نشست تخصصی کارآفرینی تحت عنوان استارت آپ ویکند و مشاغل استارت آپی در رشته کامپیوتر و رشته های فنی وابسته در تالار 16 آذر دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی، نشست تخصصی کارآفرینی با سخنرانی دکتر پیرایش از اساتید رشته کامپیوتر، دکتر عادل قربانی معاون اجرایی دانشگاه علمی و کاربردی، مهندس شاکری کارآفرین نمونه استانی و مسئولین، اساتید و دانشجویان دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار گردید.
در ابتدای مراسم مهندس سعید سنجابی معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری با تبریک ولادت با سعادت حضرت ولی عصر(عج) و نیز روز معلم، مقدم مهمانان حاضر در مراسم را گرامی داشت.
دکتر پردیس پیرایش با معرفی استارت آپ، به تبیین انواع استارت آپ ها و نقش مهم آن در جامعه پرداخت. وی اظهار داشت: استارت آپ یک سازمان موقت است که با هدف یافتن یک مدل کسب و کار تکرارپذیر و مقیاس پذیر بوجود آمده است. استارتاپ ها، معمولاً حول ایده های نوآورانه و خلاقانه بنا می شوند. در واقع فرد یا افرادی خوشفکر، با ایده های نو، در جستجوی روش هایی برای کسب درآمد از آن ایده و تولید انبوه محصولات یا خدمات مبتنی بر آن ایده هستند. نوآوری در استارتاپ ها، به شکل نوآوری در بازار یا نوآوری در محصولات و خدمات خود را نشان می دهد.
دکتر عادل قربانی معاون اجرایی دانشگاه علمی و کاربردی به معرفی کسب و کارهای استارت آپی پرداخت و گفت: کارآفرینی و ایجاد کسب و کار به ایده، دانش و آگاهی احتیاج دارد. ایده ها باید پرورش داده شوند و سیستم های آموزشی در مدارس، دانشگاه ها، خانواده ها و بازار باید ایده پردازی را مورد تقویت قرار دهند. تقویت خلاقیت و ایده پردازی گام مهمی قبل از آغاز استارت آپ می باشد که باید به آن پرداخته شود.
مهندس ابوالقاسم شاکری از کارآفرینان نمونه استان و کشور بیان داشت: کسب و کارهای استارت آپی در حوزه فناوری اطلاعات در آینده ای نزدیک کلیه کسب و کارها را دگرگون خواهند کرد. این اتفاقی بزرگ و فرصتی استثنایی برای نسل جدید خواهد بود. مراکز رشد ایده ها را در مراحل اولیه شکل گیری پرورش می دهند و بعد از رشد اولیه، شتاب دهنده ها می توانند به تجاری سازی کمک نمایند.
در پایان دکتر ولی قربانی مشاور پژوهشی دانشکده به جمع بندی مطالب طرح شده پرداخت و اساتید سخنران، لوح تقدیر خود را از معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده دریافت نمودند.