در حال بارگذاری ...

بازدید دکتر سینایی قائم مقام معاون آموزش دانشگاه فنی وحرفه ای از دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) وآموزشکده فنی و حرفه ای قدسیه و آموزشکده فنی و حرفه ای شماره2ساری

 

دکتر سینایی: دانشگاه فنی و حرفه ای به اعتبار نیاز کشور به آموزش های مهارتی و شغلی، آینده فوق العاده خوبی خواهد داشت.

به گزارش اداره کل روابط عمومی، دکتر سینایی قائم مقام معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای با حضور در جمع اساتید موظف و هیأت علمی دانشکده و آموزشکده های فنی ساری با تشریح نکات مهم و آیین نامه های تخصصی وزارت علوم در خصوص اعضای هیأت علمی اظهار داشت:
بر اساس آیین نامه استخدام اعضای هیأت علمی افراد با استفاده از دو روش نظام فراخوان ها و نظام تبدیل وضعیت می توانند بعنوان استاد هیأت علمی جذب دانشگاه ها شوند و هیأت ممیزه با توجه به مدرک تحصیلی و سوابق پژوهشی و علمی به بررسی درخواست ها می پردازد. در تبدیل وضعیت اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای به هیأت علمی نیز مشکلات و معایب محدودی وجود دارد که در کارگروه های تخصصی در دانشگاه فنی و حرفه ای بررسی و رفع خواهد شد.
 هیأت رییسه دانشگاه فنی و حرفه ای تهیه ی دستورالعمل اجرایی ترقیع را خواستار شده است و هیأت امنای دانشگاه فنی و حرفه ای، تدوین دستورالعمل ترفیع خاص این دانشگاه مبتنی بر آیین نامه ارتقای اعضای هیأت علمی خاص این دانشگاه را جهت طی مراحل قانونی بعدی خود ( امضای وزیر علوم و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی) مصوب کرده است.
دکتر سینایی با بیان اهمیت دانشگاه فنی و حرفه ای در نظام آموزشی کشور گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای به اعتبار نیاز کشور به آموزش های مهارتی و شغلی، آینده فوق العاده خوبی خواهد داشت. همانطور که در بند ب ماده 65 قانون برنامه ششم توسعه تصریح شده، دولت از طریق سازماندهی مجدد ساختارها و منابع دانشگاه، موظف به توسعه ی دانشگاه فنی و حرفه ای می باشد.
قائم مقام معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای در پایان تأکید کرد: اساتید هیأت علمی باید نو آورانه و صبورانه کار نمایند و تلاش کنند که ساخته های جدید و مرکزهای انتقال فناوری و شرکت های دانش بنیان را راه اندازی نمایند. همانطور که دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری در ارتباط با صنایع و عقد قرارداد با کارخانه ها با توجه به مصوبات کمیته اقتصادی خود انجام داده است، اساتید هیأت علمی باید به تعریف پروژه های پژوهشی بپردازند و با انجام دقیق آن، علاوه بر دریافت امتیازات پژوهشی از منافع مادی آن نیز بهره مند گردند.
لازم به ذکر است این جلسه با استقبال قابل توجه همکاران و با حضور آقای علی اصغر بزرگی ریاست منطقه 8 دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار گردید و دکتر سینایی به سؤالات مطرح شده در زمینه تطبیق، نحوه امتیازدهی در بخش ترفیعات و آیین نامه ارتقا، شرایط مدرسین ورودی های بعد از سال 90، کیفی سازی آموزش، تفاوت تطبیق، مدیران گروه، ساعات تدریس، آثار علمی و مقالات، پروژه های دانشجویی، توسعه دوره های کارشناسی، گرایش های بین رشته ای و کاربردی جدید و دیگر مطالب طرح شده پاسخ داد.