسه با حضور دکتر کوهیان (معاون مرکز همکاری های بین الملل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)، دکتر سیدین (قائم مقام رییس دانشگاه)، دکتر شاه حسینی (معاون بینالملل دانشگاه) و معاونان و مدیران بین الملل دانشگاههای کشور و یا نمایندگان آنها به دعوت دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان هماهنگ کننده ملی تعاملات علمی بین المللی با کشور آلمان، برگزار شد.
در چهارمین جلسه کارگروه ملی هماهنگی و پیگیری همکاریهای علمی بین المللی با کشور آلمان، اعضای کارگروه به نمایندگی از دانشگاه هایشان پیشنهادات خود در خصوص برگزاری روز علم ایران در آلمان را ضمن ارائه گزارش همکاریهای مشترک اخیر سازمان متبوع خود مطرح کردند.
در این نشست، دکتر رجائی گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای همکارهای علمی سال گذشته و اخیر دانشگاه فنی و حرفهای با کشور آلمان ارائه نمودند. دکتر کوهیان (معاون مرکز همکاری های بین الملل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)، تصریح کرد: باید درباره محتوا، محل برگزاری و شرکت کنندگان روز علم ایران در آلمان، نظرسنجی و تبادل نظر کنیم. چند محور کلان داریم که میتوانیم روی آن اختراع و فناوری داشته باشیم. بحث دانشگاهی و پژوهشی و صنعتی هم مطرح است. وی افزود: دانشگاههای فنی و حرفه ای نقش بیشتری میتوانند داشته باشد چون اساساً در رشد صنعتی و تربیت تکنیسینها از جایگاه بالاتری به نسبت کشور ما برخوردارند و نیاز نیست همه مدرک دکتری داشته باشند. باید بپذیریم آلمانها در بعضی زمینهها ظرفیتهای قوی دارند، ما هم به آن سمت برویم.