همایش تغذیه سالم دانشجویی درآموزشکده فنی و حرفه ای ساوه با همکاری دانشکده علوم پزشکی
به گزارش اداره کل روابط عمومی، نظر به اهمیت سلامت جسمی دانشجویان و گسترش فرهنگ تغذیه سالم و طبق تفاهم نامه منعقده بین طرفین همایش تغذیه سالم دانشجویی با هدف آشنایی دانشجویان با تغذیه سالم و بیماریهای غیر واگیر دار در سالن اجتماعات مرکز برگزار گردید. درابتدا رئیس آموزشکده ضمن اشاره به پایین بودن سطح ویتامین D دانشجویان طبق نتایج آزمایشات انجام شده و پایش سلامت دانشجویان، بر لزوم رعایت فرهنگ تغذیه و گسترش آن تاکید کردند.
در ادامه کارشناسان تغذیه معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه در خصوص نحوه پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و دیابت به عوامل خطر بیماری های غیر واگیر شامل : تغذیه ناسالم،کم تحرکی،کلسترول بالا،فشارخون بالا،چاقی،اختلال قند خون و دخانیات اشاره کرد. در پایان از دانشجویان با لقمه سالم شامل نان،پنیر،گردو،کنجد و سبزی پذیرایی شد و بروشورهایی در خصوص تغذیه سالم و بیماریهای غیر واگیر بین آنها توزیع شد.