در حال بارگذاری ...

دکتر حسینی معاون دانشگاه فنی و حرفه ای کشور: دانشگاه فنی و حرفه ای یک اقیانوس ناشناخته مملو از مروارید و ثروت های ارزشمند است


جلسه هم اندیشی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای دکتر سید مهدی حسینی و رؤسا و معاونین فرهنگی دانشکده ها و آموزشکده های فنی مازندران و گلستان برگزار گردید.
به گزارش اداره کل روابط عمومی، در جلسه هماهنگی که به منظور بررسی طرح آشتی با طبیعت و مسائل مربوط به امور دانشجویی و فرهنگی مراکز تابعه مازندران و گلستان و نیز بررسی طرح شورا و شهردار خوابگاه دانشجویی در سالن کنفرانس دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری برگزار گردید، دکتر امیر حیاتی رئیس دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری ضمن خیر مقدم به مهمانان و با گرامیداشت روز قلم اظهار داشت: «همانطور که در کلام الهی و قرآن مجید تأکید گشته، حفظ حرمت قلم و آنچه که می نگارد بر همگان واجب است.
دکتر حیاتی با معرفی دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری گفت: «دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری از دانشکده های کارآمد دانشگاه فنی و حرفه ای می باشد که دارای زیر ساخت های قابل قبول، پیشینه قابل توجه، تنوع رشته ها، اعضای هیأت علمی ماهر و کارگاه ها و آزمایشگاه های متعدد مجهزی است که به همت والا و قابل تقدیر مدیران و کارکنان زحمتکش گذشته و حال دانشکده مشغول به فعالیت می باشد. این دانشکده علاوه بر نقشی که در تأمین و تربیت تکنیسین های ماهر و کارآمد دارد در تعاملات خارج از دانشگاه در حوزه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و فنی ایفای نقش می نماید. از جمله افتخارات این دانشکده این است که اکثر فارغ التحصیلان آن با جذب در بازار کار و صنعت، نقش مؤثری در کارآفرینی و ارتباط با صنعت استان مازندران دارند و این بدان معناست که دانشگاه فنی و حرفه ای بطور عام و دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری بطور خاص، دارای قابلیت ها و پتانسیل روزآمد بالایی هستند.
رئیس دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری با تأکید بر رسالت مهم دانشگاه فنی و حرفه ای مبنی بر مهارت آفرینی ادامه داد: «همه ی ما به اندازه تکلیفی که داریم، باید ورود کنیم.» ایشان با تقدیر از دکتر شمس و هیأت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای که با نگاه مثبت و کلان به حل مسائل دانشگاه می پردازند، بیان کرد: «این دانشکده با توجه به ظرفیت های موجود در همه ی حوزه ها و منابع انسانی، می تواند نقش مؤثری در تصمیمات کلان مبتنی بر رسالت دانشگاه داشته باشد. رویکرد جدید دکتر شمس در موضوع استانی شدن دانشگاه های فنی قابل ستایش است. مطابق این رویکرد، مدیریت استانی بصورت متمرکز با حفظ استقلال و شأن مراکز و با اولویت کاهش هرینه ها و مدیریت یکپارچه نیروی انسانی صورت می پذیرد.
دکتر حیاتی با تقدیر از رویکرد جدید فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای تصریح کرد: «هیچ کس نمی تواند خود را از وابستگی به بخش فرهنگی مبرّا کند. مسایل فرهنگی صرفاً  مختص به واحد فرهنگی نمی باشد و همه ی واحدها در توسعه فرهنگی دخیل می باشند و کلیه کسانی که در دانشگاه مسؤولیت دارند، بخشی از وظایفشان در حوزه فرهنگی خواهد بود. دانشگاهیان جزو گروه های مرجع جامعه می باشند و جامعه به آنها بعنوان یک الگو می نگرد. ما باید با تلاش های مستمر نیازهای ضروری دانشجوی دانشگاه فنی و حرفه ای را که در واقع سرمایه با ارزش جامعه می باشند، تأمین نماییم.