با حضور معاون آموزشی دانشگاه رقم خورد:
نشست هم اندیشی اعضای هیأت علمی استان تهران
اولین نشست هم اندیشی اعضای هیأت علمی استان تهران با حضور دکتر سینایی در دانشکده انقلاب اسلامی تهران برگزار شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی، این جلسه به منظور تعامل و بهره گیری از خرد جمعی اساتید، بعد از نماز جماعت مغرب و عشاء در آمفی تاتر دانشکده انقلاب اسلامی شروع به کار کرد.
در ابتدای جلسه مهندس عبدی رئیس مرکز، ضمن تبریک ایام فرخنده ربیع الاول، برای هموطنان زلزله زده کرمانشاه به خصوص همکارانی که تعدادی از عزیزانشان را در این فاجعه از دست داده اند، با ذکر فاتحه طلب صبر کردند.
دکتر سینایی معاون آموزشی دانشگاه فنی وحرفه ای در ارتباط با ویژگی ها و مزایای دانشگاه فنی و حرفه ای نسبت به سایر دانشگاه ها مطالبی را بیان کرد.
وی ضمن ارج نهادن به مقام عضو هیات علمی و مدرسین ودبیران، آنها را یکی از دو رکن مهم دانشگاه برشمرد.
ایشان رکن دوم دانشگاهی را دانشجو معرفی کرد و لزوم توجه به نیازها و ارتقای علمی و اخلاقی آنها را اولویت کار دانشگاه فنی وحرفه ای دانست.
در اولین سوال، اساتید نتایج جلسه قبلی با گروهی از اعضای هیات علمی دانشگاه را پیگیر شدند که دکتر سینایی ضمن مطرح کردن رئوس مطالب جلسه قبل، توضیحاتی در خصوص پیگیری درخواست های اساتید از وزارت متبوع و عدم پذیرش دکتر مولایی مدیرکل گسترش وزارت علوم، در ارتباط با ردخواست اساتید علوم پایه و اختصاص مدیر گروهی به آنان در شرایطی که رشته مربوطه در مراکز موجود نمی باشد، مطالبی را بیان داشت.
در ادامه بحث مفصلی در مورد اساتید رشته های علوم انسانی که تطبیق شده اند و راهکارهای مختلف توسط اساتید ومدیران مطرح شد و در نهایت ضمن اتفاق نظر همه حاضرین به اهمیت فوق العاده دروس علوم انسانی، دکتر سینایی درخواست کردند که طرحی در خصوص اهمیت و نیازآموزش های فنی وحرفه ای به این دروس وکیفیت و چیستی آنها و تفاوت چگونگی ارائه آنها در دانشگاه فنی و حرفه ای نسبت به سایر دانشگاه ها جهت ارائه به کمیته چهارنفره ای که توسط هیات امنا مسئول تصمیم گیری در این خصوص انتخاب شده اند، ارائه گردد.
درادامه مسئله ارتقاء وترفیع اساتید هیات علمی مطرح شد و سابقه آن توسط دکتر تقوایی چنین مطرح شد که در ابتدا تغییرات و بومی سازی براساس آیین نامه ارتقای سال 89 صورت گرفته بود ولی به دلیل تغییر آیین نامه ارتقای وزارت علوم در سال 95، این فرآیند مجددا در حال انجام می باشد که مراحل انجام آن طولانی است و در نهایت باید به تایید شورای انقلاب فرهنگی و رییس جمهور برسد و تا قبل از به اتمام رسیدن این فرآیند بر اساس مصوبه هیات امنا باید از آیین نامه های موجود در وزارت علوم استفاده کرد.
در ادامه و به دنبال سوال یکی از اساتید مبنی بر علت عدم بازنگری و به روزرسانی سرفصل های دروس سوال شد که مدیر کل برنامه ریزی آموزشی ضمن بیان تاریخچه ای از چگونگی تصویب برنامه های تدوین وبازنگری شده وعلت بسته شدن این مسیر را علی رغم ارسال 45 برنامه بازنگری شده سال 92 به وزارت علوم، عدم وجود مرجع تصویب کننده برنامه های دانشگاه فنی وحرفه ای در وزارت متبوع بیان کرد.
در ادامه جلسه، اساتید در مورد جدول امتیازات مدیران گروه و علت تفاوت آن با جدول امتیازات مدیران دروس سوال کردند که دکتر سلطانی دلایل آن را مطرح و لزوم بازنگری و به روزرسانی سالیانه آن برای اعضای مدیر گروه و دروس وتغییرات احتمالی بعدی توضیحاتی داده شد.
در پایان دکتر سینایی ضمن بیان لزوم تکرار این جلسات و لزوم برگزاری جلساتی مشابه با هنرآموزان و مدرسان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: از اعضای گروه درخواست دارم کمیته هایی درحوزه های مختلف، راهکارها وسیاست های جذب دانشجو، ارتقاء وترفیع و... توسط اساتید هیات علمی با مدیران مرتبط در دانشگاه به منظور همگرایی جهت رفع مشکلات و رساندن دانشگاه به جایگاه بایسته تشکیل گردد.