در حال بارگذاری ...

بازدید مدیرکل معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری از آموزشکده فنی و حرفه ای نهاوند


جلسه ای به میزبانی آموزشکده فنی و حرفه ای نهاوند باحضور دکتر زند حسامی مدیرکل دفتر تجاری سازی ریاست جمهوری ، دکترکزازی مدیرکل پارک علم و فناوری استان ، مهندس حمیدوند فرماندار ، روسای دانشگاه های شهرستان و سایر مدعوین تشکیل گردید.
 در ابتدا رئیس آموزشکده نهاوند ضمن خوش آمد گویی و ارایه گزارش از وضعیت آموزش عالی در شهرستان نهاوند و آموزشکده فنی به نقش آموزشکده های فنی و حرفه ای در تولید کار و ثروت و نقش آموزشهای مهارتی در ایجاد اشتغال اشاره کرد و خواستار تقویت این  امر مهم شد.
مهندس حمیدوند فرماندار شهرستان با اشاره به وجود معادن غنی شهرستان ازجمله سیلیس و دولومیت و برخورداری از آب فراوان قطب کشاورزی استان محسوب میشود گفت :باتوجه به زیرساخت های لازم میتوان درصنعت نیزشکوفاشد.                                               

 درادامه جلسه دکترزندگفت : یکی از چیزهایی که کمتر به آن توجه می شود بحث اراده سیاسی است که خوشبختانه دراستان و شهرستان نهاوند چنین اراده ای وجود دارد و دیگری وجود زمین و ساختمان برای توسعه علم و فناوری است که شهرستان نهاوند از این امتیاز نیز برخوردار است.
تجربه نشان میدهد تانگاه آدم ها به کسب و کار و درآمد تغییر نکند مشکل خواهیم داشت چه بستر کشاورزی باشد چهit  و چه شهرسازی، برای پیشرفت به علم و فناوری نیاز است و تجربه نشان داده ایجاد ظرفیت درنوآوری دررشد کشورها تاثیر بسزایی داشته و برای پیشرفت به شتاب دهنده (سرمایه دار) نیازاست.
دکتر زند در ادامه اظهار داشت: مجموعه ای از نهادها با عملکرد متفاوت درزمینه کمک به شرکت های دانش بنیان نقش اساسی دارند و به نقش مراکز دانش بنیان در موفقیت کارآفرینان و پژوهشگران اشاره کرد و گفت: ایجاد محیط رقابتی سالم برای رشد و نوآوری و ایجاد زمینه کار و توسعه محصولات از مراحل آزمایشگاهی و روانه کردن به بازار را از تاثیرات مثبت این شرکت هانام برد.
وی با اشاره به حمایت های معاونت علم وفناوری ریاست جمهوری در ایجاد پارک علم و فناوری اظهار داشت از سال ۹۳پشتیبانی و حمایت از مراکز نوآوری را در دستور کار خود قرارداده و تاکنون بیش از۲۵۰میلیارد ریال برای حمایت مراکز علمی و نوآوری اعتبارصرف نموده وسعی براین است که این حمایت ها از تهران به استان ها و شهرستان ها اختصاص یابدکه موفقیتهایی نیزحاصل شده.
وی سپس از دست آوردهای دانشجویان بازدید به عمل آورد وراهکارهای دست یابی به موفقیت راّ به آنان ارائه داد.
در پایان اظهار امیدواری کرد باتوجه به پتانسیل های موجود در شهرستان ازجمله درزمینه های شیلات، کشاورزی، دامداری و همچنین جاذبه های گردشگری شاهدجذب سرمایه جهت ایجاد اشتغال درشهرستان باشیم.