در حال بارگذاری ...

رفع رکود اقتصادی و بیکاری با اتکا به توانایی های متخصصان دانشگاه فنی و حرفه ای

نائب رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای با پتانسیل های بالایی که دارد می تواند بسیاری از مشکل های بخش صنعت و رکود اقتصادی و بیکاری را حل کند.

 

محمدی، نائب رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در اجلاس سراسری مدیران دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: ما در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بیش از ده بار در رابطه با دانشکده های فنی و حرفه صحبت و سعی کرده ایم مشکل های این دانشگاه را رفع کنیم.

وی افزود: دانشگاه فنی و حرفه ای از پتانسیل خوبی برخوردار است. این پتانسیل را باید بهینه استفاده کنیم اما متاسفانه اینگونه نیست و هنوز جایگاه مناسبی در وزارت علوم پیدا نکرده است و ما اکنون شاهد استفاده نامناسب از این دانشگاه هستیم.

وی اظهار کرد: این دانشگاه هم اکنون از لحاظ ساختار مشکل دارد به همین دلیل از متخصصان بسیاری درخواست کردیم تا آسیب شناسی های لازم را انجام دهند. افرادی می توانند پیرامون این مساله نظر دهند که متخصص این حوزه باشند بنابراین باید برای رفع مشکل ها و آسیب شناسی های دانشگاه فنی و حرفه ای از خود متخصصان این دانشگاه استفاده کنیم.

محمدی تصریح کرد: همچنین ما می توانیم با اتکا به پتانسیل های بالای متخصصان دانشگاه فنی و حرفه ای مشکل های بخش صنعت و رکود اقتصادی و معضل بیکاری را حل کنیم از اینرو ما در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به دنبال اختصاص بودجه لازم برای این مساله هستیم. اگر قرار است که ما به بخش صنعت و اقتصاد کمک کنیم باید به توانمندی های این دانشگاه بیشتر توجه کنیم.

وی ادامه داد: هم اکنون مجلس به این مساله احتمام دارد و لایحه ای به آن اختصاص داده است. استادان و روسای دانشگاه های فنی و حرفه ای باید ارزیابی کنند که چرا هنوز به جایگاه مناسب خود نرسیده اند. پس از آن در کمیسیون به جد دنبال این قضیه باشند و راهکارهای لازم را به ما اعلام کنند تا این مساله به صورت قانون در آید.

وی گفت: در حال حاضر ما در حوزه صنعت با مشکل مواجه ایم و رکود و بیکاری نیز در کشور بسیار نگران کننده است. فارغ التحصیلان و متخصصان این حوزه می تواند در این زمینه بسیار کار ساز باشند. مجلس شورای اسلامی کاملا این آمادگی را دارد تا این آسیب شناسی ها را رفع کند.