حضور فعال دانشگاه فنی و حرفه ای دربزرگداشت هفته سلامت دردانشگاه صنعتی امیرکبیر
بزرگداشت هفته سلامت ، نمایشگاهی با عنوان " غذای سالم از مزرعه تا سفره " از تاریخ 14 لغایت 16 اردیبهشت ماه در دانشگاه امیر کبیر برگزار گردید.
با سلام و احترام
به اطلاع می رساند با توجه به برگزاری روز جهانی بهداشت در 18 فروردین ماه و توجه به این نکته که ارتقای سطح بهداشتی در تمامی زمینه ها موجبات ارتقای سلامتی را فراهم می نماید ، بر اساس برنامه ریزی دفتر سلامت سازمان امور دانشجویی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و با همکاری مرکز بهداشت و درمان دانشگاه امیر کبیر به مناسبت بزرگداشت هفته سلامت ، نمایشگاهی با عنوان " غذای سالم از مزرعه تا سفره " از تاریخ 14 لغایت 16 اردیبهشت ماه در دانشگاه امیر کبیر برگزار گردید و دانشگاه فنی حرفه ای با برپایی غرفه ای با عناوین " بهداشت مواد غذایی " و " بهداشت فردی " و انجام " تست تعادل و قامت سنجی " مورد استقبال زیاد دانشجویان و سایر مراجعه کنندگان قرار گرفت .
به پیوست تصاویر این فعالیت ها قابل مشاهده می باشد.