در حال بارگذاری ...

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای: هدف اصلی کارشناسان فرهنگی ایجاد خودباوری، بالندگی وشکوفایی استعدادهای دانشجویان است


گردهمایی و نشست تخصصی کارشناسان فرهنگی واجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار شد.
نشست تخصصی کارشناسان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با حضور مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در دانشکده شریعتی تهران برگزارشد.
به گزارش اداره روابط عمومی، نشست تخصصی کارشناسان فرهنگی واجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور صبح امروز یکشنبه 13 اسفند ماه با حضور دکتر ایرجی کجوری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر مهدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به همراه مدیران و کارشناسان حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای در دانشکده شریعتی تهران برگزار شد.
بنابراین گزارش در مراسم افتتاحیه این نشست مهندس مرضیه گرد، رئیس دانشکده فنی و حرفه ای شریعتی تهران، ضمن خوش آمدگویی به مدعوین حاضر در نشست با تأکید بر گسترش آموزش های مهارتی، آموزش مهارت های ارتباطی و اجتماعی و اخلاق حرفه ای  را به دانشجویان ضروری دانست.
دکتر مهدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای با بیان اینکه مبنا و مرجع برنامه ریزی فرهنگی در کشور   رهنمود‌های مقام معظم رهبری و  شورای عالی انقلاب فرهنگی است بیان داشت: معظم له در زمینه اهمیت فرهنگ فرمودند فرهنگ از اقتصاد هم مهمتر است، چرا که فرهنگ به معنای هوایی است که در آن نفس می کشیم.
وی افزود: همانظور که آبزیان به آب نیازمند هستند جامعه نیازمند فرهنگ است و ‏آنچه در برهه کنونی براى کشور مورد نیاز است گسترش کیفى فرهنگ است.
دکتر مهدی با تأکید بر نقش کارشناسان فرهنگی و اجتماعی در رشد، تعالی و بالندگی انکارناپذیر دانشجویان تصریح کرد: زمان آن فرا رسیده که کارشناسان فرهنگی   بتوانند نقش شایسته و مؤثر  خود را در جامعه ایفا نمایند و ضمن کوشش در جهت یکپارچه سازی  «فرهنگ» در کنار «اقتصاد» و «سیاست» با افزایش معلومات خود مسئولیت راهبرد و تامین نیازهای فرهنگی جامعه را نیز به عهده بگیرند.
وی افزود: حیات بشری همواره با فرهنگ توأم بوده است  علاوه بر این، یک فرهنگ بالنده برای تکامل خود باید توانایی تبادل با سایر فرهنگ‏ها و جذب عناصر مثبت آن را داشته باشد؛ بنابراین اگر فرهنگ ما مبنای بالندگی را داشته باشد آموزش، پژوهش ما نیز ارتقاء پیدا خواهد کرد.
معاون فرهنگی و دانشجویی گفت: کارشناسان فرهنگی و اجتماعی باید با استفاده از قدرت و وجهه علمی و دانشگاهی، در پرتونیروی ایمان و باورها و فرهنگ غنی اسلام و قرآن   روحیه مقابله با تهاجم فرهنگی را درتحصیل کرده گان افزایش دهند.
 دکتر مهدی انتظارات خود از مسوولین فرهنگی مراکز را به طور صریح بیان کرد و ابراز داشت: کارهای فرهنگی  باید در راستای رشد و تعالی، ایجاد خودباوری، بالندگی وشکوفایی استعدادهای  دانشجویان  در جهت علم آموزی و حل مشکلات قرار گیرد.
وی با بیان اینکه کارشناسان فرهنگی باید مأمن و پناه دانشجویان باشند افزود: برای اینکه کارهای فرهنگی از ماندگاری لازم برخوردار باشد بایستی توجه به خداباوری، اخلاص و اخلاق مداری سرلوحه کارها قرار گیرد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در پایان گفت: ایجاد وحدت در بین کارکنان و دانشجویان و مشارکت همگانی و  فعالیت های همدلانه و هم افزا از دیگر اقداماتی است که باید در دستور کار  مسوولین فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای قرار بگیرد.