دانشگاه فنی و حرفه ای میزبان سلسله سمینارهای رقابت های استارت آپی
دومین جلسه از سمینار رقابت های استارت آپی به صنعت بیمه رفت و با حضور کسب و کارهای نوپای وبیمه و بیمه دات کام برگزار شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی، دکتر رضا زنگنه مطلق، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان اولین سخنران رقابت های استارت آپی به ایراد سخنرانی پرداخت و توضیحاتی در خصوص اهمیت توجه به کسب و کارهای نوپا در سالی که مزین به تولید ملی است، ارائه کرد. در ادامه دو استارت آپ بزرگ صنعت بیمه به نام های و بیمه و بیمه دات کام با حضور در جایگاه رقابت های استارت آپی، مزایای رقابتی کسب و کار خود را بیان کردند.
دکتر رضا زنگنه مطلق در سمینار رقابت های استارت آپی گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای در نظر دارد تا فصلی نو را برای ایجاد روابط تعاملی کسب و کار با حضور کسب و کارهای نوپا، دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای و همه علاقه مندان به سبک جدید کسب و کار در قالب رویداد رقابت های استارت آپی ایجاد نماید.
زنگنه گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای با 173 دانشکده در سطح کشور و قریب به 160 هزار دانشجو و 18 هزار استاد، به عنوان بزرگترین دانشگاه مهارتی و کارآفرینی در سطح کشور به دنبال ظرفیت سازی استفاده از ایده های نو و خلاقیت دانشجویان خود در کسب و کارهای نوپا است.
زنگنه مطلق افزود: ماموریت ما در دانشگاه فنی و حرفه ای حمایت از فضای کسب و کار است و با برگزاری این رویداد ها در نظر داریم تا ضمن ترویج فرهنگ اشتغال، فرهنگ مبادله ایده را بین دانشجویان و صاحبان مشاغل ایجاد نماییم. وی افزود: دانشگاه های فنی و حرفه ای در سراسر کشور آمادگی دارد تا طرح های حمایتی را برای کسب و کارهای نوپا نوشته و آنها را اجرا نماید، مشروط بر اینکه صاحبان کسب و کارهای نوپا در اجرای آن طرح ها از توانمندی های دانشجویان این دانشگاه استفاده کنند.
در حاشیه این سمینار، مهندس زهرا بختیاری رییس مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه گفت : فنی حرفه ای، بهترین فضا برای شکل گیری کسب و کارهای نوپا است و ماموریت ما تربیت تکنیسین ماهر و کمک به توسعه فضای اشتغال در کشور است.
بختیاری گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای زیر ساخت های لازم را برای حمایت از ایده ها و کسب و کارهای نوپا فراهم می کند و دفتر ارتباط با صنعت این دانشگاه آمادگی همکاری با علاقه مندان به کسب و کارهای نوپا را دارد.
سمینار رقابت های استارت آپی یک رویداد ماهیانه است که بنا دارد تا استارت آپ های 42 حوزه تخصصی را بررسی کند. دکتر محمدرضا مجمع دبیر علمی این سمینار در گفتگو با عصرایران گفت: ما در 31 اردیبهشت و در سومین سمینار خود به سراغ تا استارت آپ های تاکسی آنلاین خواهیم رفت و از همه آنها تقاضا داریم تا ما را در برگزاری این رقابت کسب و کاری یاری نمایند. لازم به ذکر است که شرکت کنندگان در این رویداد هزینه ای پرداخت نمی کنند.
شرکت تاکسی آنلاین چیتکس از شهر مشهد به عنوان اولین رقیب این دوره از رقابت های دانشگاه شهید شمسی پور تهران برای حضور در سومین دوره از رقابت های استارت آپی اعلام آمادگی کرده است.