در حال بارگذاری ...

همزمان با آغاز هفته دولت رقم خورد:
افتتاح پروژه های عمرانی آموزشکده های استان آذربایجان غربی با حضور سرپرست دانشگاه


دکتر شمس سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای روز پنج شنبه دوم شهریور ماه با حضور در استان آذربایجان غربی از دانشگاه های فنی و حرفه ای این استان بازدید و با استاندار و نماینده ولی فقیه دیدار و در نشست خبری با اصحاب رسانه شرکت نموده و همزمان با آغاز هفته دولت دو ساختمان آموزشی افتتاح نمودند.
دکتر شمس با همراهی مهندس رادفر معاون سیاسی و امنیتی استاندارری ، و جمعی از همکاران دانشگاهی همزمان با آغاز هفته دولت در مراسم افتتاحیه  پروژه عمرانی دو ساختمان آموزشی مرکز آموزشکده فنی و حرفه ای شهید بهشتی شرکت نموده و با افتتاح این دو ساختمان خاطر نشان شدند که جمعا 3310 متر مربع به فضای آموزشی آموزشکده فنی و حرفه ای شهید بهشتی افزوده شد.
در ادامه مراسم جناب آقای دکتر شمس و آقای مهندس نجفی با همراهی مسئولین دانشگاههای فنی و حرفه ای استان با حضور در دفتر نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهر ارومیه با حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا قریشی دیدار و در خصوص دانشگاه فنی و حرفه ای گفتگو کردند.
دکتر شمس در این نشست ضمن معرفی دانشگاه فنی و حرفه ای را دانشگاه کارآفرین و مهارت محور معرفی نموند و ابراز داشتند که دانشجویانی که از این دانشگاه فارغ التحصیل می شوند بالای 70 درصد از آنها وارد بازار کار شده و می توانند برای خود شغل داشته باشند که ما برای ارتقای این وضعیت نیازمند همراهی مسئولین کشوری و استانی و ارتباط هر چه بیشتر مسئولین و روسای دانشگاهها با حوزه می باشیم.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهر ارومیه نیز ضمن خرسندی از این دیدار با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند: آموزش های فنی و حرفه ای باید توسعه یابند و کشور علاوه بر علم به پنجه های کارآمد نیز نیاز دارد و شناختی که از دانشگاههای فنی و حرفه ای استان دارم و چندین بار در مراسمات دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی شرکت داشتم و بازدیدهایی که از این مجموعه داشتم لازم می دانم که این بازوهای کارآمد پیش از پیش نیازمند همراهی مسئولین می باشند و ما نیز در همراهی  و موفقیت هر چه بیشتر این عزیزان با دانشگاه فنی و حرفه ای همراه خواهیم بود.
دکتر شمس در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن اشاره به ظرفیت های بالای آذربایجان غربی، برای توسعه رشته های فنی و حرفه ای مشکل عظیمی که در این مسیر هست ناشناخته بودن جایگاه دانشگاه فنی و حرفه ای است و حل این مبحث ورود جدی رسانه ها را می طلبد تا از مرکز فنی و حرفه ای بازدید و ظرفیت های عظیم مغفول مانده آن معرفی شود.
دکتر شمس در ادامه فرمودند اگر مردم به درستی با مزیت های دانشگاه فنی و حرفه ای آشنا باشند قطعاً اولین انتخاب خود را این دانشگاه قرار می دهند زیرا که فارغ التحصیلان دانشگاه های فنی و حرفه ای از نظر مهارتی کارآزموده بوده و سریعاً جذب باراز کار می شوند.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای خاطر نشان کرد  توسعه آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای نقش مؤثری در حوزه اشتغال ایفا می‌کند و با جذب سریع فارغ‌التحصیلان به بازار کار سبب تقویت پنجه‌های اقتصاد کشور می‌شود.