در حال بارگذاری ...

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور:
نیاز به هفت هزار هنرستان در کشور به منظور توسعه اشتغال در کشور

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با اشاره به اهمیت توجه به بحث اشتغال در بخش فنی و حرفه ای کشور گفت: ما در کشور نیاز به هفت هزار هنرستان به منظور توسعه اشتغال داریم.

به گزارش اداره کل روابط عمومی، ناصر شمس، سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در همایش تجلیل از خیرین دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد گفت: اگر امروز در کشور به دانشگاه های فنی و حرفه ای توجه شود بسیاری از مشکلات اشتغال در کشور حل می شود و باید توجه خیرین معطوف به این موضوع شود.
 
وی افزود: ما بدون کمک خیرین نمیتوانیم مشکلات کشور را حل کنیم و از خیرین درخواست داریم که از دانشگاههای کشور بازدید کنند و همانطور که مقام معظم رهبری تاکید کرده اند به امر اشتغال توجه شود.
 
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم در راستای تحقق مواد برنامه ششم توسعه کار کنیم باید آموزش های فنی و حرفه ای را به سمت 50 درصد رشد سوق دهیم که این امر نیاز به هزینه دارد.
 
شمس گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای که در استان یک هزار و ۲۰۰ کارگاه دارد بیش از 50 سال قدمت دارد ولی کشور هنوز این عظمت و ظرفیت و ذخیره ارزشمند را نمی شناسد و ما باید در این راستا تلاش کنیم تا بیشتر به جامعه معرفی کنیم.
 
وی افزود: ما باید بسیار بیش از آن تلاش کنیم که نیاز به اعتبار و کمک دارد و با توجه به این که 70 درصد آموزش ما در دانشگاه فنی و حرفه ای کارگاهی است باید خیرین را به این سمت سوق دهیم.
 
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: ما در استان در بسیاری از رشته ها نیاز به کارگاه داریم که کمک های دولت نمیتواند ما را به هدف برساند بلکه ما نیاز به حضور خیرین داریم.
 
شمس بیان کرد: ما باید به سمت پرورش کاردان حرکت کنیم  که نیاز به هزینه و شناخت دارد که اگر این شناخت در جامعه افزایش پیدا کند خانواده ها اولین انتخاب خود را برای فرزندانشان فنی و حرفه ای قرار میدهند.
 
وی گفت: هدف اولیه ما در کشور توسعه رشته های کاردانی است و با توجه به نیاز مناطق مختلف این بخش را گسترش می دهیم.
 
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور ادامه داد: ما باید به سمت صنعت برویم و دانشجویان و اساتید و بخش های مختلف دانشگاه را به سمت صنعت سوق دهیم.
 
شمس بیان کرد: ما در بحث تولید رشته ضعیف عمل می کنیم که باید در آن تحول ایجاد کنیم و با تلاش آن را گسترش کنیم.
 
وی افزود: ما ظرفیت هایی داریم که شناختی از آن نداریم و آنچه که باعث شده دانشجویان ما به خارج کشور اعزام می شوند به دلیل عدم شناخت ظرفیت ها است.
 
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: اعزام مدرسین و هیات علمی به خارج کشور از دیگر مواردی است که ما میتوانیم با شناخت توانایی های کشورهای دیگر در داخل و گسترس زبان های مختلف به نوعی این ظرفیت های داخلی را گسترش دهیم.
 
شمس ادامه داد: ما بسیاری از تولیدات را فقط در مجموعه داخلی خود داریم که باید با اطلاع رسانی در قالب کلیپ های مختلف این توانایی ها را به دیگران معرفی کنیم و از این طریق به سمت نوآوری و فناوری حرکت کنیم.
 
وی افزود: نامتعادل بودن در نیروی انسانی و رشته ها مشکلی است که تلاش داریم آن را بر طرف و تعادل ایجاد کینم.
 
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: ما اعتقاد داریم که در دانشگاه فنی و حرفه ای میتوانیم خودکفا باشیم که با ایجاد کارگاه های جدید و همکاری با بخش خصوصی و ابداعات جدید میتوانیم این امر را پیگیری کنیم.
 
شمس بیان کرد: کشورما اگر بخواهد مشکل اشتغال را حل کند باید هنرستان ها را افزایش دهد و در کشور نیاز به هفت هزار هنرستان در کشور داریم تا به 50 درصد برسیم.