باحضور خیرین استان هرمزگان، ،طی تفاهم نامه ای ساختمان های آموزشی و زمین جهت ساخت دانشکده در شهرستانهای سندرک و بستک، به دانشگاه فنی وحرفه ای، واگذارشد
به گزارش اداره کل روابط عمومی، فوژان صباحی مدیرعامل بنیاد ملی حامیان و خیرین دانشگاه فنی و حرفه ای در ابتدای این نشست صمیمی ضمن خیرمقدم و تشکر از حمایتهای سرپرست دانشگاه در این مدت از خیرین و با اشاره به لزوم برقراری ارتباط بین دانشگاه و صنعت بیان داشت: «دانشگاه لازم است راه های واقعی ارتباط با صنعت را شناسایی کند و بنیاد حامیان دانشگاه می تواند گام های بزرگی در برقراری ارتباط صنعت با دانشگاه بردارد.
صباحی همچنین افزود: دغدغه و هدف اصلی این بنیاد اشتغال زایی جوانان است که با اتکا به خداوند متعال و همکاری خیرین به این هدف خواهیم رسید.
این گزارش حاکی است، پروفسور صالحی عمران سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای نیز در این نشست ضمن خوش آمدگویی و ابراز خرسندی از حضور در جمع خیرین نیک اندیش بیان داشت: سنت دیرینه و نیکوی وقف از ارکان مهم اقتصاد، اجتماع، دین و فرهنگ کشورمان است.
وی افزود: این سنت در طول تاریخ خود در پیشبرد امور عامالمنفعه، بهبود سطح زندگی تهیدستان و به ویژه در گسترش علم و فرهنگ و آموزش علوم و معارف اسلامی در میان مردم نقش بسیار مهمی داشته است.
صالحی عمران با تقدیر از اقدامات صورت گرفته در بنیاد حامیان دانشگاه، به سیاست راهبردی وزارت علوم در افزایش میزان مشارکت عمومی در توسعه زیر ساخت های آموزش عالی کشور، بیان دغدغه ها و مشکلات، حضور و مشارکت خیّرین در آموزش عالی و آشنایی مسوولین و خیّرین آموزش عالی با دانشگاه فنی و حرفه ای که با توجه به تنگناهای مالی گام بلندی را برای تربیت نیروی بازار کار برداشته را از اهداف اصلی این دانشگاه برشمرد.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای با اشاره به اینکه آموزش های کاربردی و مهارتی در کنار تولید علم بسیار مهم است و مکمل تحصیلات آکادمیک خواهد بود، اضافه کرد: دانشکده و آموزشکده های آموزش فنی و حرفه ای نقش بسیار مهم و ارزنده ای در سطح کشور ایفا می کنند، چون وظیفه آنها تربیت نیروی کارآفرین و خلاق در جامعه است.
صالحی عمران با بیان اینکه باید در چشم انداز پیشرفت کشور برنامه ریزی منسجم صورت پذیرد تصریح کرد: باید با نیاز سنجی آموزش در آینده دوره های مهارتی از مدارس ابتدائی شروع شوند تا خروجی آن نیروی ماهر و نیاز بازار کار در هر برهه زمانی باشد.
فرهنگ سازی برای ورود خیرین جدید به حوزه آموزش های مهارتی، معرفی افراد توانمند به لحاظ اقتصادی از سوی خیرین، الویت بندی نیازهای دانشگاه و شناسایی راهکارهایی برای رفع این نیازها، حمایت از ایده های برتر دانشجویی دانشگاه، معرفی بنیاد به جامعه، تسهیل برقراری ارتباط دوسویه بین صنعت و دانشگاه و اعتماد سازی و جلب مشارکت های مردمی از دیگر مباحثی بود که در این نشست بررسی شد.
خیرین نیک اندیش حاضر در جلسه آقای دکتر سید مهدی طباطبایی مدیر عامل موسسه خیریه ی امیرالمومنین علیه السلام ،که مجتمع آموزشی سندرک را طی تفاهم نامه ای به دانشگاه واگذار کردند .این مجتمع با زیربنای ٢٠٠٠متر مربع و ١٢هکتار زمین می باشد.همچنین تفاهم نامه ی دیگری توسط ،خیرین نیک اندیش ،جناب آقای اسماعیل امینایی و جناب آقای صلاح الدین احمدی از خیرین محترم شهرستان بستک ، مبنی بر واگذاری 10 هکتار زمین جهت احداث آموزشکده شهرستان بستک و ساخت آن تنظیم وامضاشد و مقرر گردید که در این دو مجتمع آموزشی از مهر 98-97 پذیرش دانشجو انجام گیرد .ضمناً خیرین محترم متقبل شدند که تا زمان تحویل ساختمان آموزشکده مکان های مورد نیاز آموزشکده را بصورت رایگان در اختیار دانشگاه فنی و حرفه ای استان هرمزگان قرار دهند.
همچنین در این جلسه آقای دکتر فیروز معاونت اداری -مالی ،آقای سیروس ضرغامی مدیرکل حقوقی ،روسای دانشکده های استان هرمزگان و آقای مهندس بهروز فروتن و آقای دکتر سید علی ضیایی از هیئت مدیره ی بنیاد ملی حامیان دانشگاه حضور داشتند.