در حال بارگذاری ...

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور:
نرخ بیکاری در بین فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های فنی‌ و حرفه‌ای بسیار پایین است


سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با اشاره به ‌ضرورت توجه به دانشگاه فنی و حرفه‌ای در راستای در حل معضل بیکاری، گفت: نرخ بیکاری در بین فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های فنی‌وحرفه‌ای کشور بسیار پایین است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی، ناصر شمس در همایش تجلیل از خیرین دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان یزد با اشاره به ‌ضرورت توجه به دانشگاه فنی و حرفه‌ای در راستای در حل معضل بیکاری، گفت: باید اعتماد خیرین را برای مشارکت جلب کنیم؛ چراکه مشارکت مردمی وابسته به جلب اعتماد مردم است.
وی ضمن اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت پنجه قوی کارآمد جامعه، افزود: در حال حاضر در کشور حدود 50 هزار فارغ‌التحصیل دوره دکترا بیکار داریم؛ درحالی‌که آمار بیکاری در دانشگاه فنی و حرفه‌ای بسیار پایین است.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور اظهار داشت: اگر می‌خواهیم در راستای تحقق برنامه ششم توسعه پیش برویم، باید فنی و حرفه‌ای را به سمت 50 درصدی رشد پیش ببریم که در این راستا نیازمند توسعه و هزینه بیشتری هستیم.
شمس بابیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای بیش از 50 سال قدمت برخوردار است، تصریح کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای باوجود قابلیت‌های بالا در جایگاه واقعی خود قرار نگرفته است، کشور هنوز به ظرفیت‌های واقعی دانشگاه پی نبرده است که در این راستا باید بیش از بیش تلاش‌ها مضاعف صورت گیرد.
این مقام کشوری با تأکید بر لزوم اعتبار کافی در جهت توسعه دانشگاه فنی و حرفه‌ای، تأکید کرد: 70 درصد فعالیت دانشجویان در دوره کاردانی مرتبط با کارگاه است و در این جهت نیاز به تجهیزات بیشتری هستیم و خیرین در این راستا باید ما را یاری‌دهنده باشند و باید در این راستا فرهنگ‌سازی لازم صورت گیرد.
وی بابیان اینکه برنامه ما در درجه اول در دانشگاه فنی و حرفه‌ای توسعه رشته‌های کاردانی است، اذعان کرد: همه باید در ایجاد محتوای رشته‌های جدید همکاری کنند تا متناسب با نیازهای هر منطقه رشته موردنیاز هم ایجاد شود.