برگزاری کنفرانس ملی کاربرد کامپیوتر و فناوری در علوم و مهندسی نوین
آموزشکده فنی وحرفه ای دختران قدسیه ساری میزبان« اولین کنفرانس ملی کاربرد کامپیوتر وفناوری اطلاعات در علوم ومهندسی نوین» (تاریخ 7 مرداد 1395) بود.
این کنفرانس با حضور نماینده مردمی شهرستان و عضو هیت رئیسه مجلس شورای اسلامی،جناب آقای دکتر یوسف نژاد،اعضای محترم شورای شهر، جانشین مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان ، ریاست محترم حوزه علمیه، مدیرکل سازمان آموزش و پرورش و دیگر مسئولین و با حضور پژوهشگران با 250 مقاله از اقصی نقاط کشور، موجب دلگرمی مان شد.
به گزارش روابط عمومی آموزشکده قدسیه ساری در ابتدای مراسم رئیس آموزشکده دکتر سیده معصومه علوی ضمن خیر مقدم به حاضرین در خصوص رسالت دانشگاه فنی و حرفه ای ایراد سخن نمودند و گفتند: ایجاد فضای مناسب برای گردهمایی دانشجویان واعضای هیت علمی کامپیوتر وفناوری اطلاعات، ترغیب دانشجویان دوره های مختلف آموزشی جهت انجام امور پژوهشی فراهم آوردن بستری مناسب جهت ارتباط پژوهشگران ممتاز و صاحبان صنایع و کارآفرینان و فعالیت در جهت گسترش تولید علم و فن آوری از اهداف برگزاری این کنفرانس است. ایشان افزودند: در این کنفرنس حدودا 250 مقاله از 15 استان با 12موضوع در زمینه مهندسی نرم افزار ،هوش مصنوعی ومحاسبات نرم ، الگوریتم ومحاسبات ، معماری سازمانی، آینده پژوهی، امنیت شبکه واطلاعات ، فناوری اطلاعات و اقتصاد مقاومتی ، تهاجم فرهنگی وآموزش و یادگیری ارائه شد.
در ادامه جناب آقای دکتر یوسف نژاد نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی در کنفرانس ملی کاربردی رایانه و فناوری اطلاعات در علوم و مهندسی نوین در ساری تدوین و توسعه بخش آی تی را از برنامه ششم توسعه اعلام کردند و فرمودند: در این برنامه از نظرات و پشنهادات نخبگان ودانشگاهیانی که با نقاط ضعف و قوت این فناوری آشنا باشند استفاده می شود. برگزاری این گونه همایش ها وکنفرانس ها می تواند برای اجرایی کردن قوانین آی تی تاثیر گذار باشد.
جناب آقای دکتر قاسمی مدیر کل آموزش و پرورش مازندران نیز در این کنفرانس با بیان اینکه آموزش و پرورش از پیشگامان بهره گیری از ارتباطات است و استفاده از رایانه در محیط آموزشی را یکی از راه های آموزش مفاهیم اطلاعات به مدیران و خانواده دانست. ایشان افزودند: خلاقیت و نوآوری راهکارهای هماهنگ علم ودین ،کسب مهارت دانش افزایی ایجاد مدارس هوشمند از مهمترین برنامه های آموزش و پرورش در حوزه آی تی است.
سخنران ویژه این کنفرانس آقای جعفر نژاد قمی مولف و مترجم کتابهای تخصصی کامپیوتر در مورد رایانش ابری به ایراد سخنرانی پرداختند.
از بین 250 مقاله ، 104 مقاله در این کنفرانس پذیرفته شد که حدود 10 مقاله ارائه گردید.و 3 مقاله موفق به کسب رتبه برتر شدند که از آنان با اهداء هدایاء تقدیر بعمل آمد.
همچنین 3 کارگاه تخصصی:
1- کار با نرم افزار EndNote
2- نرم افزار پژوهشی SPSS
3- آشنایی با روش تحقیق اقدام پژوهی برگزار گردید.