سرپرست دانشگاه فنی و حرفهای کشور: روابط بینالملل تقویت می شود
سرپرست دانشگاه فنی و حرفهای کشور از تلاش برای توسعه رشته های کاردانی در دانشگاه فنی و حرفه ای کشور خبر داد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی، ناصر شمس شب گذشته در همایش تجلیل از خیران دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد در دانشکده امام علی (ع) اظهار داشت: برنامه ما در دانشگاه فنی و حرفهای توسعه رشته های کاردانی است.
وی با اشاره به اینکه رشته های جدید باید در این مقطع دایر شود، افزود: همه خیران این دانشگاه در شغل های مختلفی مشغول به کار هستند و به کمک این خیران توانسته ایم رشته های جدیدی در دانشگاه فنی و حرفهای ایجاد کنیم.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفهای کشور تصریح کرد: وزارت علوم از کجا بداند که هر منطقه نیاز به چه رشته هایی دارد که برای ایجاد آن اقدام کند بنابراین در هر منطقه باید ابتدا نیازها شناسایی و سپس برای راه اندازی رشته ها اقدام شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در حال تقویت روابط بین الملل دانشگاه فنی و حرفهای هستیم، بیان کرد: در این دانشگاه ظرفیت های بسیاری وجود دارد و باید دانشجویان خارجی را جذب کرده و این دانشگاه و رشته های آن را معرفی کنیم تا دانشجویان خارجی برای تحصیل به کشور ما بیایند.
شمس عنوان کرد: علاوه بر ایجاد راهکار برای جذب دانشجویان خارجی، باید با ایجاد جذابیت و تنوع در رشته ها، شرایط ماندگاری جوانان کشور خودمان را نیز فراهم آوریم.
سرپرست دانشگاه فنیوحرفهای کشور در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه توانمندی ها و رشته های مختلف دانشگاه باید به دانشجویان و دانش آموزان در آستانه انتخاب رشته معرفی شود، افزود: به این منظور می توان اردوهایی به راه انداخت و مخاطبان را به دل صنعت برد تا کاربردهای هر رشته را نیز بشناسند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات این دانشگاه بیان کرد: نامتعادل بودن در بخش نیروی انسانی از عمده ترین مشکلات این دانشگاه است زیرا در برخی استانها با تورم نیرو و در برخی استانها نظیر یزد با کمبود نیرو مواجه هستیم که باید این تعادل را برقرار کنیم.
شمس یکی دیگر از مشکلات این دانشگاه را بی توجهی به علوم انسانی دانست و افزود: نه تنها در دانشگاه فنی و حرفهای به علوم انسانی توجهی نشده بلکه این رشته کاملا حذف شده که لازم است ایجاد شود و حتی باید در رشته های پزشکی نیز ورود پیدا کنیم.