در حال بارگذاری ...

نشست صمیمی اعضای هیئت امنا ی بنیاد ملی حامیان و خیرین دانشگاه فنی و حرفه ای

 

عصر روز سه شنبه 4 اردیبهشت ماه اعضای هیأت امنا بنیاد حامیان و خیرین دانشگاه فنی و حرفه ای با حضور در سالن جلسات دفتر ریاست دانشگاه به تبادل نظر پرداختند.

این گزارش حاکی است،فوژان صباحی مدیرعامل بنیاد حامیان و خیرین دانشگاه با تبریک اعیاد شعبانیه و امید به اینکه این ماه پربرکت،ماه رستگاری برای همه عزیزان باشد، ضمن تقدیر از حضور خیرین نیک اندیش در این نشست تصریح کرد: از اهداف اصلی بنیاد حامیان اشاعه و گسترش فرهنگ وقف در راستای توسعه کمی و کیفی دانشگاه، شناسایی و ترغیب  واقفین، خیرین و حامیان آموزش عالی کشور و حمایت از طرح های پژوهشی و تحقیقات کارآفرینی دانشجویان و استادان دانشگاه توسط این عزیزان است.

مدیرعامل بنیاد حامیان تصریح کرد:امید است بتوان از ظرفیت های خیرین در راه توسعه آموزش عالی کشور بخصوص آموزش های مهارتی بهره برد. توسعه دانشگاه فنی و حرفه ای می تواند درراستای توانمند سازی جوانان ،برای کشور بسیارارزشمند باشد .

در ادامه ایشان از شروع عملیات عمرانی  تکمیل واحد خیرساز شهرستان سندرک در استان هرمزگان و افتتاح این واحد دانشگاه در عید سعید غدیر،خبرداد  هنچنین ،اعلام آمادگی خیری نیک اندیش برای  ساخت دانشکده ای در سرپل ذهاب را اعلام کرد

در ادامه با اشاره به  نصب پنل های خورشیدی نیروگاه 20 کیلو واتی در آموزشکده گلپایگان توسط خیر بزرگوار مهندس خوشنویسان ،گفت:این حرکت  میتواند باعث ترویج و توسعه فرهنگ استفاده از انرژی های پاک و تجدید پذیردردانشگاه های کشور شود.

 وی تصریح کرد با حمایت خیرین امید است بتوان این نیروگاه ها را در 173 واحد دانشگاه ایجاد کرد.

در این نشست صمیمی دکتر حافظی رییس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور ،ورئیس هیأت امنا ی بنیاد حامیان دانشگاه فنی و حرفه ای ضمن ابراز خرسندی برای حضور در این جمع و با تقدیر از اقدامات صورت گرفته افزود:دین مقدس اسلام فرمود فضیلت دانش بالاتر از عباداتیست که ما به جا می آوریم نماز ستون دین است ولی فضیلت دانش بالاتر از نماز است .ایشان  بقا و سلامت وجود خود را مدیون حضور در جمع خیرین دانست و گفت :به امید آنکه این حرکت پرثمرتر باشد و اثرات مثبت پایدارتری داشته باشد و بتوان این بستر را برای آینده سازان کشور فراهم کرد

در ادامه این نشست دکتر فیروز معاون مالی و اداری دانشگاه فنی و حرفه ای با اشاره به تاریخچه پیدایش دانشگاه فنی و حرفه ای، مباحثی را مطرح کرد:امروزه علم باید توانایی عمل در جامعه داشته باشد و علم به فن و فناوری تبدیل شود و دانشگاه های ما باید بتوانند همزمان با پیشرفت صنعت حرکت کنند. در سال 90 ایده ای با هدف حل مشکلات زیرساختی این دانشگاه داده شد که دانشکده های فنی و حرفه ای از بدنه وزارت آموزش و پروش جداوبه وزارت علوم بپیوندد

دکتر فیروز بیان داشت: بیش از هفتاد درصد واحدهای درسی این دانشگاه  فنی وعملی هست و آمار غیر رسمی نشان داده که حدود هفتاد درصد فارغ التحصیلان این دانشگاه وارد بازار کار  می شوند .امید هست بتوان با همکاری و همفکری و استفاده از تجربه کارآفرینی خیرین و نیک اندیشان گرامی ، گامی مثبت در جهت حل مشکلات و ارتقا دانشگاه فنی و حرفه ای برداشت.

درادامه مهندس لطفی رییس واحدهای دانشگاه در نیشابور ،به ارائه ی پیشنهاد،راه اندازی کارگاه کارآفرینی در زمینه ی تولید محصولات چرم وچوب پرداخت،که مورد استقبال خیرین قرارگرفت وآمادگی خود را برای حمایت ازطرح پیشنهادی اعلام کردند.

در ادامه این نشست مقرر شد همایش ملی تجلیل از حامیان و خیرین در تهران برگزار گردد و دکتر حافظی و مهندس قلم چی و دکتر توفیقی ، تامین هزینه های برگزاری همایش ،رابه عهده گرفتند.