در حال بارگذاری ...

همکاری اتحادیه دستگاه های مخابراتی و ارتباطی تهران با دانشگاه فنی و حرفه ای

با استعانت از درگاه ایزد متعال، به منظور گسترش همکاری ، استفاده بهینه از ظرفیت ها و نیز ارتقای توان آموزشی، پژوهشی، اجرایی، افزایش توانمندی های حرفه ای و بستر سازی اشتغال پایدار و ساماندهی دانش آموختگان این دانشگاه و همچنین ایجاد پیوستگی، افزایش و توسعه ارتباط میان دانشگاه و عرصه تولید و خدمات ( جامعه و صنعت )، تفاهم نامه ای فی مابین دانشگاه فنی و حرفه ای و اتحادیه صنف دستگاه های مخابراتی و ارتباطی تهران منعقد گردید.

با استعانت از درگاه ایزد متعال، به منظور گسترش همکاری ، استفاده بهینه از ظرفیت ها و نیز ارتقای توان آموزشی، پژوهشی، اجرایی، افزایش توانمندی های حرفه ای و بستر سازی اشتغال پایدار و ساماندهی دانش آموختگان این دانشگاه و همچنین ایجاد پیوستگی، افزایش و توسعه ارتباط میان دانشگاه و عرصه تولید و خدمات (جامعه و صنعت )، تفاهم نامه ای فی مابین دانشگاه فنی و حرفه ای و اتحادیه صنف دستگاه های مخابراتی و ارتباطی تهران منعقد گردید.

این نشست روز شنبه مورخه 19/7/93در دفتر معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار گردید.

سرکار خانم دکتر فعال معاون پژوهش وفناوری دانشگاه با معرفی ساختار کشوری دانشگاه فنی و حرفه ای به رویکرد دانشگاه در امر کارآفرینی و ضروزت آموزش های کسب و کار در جامعه اشاره نمود. ایشان لزوم تعامل با اتحادیه ها و اصناف را برای رسیدن به اهداف کارآفرینی و برقراری ارتباط صحیح دانشجویان با محیط واقعی کار دانسته و این نشست را آغاز همکاری در حیطه های مختلف تعریف شده در متن تفاهم نامه دانست. ضرورت بازنگری سرفصل های درسی و به روز رسانی امکانات و تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی را از اهداف اساسی دانشگاه دانست که نیاز به همکاری صاحبان صنعت و حرف در جامعه دارد.

آقای غلامحسین کریمی خراسانی رئیس اتحادیه ضمن ابراز خرسندی از این حرکت، آن را نشان از نزدیکی دانشگاه به اصناف و محیط واقعی کسب و کار دانست و لزوم تعامل و همکاری برای ارتقای سطح فرهنگی برای اقشار مختلف در اصناف و محیط های کسب و کار دانست.ایشان لزوم ارتباط با کمیسیون تحقیق و پژوهش اصناف را یادآور شده و اعلام آمادگی جهت برقراری ارتباط اتاق بازرگانی و اصناف با دانشگاه برای ایجاد انسجام و ساماندهی توانمندی ها و ظرفیت های موجود را داشتند. جذب نیروی ماهر و تکنسین فنی در بازار موجب ترمیم و اصلاح وضعیت بازار و بستر سازی مناسب برای آموزش نیروی کار داخل و خارج از کشور خواهد شد.

در اهداف این تفاهم نامه آمده است:    

اجرای پروژه های تحقیقاتی و کاربردی مورد نیاز تا مرحله تبین دانش فنی

- تربیت نیروی انسانی متخصص در قالب دوره های مصوب در مقاطع تحصیلی مختلف

- ارائه سمینارها، دوره های تخصصی و کارگاه های آموزشی کوتاه مدت

- راه اندازی، تکمیل و تجهیز مراکز آموزشی و پژوهشی مورد نیاز

- تدوین، تالیف و ترجمه اسنتاد و مدارک علمی و تبادل آنها

- انجام داوری، نظارت و بررسی نتایج پروژه های تحقیقاتی در داخل و خارج کشور

- برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت به منظور ارتقاء توان علمی در راستای نیازهای تحقیقاتی

- بررسی میزان نیاز به فناوری های نوین توسط کارشناسان طرفین و برنامه ریزی جهت نیل به اهداف و موارد الویت دار

- انجام امور مطالعاتی و امکان سنجی مورد نیاز

- استفاده متقابل از منابع آموزشی الکترونیکی و کتابخانه

- انجام بازدید های متقابل علمی برای دانشجویان

- پذیرش دانشجویان متقاضی دوره کارآموزی

- آشنایی دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط درصنعت مخابرات و الکترونیک با اتحادیه و خدمات قابل ارائه به ایشان

- استفاده بهینه از ظرفیتها و تو ا نایی های دانشگاه و اتحادیه در راستای ایفای تعهدات طرفین

- ایجاد بستر ارائه آموزش های بازآموزی و نوآموزی مستمر به اعضای اتحادیه با بهره گیری از دانش و فنآوری های روز متخصصین و محققین دانشگاهی

- تلاش جهت انتقال دانش به عرصه خدمات و همچنین مهندسی نمودن فرآیند های تولید وخدمات با هدف توسعه پایدار صنعت مخابرات و الکترونیک

- تلاش در جهت ارائه خدمات مطلوب و بالتبع حفظ سلامت جامعه با ایجاد تعامل ،همکاری دوجانبه و سیاستگذاری های لازم

- همکاری مشترک در به ثبت رساندن طرح ها و ایده های داخلی وخارجی و استفاده از توانمندی های اعضای هیأت علمی و مدرسان در طرح های تحقیقاتی و پژوهشی

پیرو اجرایی شدن این تفاهم نامه مقرر گردید برای اولین بار پژوهشکده الکترونیک و دستگاه های مخابراتی به صورت پایلوت در دانشکده شهید شمسی پور تهران توسط اتحادیه تجهیز و فعالیت های آموزشی و کارآفرینی مشترک در آینده نزدیک برگزار گردد.

 

                                                                                 معاونت پژوهش و فناوری