در حال بارگذاری ...

مراسم گرامیداشت «مقام والای معلم و استاد» در دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری برگزار گردید


مراسم گرامیداشت مقام والای معلم و استاد و گرامیداشت یاد استاد گرانقدر شهید مرتضی مطهری با حضور دکتر یوسف نژاد نماینده مردم شریف ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی و عضو هیأت رییسه مجلس و همراهان، دکتر امیر حیاتی رییس دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری، رؤسای آموزشکده های کشاورزی و دختران قدسیه ساری، رییس آموزش و پرورش ناحیه 2 ساری، مسؤولین دانشگاه فرهنگیان دکتر شریعتی ساری، رؤسای سابق دانشکده، استادان و کارکنان دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری و خانواده های معززشان در تالار 16 آذر دانشکده برگزار گردید.
 به گزارش اداره کل روابط عمومی، دکتر امیر حیاتی رییس دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری با گرامیداشت مقدم حاضران در جلسه اظهار داشت: «استاد مطهری بی تردید از استثنائات این نظام می باشد و همانطور که امام راحل فرمودند تمام تألیفات دکتر مطهری بدون استثناء، انسان ساز می باشند. زمان سنجی، دور اندیشی و همه جانبه نگری آیت الله مطهری مثال زدنی است و ما افتخار می کنیم که چنین روزی به نام روز معلم نامیده شده است.»
دکتر حیاتی ادامه داد: « سطح جامعه ی یک کشور، هیچگاه از سطح معلم های آن بالاتر نخواهد رفت. هر چه معلمان یک جامعه مترقی تر و به روز باشند، آن جامعه پله های ترقی را سریعتر خواهد پیمود. یکی از شاخصه های کشورهای توسعه یافته نیز توجه به آموزش و پرورش پویا و مترقی بوده است.»
وی با اشاره به وجود سه نوع سرمایه مادی، فیزیکی و انسانی در جامعه گفت: « سرمایه انسانی از دو نوع دیگر سرمایه مهم تر است لذا نظامی که بتواند یک آموزش و پرورش پویا و دینامیک داشته باشد می تواند چنین سرمایه ای را تولید نماید. آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد سازنده، پایه های توسعه پایدار را ایجاد می نماید و نظام نیز باید به احترام خدمات شایسته این نهاد، هزینه این بزرگ منشی را تقبل نماید.»
رییس دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری در پایان افزود: «آموزش و پرورش در همه ی نیازهای جامعه نقش دارد. آموزش یک امر پیوسته و پویا می باشد و با توانمند شدن آموزش و پرورش، نظام آموزش عالی متعالی هم خواهیم داشت. آموزش و پرورش باید دارای استاندارد معیّن آموزشی و پژوهشی و الگوی مناسبی برای این رویکرد باشد و با داشتن چشم انداز، دورنما و اهداف غایی تعریف شده، هرگز نباید تصمیمات در حوزه های کلان آموزشی تحت الشعاع مسائل احساسی، شخصی و سلیقه ای قرار گیرد.»
دکتر علی اصغر یوسف نژاد نماینده مردم شریف ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی و عضو هیأت رییسه مجلس بعنوان مهمان ویژه و سخنران محوری در این مراسم حضور یافت.
دکتر یوسف نژاد نظام آموزشی کشور را بعنوان بال پروازی برای دیگر بخش ها خواند و اظهار داشت: «همه ی افراد جامعه با نظام آموزش و پرورش و نیز نظام آموزش عالی بطور مستقیم و یا غیر مستقیم در ارتباط می باشند. این دو نهاد از نظر کمیت بسیار قدرتمند، بستر ساز و حرکت آفرین هستند و از نظر تعداد نیز قابل توجه. به دلیل اثرگذاری مهم آنها در برنامه های توسعه ای دنیا و نیز در کشور ما، بخش مهم و ستون فقرات تصمیم گیری ها در برنامه های مادر، نظام آموزشی می باشد و نظام آموزشی نیز دین خود را به جامعه ادا کرده است. »
وی با اشاره به برنامه ششم توسعه کشور که اخیراً تدوین گردیده، تصریح کرد: «نگاه مجلس به نظام آموزشی، نگاه مثبتی بوده و اقدامات خوبی را پیش بینی کرده تا دولت و دستگاه های اجرایی مرتبط، بر اساس برنامه اقدامات مناسبی در زمینه نسبت های آموزشی، نسبت استاد به دانشجو و اعضای هیئت علمی انجام دهند.»
دکتر یوسف نژاد نظام آموزشی با کیفیت و پژوهش مدار را کلینیک تخصصی پاسخگوی مشکلات جامعه نامید و گفت: «صرف تولید در یک مقطع متوسطه و یا نظام آموزش عالی نمی تواند در جامعه مؤثر باشد و کسانی که در یک نظام آموزشی پرورش می یابند، باید پاسخگوی نیازهای جامعه در مقاطع زمانی آینده باشند. در برنامه ششم، دولت و آموزش عالی موظفند تناسب منطقی بین نیازهای جامعه و رشته های در حال تحصیل ایجاد نمایند.»
نماینده ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری را از نظر سابقه کاری شناسنامه فعالیت های آموزشی در گرایش فنی در شهرستان ساری نامید و ادامه داد: «با اراده قوی و بستر سازی، دانشکده به این درجه و نقطه پروازی برای توسعه در آینده رسیده است و من خوشحالم که بسیاری از فارغ التحصیلان این دانشکده در دانشگاه فنی و حرفه ای، بر اساس بررسی میدانی، جذب محیط های تولیدی و کاری شده اند.»
دکتر یوسف نژاد در پایان با دعوت از عموم مردم جهت شرکت در انتخابات پیش رو افزود: «مردم باید در انتخابات 29 اردیبهشت پر قدرت ظاهر شوند و این افتخار و اعتبار یکبار دیگر در تاریخ سیاسی مملکت ما رقم بخورد که مردم، با شکوه آمدند و این همدلی و همفکری در ابعاد داخلی و بین المللی اثرگذار خواهد بود و دشمنان عقب خواهند نشست و طمع آنها به یأس بدل خواهد شد. در انتخابات و تبلیغات، مسائل اخلاقی و دینی نیز باید رعایت گردد و افراد با پرهیز از سیاه نمایی عملکرد و بر اساس حوزه وظیفه و تکلیف، به اظهار نظر بپردازند.»
لازم به ذکر است در این مراسم با شکوه از استادان و کارکنان برتر دانشکده در سال گذشته با اهدای گل و لوح تقدیر، قدردانی بعمل آمد. در ادامه مراسم، کلیپ گزارش عملکرد و نیز کلیپ معرفی دانشکده پخش گردید و برنامه های متنوع فرهنگی شامل قرائت اشعار زیبا توسط استاد کاظمی از شاعران و مفاخر مازندران، اجرای موسیقی پاپ توسط آقای وهابی، اجرای موسیقی سنتی توسط گروه موسیقی شهر آشوب مازندران، برنامه شاد کودکان، اجرای نمایش طنز توسط هنرمندان مطرح مازندران برگزار گردید .