حضور فعال دانشکده فنی وحرفه ای دختران نجف آباد در هجدهمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار با ارائه دستاوردهای دانشجویان درغرفه دانشگاه فنی وحرفه ای کشور
به گزارش اداره کل روابط عمومی، هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار با حضور معاون علمی رییس جمهوری، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونان وزرا و رییس دانشکده دختران نجف آباد، در سالن اجتماعات محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد .
دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییسجمهوری در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، اکوسیستم نوآوری را تنها راه جذب نخبگان و دانشجویان ایرانی مقیم خارج دانست و گفت: ما در این مسیر باید در یک صف قرار بگیریم تا بتوانیم زیستبوم لازم را ایجاد کنیم.
وی با تاکید بر اینکه کشور باید نسبت به دانشجویان امیدوار باشد، اضافه کرد: امروز خوشحالیم که استانداران ما، فناوران و کارآفرینان را سرمایه استان میدانند و دیگر به دنبال راهاندازی معادن مختلف نیستند. در چنین شرایطی است که پژوهشهای پایه معنیدار میشوند و نقش دانشگاهها در اقتصاد و جامعه مشخص میشود.
رییس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اقدامات معاونت علمی در مدت چهار سال گذشته، یادآور شد: سیاستهای اجرا شده در چهار سال گذشته تا حدودی توانسته است چالشهای این حوزه را رفع کند اما تا رسیدن به نقطه ایدهآل فاصله داریم.
ستاری، کارآفرینان و استارتاپها را سرمایههای کشور توصیف کرد که باید از آنها حمایت شود و گفت: هر کدام از اینها سرمایههای کشور هستند که قادر به تغییر فرهنگ و اقتصاد کشور خواهند بود و امیدواریم این نمایشگاه، گام موفقی در این راستا باشد.
الهام ایمانیان رییس دانشکده فنی وحرفه ای دختران نجف آباد با بیان اینکه نمایشگاه هفته پژوهش با بسیاری از نمایشگاه هایی که در سطح جامعه برگزار میشود متفاوت است تصریح کرد: مساله پژوهش یک ضرورت اجتناب ناپذیر در مسیر توسعه محسوب میشود و مسیر توسعه در هر کشوری جز از طریق پژوهش محقق نخواهد شد.
وی با اشاره به شعار امسال هفته پژوهش اظهار کرد: شعار امسال هفته پژوهش، پژوهش تقاضا محور زیر بنای اقتصاد دانش محور است و اطمینان دارم پژوهشگران استان میتوانند توسعه اقتصادی را رقم بزنند.
رییس دختران نجف آباد خاطرنشان کرد: باید نگاه به نمایشگاه پژوهش بر این اساس باشد که از دل نوآوری از این نمایشگاهها فرصتهایی برای سرمایهگذاری، حمایت و توسعه بیشتر فراهم میشود.
چون غرفه مکانی برای نمایش فروش کالا و ارایه خدمات است. غرفه، باید به شکلی طراحی، ساخته، چیدمان و اداره گردد که فلسفه وجودی و موضوع فعالیت دانشگاه را به نمایش بگذارد.و جذابیت بصری داشته باشد .از نکات حائز اهمیت این نمایشگاه بازدید وزرا ،روسا و معاونین ازغرفه دانشگاه فنی و حرفه ای بود که کلیه کارهای طراحی غرفه ،چیدمان ،اجرا به عهده دانشکده فنی وحرفه ای دختران نجف آباد بود.