در حال بارگذاری ...

حضور فعال دانشگاه فنی و حرفه ای دربزرگداشت هفته سلامت دردانشگاه صنعتی امیرکبیر

بزرگداشت هفته سلامت ، نمایشگاهی با عنوان " غذای سالم از مزرعه تا سفره " از تاریخ 14 لغایت 16 اردیبهشت ماه در دانشگاه امیر کبیر برگزار گردید.

با سلام و احترام

به اطلاع می رساند با توجه به برگزاری روز جهانی بهداشت در 18 فروردین ماه و توجه به این نکته که ارتقای سطح  بهداشتی  در تمامی زمینه ها  موجبات ارتقای سلامتی  را فراهم می نماید ، بر اساس برنامه ریزی دفتر سلامت سازمان امور دانشجویی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و با همکاری مرکز بهداشت و درمان دانشگاه امیر کبیر به مناسبت بزرگداشت هفته سلامت ، نمایشگاهی با عنوان  " غذای سالم  از مزرعه تا سفره " از تاریخ 14 لغایت 16 اردیبهشت ماه در دانشگاه امیر کبیر برگزار گردید و  دانشگاه فنی حرفه ای با برپایی غرفه ای با عناوین " بهداشت مواد غذایی " و " بهداشت فردی "  و انجام " تست تعادل و قامت سنجی " مورد استقبال زیاد دانشجویان و سایر مراجعه کنندگان قرار گرفت .

 

 به پیوست تصاویر این فعالیت ها قابل مشاهده می باشد.