در حال بارگذاری ...

نشست خبری سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای درحاشیه ی جشنواره فرهنگی و هنری در شهریور 92 _همدان

دکتر رضایی: دانشگاه فنی و حرفه ای به نوبه خود در اصلاح هرم آموزش عالی با تربیت تکنسین مسوولیت دارد.

باسمه تعالی


سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در جمع خبرنگاران با تأکید بر این که رشته‌های تحصیلی این دانشگاه کاربردی است، از آغاز پذیرش دانشجوی بورسیه ،خبر داد و گفت : طرح پذیرش دانشجو با دادن کمک هزینه تحصیلی بزودی در چند مرکز این دانشگاه آغاز خواهد شد که انقلابی را در حوزه آموزش‌های مهارتی ایجاد خواهد کرد.
وی درخصوص نحوه اجرای جشنواره گفت: بیست و یکمین جشنواره فرهنگی و هنری دانشجویان فنی و حرفه‌ای کشور در چند مرحله برگزار شده و نفرات برگزیده استان ها به مرحله کشوری راه پیدا کرده اند به طوری که ما امروز شاهد برگزاری مرحله کشوری هستیم و در این جشنواره رویکرد دانشگاه مطرح می شودو یکی از شعارهای محوری دانشگاه "کارآفرینی" است.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با اشاره به این که فرهنگ باید سرلوحه کار قرار گیرد، گفت: علی‌رغم کمبود بودجه، این جشنواره در 10 رشته در بین خواهران و برادران برگزار می شود.

دکتر رضایی با بیان این که دانشگاه فنی و حرفه‌ای به نوبه خود در اصلاح هرم آموزش عالی با تربیت تکنسین مسوولیت دارد ،گفت :تربیت نیروی ماهر از اولویت های این مرکز علمی به شمار می آید .
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور هم چنین با اشاره به این که تکمیل تحصیلات هنرستانها در این مرکز علمی انجام می شود گفت: فضا و امکانات دانشگاه فنی و حرفه‌ای برای علاقه‌مندان به ادامه تحصیل در رشته های فنی و حرفه ای محدود است و این محدودیت از انفکاک دانشکده و آموزشکده ها از آموزش و پرورش و الحاق آنها به آموزش عالی ناشی می شود چرا که دانشگاه فنی و حرفه ای در حال گذر می باشد در حال حاضر ظرفیت پذیرش دانشجو در این دانشگاه تنها 250 هزار نفر است این در حالی است که در دانشگاه ها ی کشور اکنون بیش از 4 میلیون دانشجو تحصیل می کنند.
وی با اشاره به این که برای رسیدن به وضعیت مطلوب در زمینه ی رشته‌های فنی و حرفه‌ای فاصله ی زیادی داریم، ابراز امیدواری کرد با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، ظرفیت سازی لازم انجام گیرد.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور گفت: هم اکنون اعتبارات دانشگاه مانند گذشته پرداخت می‌شود و این در حالی است که این بودجه برای هزینه کافی نمی باشد چراکه 70 درصد هزینه‌های دانشگاه اقلام مصرفی است.
رضایی ادامه داد: بعضی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها بر اساس نیاز کشور تربیت نشده اند و در برخی از رشته‌ها، بیش از نیاز دانشجو جذب شده‌ است بنابراین برای اشتغال فارغ التحصیلان لازم است  بر اساس نیاز بازار کار، آموزش تکمیلی مناسب ارایه شود.
وی طرح تربیت تکنیسین ماهر را یکی از برنامه‌های بلندمدت دانشگاه فنی و حرفه ای معرفی کرد و با تأکید بر این که در دنیا دانشگاه هایی نسل سوم شناخته می شوند که کار تبدیل علم به عمل را انجام می دهند، گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای بزرگترین ناوگان کارگاهی کشور با تعداد زیاد دستگاه فرز و CNC را دارد و اکثریت دانشجویان در دوره کاردانی تحصیل می کنند .
دکتر رضایی با بیان اینکه 8 رشته جدید دانشگاهی و 7 پروژه عمرانی نیز در همدان در دست اقدام است، عنوان کرد: جای آموزشکده  کشاورزی در استان همدان خالی است؛ که باید به این مهم پرداخته شود و از طرف دیگر ایجاد رشته مهارتی منبت کاری با توجه به ظرفیت‌های استان همدان در حال پیگیری است.

 

                                                                روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای